مقدمه
ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ از اول اسفند آغاز شده و علاقه مندان می توانند در بازه زمانی تعیین شده نام نویسی شان را انجام دهند. اطلاع از زمان ثبت نام حوزه علمیه برای متقاضیان بسیار اهمیت دارد. حوزه های علمیه هر ساله اقدام به پذیرش داوطلبان مرد و زن می کنند که البته برای ورود نیاز به طی کردن مراحلی وجود دارد. این مراحل لازم برای پذیرش در حوزه های علمیه شامل هفت مرحله آزمون ورودی، مصاحبه، دوره میثاق، دوره اختبار، تحقیقات میدانی، سنجش و سلامت و اعطای کد رسمی می شوند. آن دسته از متقاضیانی که همه این مراحل هفت گانه را با موفقیت پشت سر بگذارند، امکان ورود به حوزه علمیه و تحصیل علوم دینی را خواهند داشت. البته برای ورود داوطلبین مرد به این مراحل نیاز به نام نویسی در زمان تعیین شده جهت ثبت نام حوزه علمیه برادران وجود دارد. پس افرادی که در بازه زمانی تعیین شده ثبت نام شان را با موفقیت انجام ندهند، امکان شرکت در آزمون ها و مراحل ورودی حوزه علمیه سال جاری را از دست خواهند داد.
بنابراین علاقه مندان به تحصیل علوم حوزوی باید از ۱۴۰۱ زمان ثبت نام حوزه علمیه برادران اطلاع کامل داشته و در این مهلت مقرر نسبت به انجام نام نویسی اقدام نمایند. در ادامه زمان در نظر گرفته شده برای ثبت نام حوزه های علمیه را بیان خواهیم کرد. البته در کنار این موضوع باید به شرایط لازم جهت نام نویسی هم دقت داشته باشید. زیرا ثبت نام حوزه های علمیه خود دارای شرایطی است و تنها افراد واجد شرایط امکان شرکت در آزمون ها و مراحل ورودی را خواهند داشت. با توجه به اهمیت این موضوع برای داوطلبان، در این مطلب شرایط و نحوه ثبت نام حوزه علمیه برادران را به صورت کامل برای شما توضیح خواهیم داد. بنابراین، در صورت تمایل می توانید با آگاهی کامل از شرایط تعیین شده نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمایید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی در مورد زمان، شرایط و روش ثبت نام حوزه های علمیه به دست آورید.
لینک ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱
” زمان ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ از ۱ اسفند تا ۱۵ اردیبهشت می باشد. “
زمان و مهلت ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱
همان گونه که اشاره کردیم، حوزه های علمیه هر ساله اقدام به پذیرش داوطلبان مرد و زن می کنند. اگر چه ثبت نام تمامی داوطلبان مرد و زن به صورت یکپارچه و از طریق درگاه مشترک انجام می گیرد، اما زمان انجام این کار برای هر کدام از گروه ها متفاوت خواهد بود. زمان ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ مانند سال های گذشته توسط مرکز سنجش و پذیرش حوزه های علمیه تعیین شده و به اطلاع داوطلبان خواهد رسید. آن دسته از افرادی که تمایل به تحصیل در حوزه های علمیه دارند، باید با اطلاع از زمان ثبت نام نسبت به انجام نام نویسی در مهلت مقرر اقدام نمایند. در صورتی که داوطلبان نام نویسی خود را در زمان تعیین شده برای ثبت نام حوزه علمیه برادران انجام ندهند، امکان شرکت در مراحل ورودی را برای سال جاری از دست خواهند داد. بنابراین اگر به صورت جدی قصد تحصیل در حوزه علمیه را دارید، باید به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشید.
مرکز سنجش و پذیرش حوزه های علمیه با انتشار اطلاعیه هایی زمان در نظر گرفته شده جهت ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ را اعلام کرده است. طبق اطلاع رسانی این مرکز، مهلت ثبت نام داوطلبین مرد ورود به حوزه های علمیه برای سال تحصیلی آینده از ۱ اسفند ماه سال ۱۴۰۰ تا ۱۵ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ تعیین شده است. به عبارت دیگر، علاقه مندان در حدود دو ماه و نیم برای نام نویسی فرصت خواهند داشت که فرصتی کافی و مناسب است. از آن جایی که تا کنون اطلاعیه ای مبنی بر تمدید زمان ثبت نام منتشر نشده است، بهتر است این کار را در زمان قانونی انجام داده تا با مشکلی رو به رو نشوید. در ادامه نحوه ثبت نام حوزه علمیه برادران را هم به صورت مفصل برای شما توضیح خواهیم داد تا به راحتی بتوانید در زمان قانونی تعیین شده نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمایید.
نحوه ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱
در بخش قبل توضیحات لازم در مورد زمان ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ را ارائه دادیم. پس اکنون که از مهلت تعیین شده برای نام نویسی اطلاع دارید، می توانید در زمان مناسب برای ثبت نام اقدام کنید. اما نکته مهم دیگر در این رابطه مربوط به نحوه ثبت نام جهت ورود به حوزه های علمیه می باشد. در این رابطه باید بگوییم که ثبت نام حوزه علمیه به صورت کاملا اینترنتی و از طریق سامانه مرکز سنجش و پذیرش حوزه های علمیه برگزار می گردد. پس داوطلبین ثبت نام حوزه علمیه برادران نیازی به هچ گونه مراجعه حضوری به حوزه های علمیه یا سایر مراکز نخواهند داشت. کافی است در زمان در نظر گرفته شده به سامانه مربوطه مراجعه کرده و اقدامات لازم را طی کنید. با توجه به اهمیت این موضوع برای بسیاری از علاقه مندان تحصیل در حوزه های علمیه، در این قسمت روش نام نویسی را به صورت کامل بیان کرده ایم.
جهت ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ هم مانند سال های گذشته نیاز به انجام یک سری اقدامات به صورت پیوسته وجود دارد که در ادامه آن ها را توضیح داده ایم. این اقدامات مورد نیاز برای نام نویسی در حوزه های علمیه به شرح زیر می باشند.
- ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش حوزه های علمیه یعنی paziresh.ismc.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو نمایید. با توجه به حساسیت مراحل ثبت نام، ترجیحا با استفاده از رایانه یا لپ تاپ به این سامانه وارد شده تا در حین نام نویسی با خطا و مشکل مواجه نشوید.
- ۲بعد از سرچ کردن آدرس فوق، اولین سامانه ای که در لیست نتایج گوگل با عنوان «مدیریت سنجش و پذیرش معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه» نمایش داده شده است را کلیک کرده و وارد شوید.
- ۳در ادامه به صفحه اصلی این سامانه وارد شده و تصویری مانند شکل زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون امکان ثبت نام حوزه علمیه برادران از این طریق برای شما فراهم است. البته باید به سطح مورد نظر خود جهت ثبت نام توجه داشته باشید. زیرا برای نام نویسی در حوزه های علمیه امکان ورود در چند سطح مختلف وجود دارد. در قسمت بالای صفحه اصلی این سایت منویی را مشاهده می کنید که شامل گزینه های «پذیرش در مدارس سطح یک حوزه» و «پذیرش در مراکز و مؤسسات عالی حوزه» می باشد. در صورتی که قصد ثبت نام حوزه علمیه برادران در سطح یک را دارید، گزینه اول و در صورت تمایل به نام نویسی در سطوح عالی گزینه دوم را کلیک نمایید.
- ۴سطوح عالی خود شامل چندین سطح مراکز تخصصی، مراکز فقهی، مراکز علمی تربیتی و سطح سه سفیران هدایت می شود. با توجه به این که روند کلی ثبت نام حوزه علمیه برادران در سطح یک و این سطوح عالی تا حد زیادی مشابه هستند، ما در این جا نحوه نام نویسی در سطح یک را توضیح خواهیم داد. پس با انتخاب گزینه « پذیرش در مدارس سطح یک حوزه » در بخش قبل، وارد صفحه جدیدی به شکل زیر می شوید. در این قسمت برای شروع فرآیند ثبت نام باید بر روی گزینه «لینک ثبت نام» در قسمت لینک های ویژه کلیک نمایید.
- ۵اگر در زمان ثبت نام حوزه علمیه برادران 1401 مراجعه کرده باشید، لینک ثبت نام فعال بوده و با کلیک بر روی آن به صفحه قوانین مربوطه وارد می شوید. در ان قسمت قواین و نکات مهم پیرامون استفاده از سامانه برای شما بیان شده اند. این موارد را با دقت مطالعه کرده و در صورت پذیرش همه آن ها، بر روی گزینه آبی رنگ «قوانین را می پذیرم» کلیک نمایید.
- ۶مرحله بعدی ثبت نام حوزه علمیه برادران مربوط به احراز موبایل و شماره تلفن همراه داوطلب می باشد. در این قسمت باید تابعیت خود را مشخص کرده، کد ملی، شماره تلفن، جنسیت و تاریخ تولد را وارد کنید. در نهایت کد امنیتی موجود را هم در جایگاه خود قرار داده و گزینه «ارسال» را در پایین صفحه بزنید.
- ۷در ادامه یک کد احراز هویت ر روی شماره موبایل وارد شده توسط شما ارسال می شود. باید این کد را در کادر موجود قرار داده و گزینه «بررسی» را بزنید.
- ۸در مرحله بعدی ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ چهار سوال 5 گزینه ای در مورد نام و نام خانوادگی داوطلب، نام پدر، نام مادر و شهر محل صدور از شما پرسیده خواهد شد. باید پاسخ صحیح هر یک از این سوال ها را علامت زده و در انتهای صفحه بر روی گزینه «تایید اطلاعات و ادامه» کلیک کنید.
- ۹در صورتی که همه سوالات را به درستی پاسخ داده باشید، پنجره ای برای شما نمایش داده می شود که حاوی پیامی مبنی بر موفقیت بودن ثبت نام اولیه است. در این قسمت هم چنین نام کاربری و رمز عبور هم برای شما تعریف شده و ارائه داده می شود. برای تکمیل ثبت نام خود باید گزینه «ادامه ثبت نام» را بزنید.
- ۱۰با انتخاب گزینه قبل وارد مراحل نهایی ثبت نام حوزه علمیه برادران خواهید شد و در اولین گام باید مشخصات خود را تکمیل نمایید. مهم ترین اطلاعات درخواستی در این قسمت شامل آرس محل سکونت، اطلاعات شناسنامه ای و و ضعیت تاهل و تلفن منزل می باشند. هم چنین در قسمت پایین صفحه باید یک عکس پرسنلی خود، تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی را بارگذاری نمایید. پس از تکمیل همه این موارد بر روی گزینه «ذخیره اطلاعات» کلیک کرده و وارد مراحل بعدی شوید.
- ۱۱مراحل بعدی ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ همان طور که از منو سمت راست صفحه هم قابل مشاهده می باشد، شامل مشخص کردن وضعیت نظام وظیفه، پرداخت هزینه ثبت نام، تکمیل اطلاعات تحصیلی، ویژگی ها و گزارش می شوند. بعد از این که همه مراحل فوق را طی کردید، ثبت نام شما با موفقیت انجام شده و تایید نهایی صورت می گیرد.
با طی کردن این مراحل در زمان ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱، نام نویسی شما برای ورود به حوزه های علمیه نهایی شده و کد رهگیری برای تان صادر می شود. پس در ادامه می توانید خود را برای مراحل مختلف ورود به حوزه علمیه که شامل آزمون، مصاحبه و سایر مراحل می شوند، آماده کنید.
شرایط ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱
اکنون که نحوه ثبت نام حوزه علمیه برادران را فرا گرفته اید، به راحتی می توانید نسبت به انجام نام نویسی جهت ورود به حوزه علمیه اقدام کنید. اما موضوع مهم در این رابطه که حتما قبل از ثبت نام باید به آن توجه داشته باشید، شرایط ثبت نام حوزه های علمیه می باشد. زیرا برای نام نویسی جهت تحصیل در حوزه یک سری شرایط تعیین شده و تنها افراد وجد شرایط امکان ثبت نام را خواهند داشت. در صورتی که بدون داشتن این شرایط نسبت به انجام ثبت نام اقدام کنید، در ادامه این موارد بررسی شده و عدم واجد شرایط بودن تان احراز خواهد شد. در هر مرحله ای از ثبت نام هم که این موضوع مشخص شود، از ادامه مراحل کنا رگذشاته خواهید شد. پس لازم است قبل از هر کاری شرایط ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ را به صورت کامل مطالعه کرده و پس از اطمینان از داشتن این موارد، نام نویسی خود را انجام دهید.
شرایط در نظر گرفته شده برای ثبت نام حوزه علمیه برادران خود در چند دسته مختلف قرار می گیرند. این موارد شامل شرایط عمومی، شرایط نظام وظیفه، شرایط سنی و شرط معدل می شوند. سه دسته آخر را می توان جزو شرایط اختصاصی به حساب آورد. در ادامه هر کدام از این موارد را به صورت کامل برای شما آورده ایم تا با آگاهی کامل نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمایید.
شرایط عمومی ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱
- اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام و مذهب حقه اثنی عشری؛
- اعتقاد و التزام عملی به ولایت فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛
- داشتن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران؛ (داوطلب باید دارای شناسنامه و کد ملی باشد)
- برخورداری از صلاحیت های اعتقادی، اخلاقی و حسن شهرت اجتماعی؛
- برخورداری از سلامت جسمی و روحی کامل؛
- داشتن انگیزه و استعداد مناسب برای تحصیل علوم دینی؛
- داشتن قبولی حداقل پایه هشتم (دوره اول متوسطه) برای ثبت نام حوزه علمیه برادران دارای برنامه آموزشی بلند مدت و قبولی حداقل سال دوازدهم (دوره دوم متوسطه) برای پذیرش در مدارس علمیه دارای برنامه آموزشی سفیران هدایت؛
- داشتن اجازه نامه شرعی از ولی؛ (درصورتی که داوطلب به سن 15 سال نرسیده باشد)
- نداشتن مشکل نظام وظیفه عمومی؛
- نداشتن پرونده تحصیلی و یا سابقه اخراج انضباطی و یا تحصیلی از مراکز حوزوی (مرکز مدیریت حوزه های علمیه، مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان)؛
- داشتن شرایط سنی مطابق جدول شماره سه دفترچه راهنمای پذیرش؛
- قبولی و کسب امتیاز لازم در کلیه مراحل پذیرش؛
شرایط نظام وظیفه ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱
- افرادی که قبل از سن مشمولیت (11سالگی) هستند و از پایه یازدهم یا پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند، تا 6 ماه بعد از زمان ورود به سن مشمولیت مجاز به ثبت نام حوزه علمیه برادران می باشند.
- محاسبه وضعیت سنی و نظام وظیفه دانش آموزان مدارس شبانه و یا آموزش از راهور همانند دانش آموزان روزانه محاسبه می گردد.
- با توجه به این که تحصیل هم زمان در حوزه و دانشگاه، مغایر با قوانین سازمان وظیفه عمومی می باشد، لذا فرد موظف است در صورت پذیرش در حوزه علمیه پس از طی مراحل پذیرش و گزینش، اصل مدرک فارغ التحصیلی و یا انصراف رسمی خود را ارائه نماید. در غیر این صورت پذیرش آنان ملغی خواهد شد.
- کلیه فارغ التحصیلان دوره متوسطه، دانشگاهی و یا کسانی که قصد انصراف از دانشگاه را دارند، در صورتی مجاز به ثبت نام حوزه علمیه برادران 1401 می باشند که از تاریخ فارغ التحصیلی یا انصراف آنان بیش ازیک سال نگذشته باشد.
- مطابق با قانون نظام وظیفه ترخیص سربازان حین خدمت، فارغ التحصیل مقطع دیپلم و بالاتر، به شرط نداشتن غیبت اولیه و هم چنین رعایت شرط سنی برای تحصیل در حوزه های علمیه امکان پذیر می باشد.
- افراد دارای برگه آماده به خدمت (بدون غیبت و اضافه خدمت) که تاریخ اعزام آن ها بعد از شروع سال تحصیلی حوزه علمیه باشد، مجاز به ثبت نام می باشند.
- متقاضیانی که در دوران تحصیل در مقطع دیپلم یا دانشگاه، دو مرتبه اقدام به انصراف از تحصیل نموده اند، حتما باید دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم باشند.
- افرادی که به دلایلی مانند مشروط شدن از دانشگاه اخراج شده اند، برای ورود به حوزه نیاز به ارائه پایان خدمت و یا معافیت دائم دارند.
- افرادی که ازحداکثر سنوات تحصیل خود (سنوات ارفاقی) استفاده کرده اند، برای ثبت نام حوزه علمیه برادران در حوزه نیاز به ارائه پایان خدمت و یا معافیت دائم دارند.
شرایط سنی داوطلبان برای ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱
شرایط سنی ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱ |
مدرک تحصیلی |
سن داشتن معافیت تحصیلی |
سن معافیت دائم |
سن پایان خدمت |
پایه هشتم |
18 |
18 |
20 |
پایه نهم |
18 |
19 |
21 |
پایه دهم |
18 |
20 |
22 |
پایه یازدهم |
18 |
21 |
23 |
پایه دوازدهم و پیش دانشگاهی و دیپلم |
20 |
22 |
24 |
دانشجوی زیر 30 واحد قبولی |
20 |
23 |
25 |
دانشجوی بالای 30 واحد قبولی |
21 |
24 |
26 |
مدرک کاردانی |
22 |
24 |
26 |
مدرک کارشناسی |
24 |
26 |
28 |
کارشناسی ارشد |
28 |
28 |
30 |
دکتری |
30 |
30 |
32 |
شرط معدل ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱
جدول معدل به تفکیک گروه های آموزشی و منطقه انتخاب شده برای تحصیل |
مقطع |
رشته |
استان محل سکونت غیر از مناطق محروم |
مناطق محروم (بومی و یا غیر بومی) |
تحصیل در سایر مناطق به صورت غیر بومی |
تحصیل در شهر قم (غیر بومی) |
گروه اول |
کلیه رشته ها |
16 |
14 |
- |
- |
گروه دوم |
کلیه رشته ها غیر از ریاضی و تجربی |
15 |
13 |
17 |
18 |
گروه سوم |
رشته ریاضی و تجربی |
14 |
12 |
16 |
17 |
گروه چهارم |
رشته عمومی (علوم انسانی، هنر، زبان خارجه و سایر) |
14 |
12 |
15 |
15 |
گروه پنجم |
رشته های علوم پایه (رشته های فنی مهندسی و علوم پزشکی) |
13 |
12 |
13 |
13 |
ویرایش اطلاعات ثبت نام حوزه علمیه برادران
تا این جای کار روش نام نویسی برای ورود به حوزه علمیه را یبان کرده و شرایط تعیین شده برای آن را هم توضیح دادیم. پس افراد واجد شراط به سادگی می توانند ثبت نام حوزه علمیه برادران را انجام دهند. اما در برخی موارد ممکن است این افراد در ورود اطلاعات ثبت نامی دچار اشتباه شده یا قصد تغییر برخی از این موارد را داشته باشند. مرکز سنجش و پذیرش حوزه های علمیه امکان ویرایش اطلاعات ثبت نامی را هم در سامانه خود برای داوطلبان فراهم کرده است. پس متقاضیان بعد از انجام ثبت نام حوزه علمیه برادران 1401 هم تا پایان مهلت تعیین شده امکان ورود به این سامانه و ویرایش اطلاعات خود را دارند. انجام این کار هم بسیا ساده بوده و کافی است یک سری مراحل را در سامانه مربوطه طی کنید. با توجه به اهمیت ویرایش اطلاعات ثبت نامی برای بسیاری از داوطلبان، در ادامه مراحل لازم جهت این امر را برای شما آورده ایم.
- ۱برای ویرایش اطلاعات ثبت نام حوزه علمیه برادران ابتدا باید وارد سامانه مرکز سنجش و پذیرش حوزه های علمیه شوید که در ابتدای مطلب نحوه ورود به این سامانه را توضیح داده ایم. پس به راحتی می توانید به این سایت وارد شوید.
- ۲بعد از این که به صفحه اصلی این سامانه وارد شدید، از منو موجود در قسمت بالای صفحه بر روی گزینه «پذیرش در مدارس سطح یک حوزه» کلیک کنید.
- ۳در ادامه به صفحه ای مانند شکل زیر وارد شده و از بخش لینک های ویژه باید گزینه «لینک ویرایش ثبت نام» را انتخاب نمایید. در صورتی که در زمان ثبت نام حوزه علمیه برادران 1401 به این سامانه مراجعه کرده باشید، لینک ویرایش فعال خواهد بود.
- ۴ مرحله بعد به پنجره ورودی حساب کاربری خود در این سامانه خواهید رسید. در این قسمت نیاز به ورود اطلاعات کاربری تان وجود دارد. نام کاربری و رمز عبوری که در هنگام انجام ثبت نام اولیه به شما ارائه شده است را در جایگاه مشخص شده قرار داده و گزینه «ورود» را بزنید. نام کاربری شما همان کد ملی تان بوده و در صورت فراموشی رمز عبور هم می توانید از همین قسمت نسبت به بازیابی آن اقدام کنید.
- ۵در ادامه به حساب کاربری خود در این سامانه وارد شده و امکان ویرایش اطلاعات مورد نظر را خواهید داشت. پس اگر در مراحل مختلف ثبت نام حوزه علمیه برادران دچار خطا یا اشتباه شده اید، با این روش امکان اصلاح آن وجود دارد.
منبع : ثبت نام حوزه علمیه برادران ۱۴۰۱
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0