نوشته شده توسط : sevda

شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران، بزرگ ترین شرکت حمل و نقل کالا و مرسولات پستی در سراسر کشور می باشد که روز به روز خدمات بیش تر و بهتری در اختیار مشتریان قرار می دهد. سایت ۱۹۳ یکی از جدیدترین خدمات شرکت ملی پست می باشد که امکان رسیدگی به مسائل و مشکلات کاربران را به صورت آنلاین فراهم می کند. در صورتی که مشتریان جهت اطلاع از آخرین وضعیت بسته ارسالی خود، عدم دریافت بسته فرستاده شده یا استفاده از دیگر خدمات پست سوالاتی داشته باشند، می توانند با کارشناسان شرکت پست در بخش سامانه پاسخگویی ارتباط برقرار کرده و به پاسخ سوالات خود برسند.

البته دقت داشته باشید که شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران قبل از اپلیکیشن 193 هم راه های متعددی برای پیگیری بسته های پستی و رفع مشکلات موجود در این حوزه ارائه داده است. سیستم پیگیری مرسولات سازمانی و غیر سازمانی و سامانه پاسخگوی آنلاین در سایت پست به نشانی اینترنتی post.ir، برخی از مهم ترین آن ها محسوب می شوند. اما سامانه جدید پاسخگوی تلفنی، نسبت به روش های قبلی مزایایی دارد. از جمله این موارد، امکان دسترسی به این سامانه و ارتباط با کارشناسان بدون اینترنت است. بنابراین حتی افرادی که به اینترنت دسترسی نداشته یا از گوشی های غیر هوشمند استفاده می کنند، به راحتی می توانند با سامانه پاسخگویی آنلاین برقرار کرده و مشکلات خود را برطرف سازند. با توجه به کاربرد فراوان تلفن گویا ۱۹۳ برای شهروندان تهرانی، در ادامه توضیحات لازم را در رابطه با این سامانه و نحوه استفاده از آن، ارائه می دهیم. پس با همراه باشید تا اطلاعات لازم را درباره این سامانه پاسخگویی آنلاین، به دست آورید.



پاسخگویی آنلاین اداره پست

بخش قابل توجهی از جمعیت کشور، برای ارسال مرسولات خود از خدمات شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران استفاده می کنند. از طرف دیگر، تقریبا اکثر مرسولات سازمانی مانند گواهینامه، کارت ملی، کارت سوخت، کارت پایان خدمت، شناسنامه، کارت ماشین و موارد این چنینی دیگر، از طریق پست ارسال می شوند. در همین راستا، سامانه پاسخگویی آنلاین اداره پست راه اندازی شده تا کاربران بتوانند در صورت شکایت از پست به صورت تلفنی، مسائل و مشکلات خود را در این زمینه، برطرف نمایند. بنابراین در صورتی که بسته پستی شما برای مدت زیادی به دست طرف مقابل نرسیده یا این که مرسوله ای برای شما ارسال شده و هنوز آن را تحویل نگرفته اید، می توانید با تلفن گویای سامانه پاسخگو تماس گرفته و اطلاعات لازم را در این رابطه به دست آورید. دقت داشته باشید که سایت ۱۹۳ و تلفن گویای آن، در هر ساعتی از شبانه روز فعال می باشد. از این رو کاربران بدون محدودیت زمانی، امکان تماس با این سامانه و دریافت خدمات مورد نیاز را خواهند داشت.

سایت 193

ذکر این نکته هم الزامی است که در حال حاضر، تلفن گویای پاسخگویی آنلاین پست تنها برای شهروندان تهرانی کاربرد دارد. چرا که این سامانه جایگزین شماره قبلی ۰۲۱۸۴۴۷۰۰۰۰ شده که اکنون دیگر در دسترس نیست. بنابراین کاربران و مشتریان در سایر شهرهای کشور، امکان استفاده از اپلیکیشن 193 را نخواهند داشت. البته این احتمال وجود دارد که شرکت ملی پست ایران به منظور گسترش خدمات خود به سایر شهرها، به زودی این سامانه پاسخگو را برای دیگر شهرهای کشور هم راه اندازی کند. در این صورت، اطلاع رسانی های لازم از طریق سایت پست و دیگر کانال های ارتباطی، انجام خواهد شد. به هر حال، شهروندان تهرانی اکنون می توانند به جای مراجعه حضوری به شعب پست، از سامانه تلفن گویا ۱۹۳ استفاده کرده و تا حد زیادی در هزینه و زمان خود صرفه جویی کنند. ضمن این که عدم محدودیت زمانی سامانه پاسخگوی آنلاین، باعث می شود افراد بتوانند در هر ساعتی از شبانه روز خدمات لازم را به صورت تلفنی دریافت کنند.

 

 

بیشتر بخوانید: پیگیری پست پیشتاز

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

تلفن گویای ۱۹۳

همان گونه که اشاره کردیم، شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران به منظور تسهیل دسترسی به خدمات برای مشتریان و مردم، اقدام به راه اندازی سامانه ای جدید با عنوان سامانه پاسخگویی آنلاین اداره پست نموده است. این سامانه امکان ارتباط تلفنی مردم با کارشناسان شرکت پست را فراهم کرده و می توانند به پاسخ سوالات خود در رابطه با مرسولات سازمانی و غیر سازمانی برسند. البته توجه داشته باشید که سامانه تلفنی مذکور، در حال حاضر فقط برای شهر تهران فعال شده و ساکنان دیگر شهرها و استان های کشور، امکان استفاده از آن را ندارند. اما این احتمال وجود دارد که شرکت پست در آینده نزدیک، این خدمات کاربردی و مهم را به دیگر مناطق کشور هم گسترش دهد. در این صورت، تمامی مردم امکان استفاده از سایت ۱۹۳ و دریافت خدمات پستی مورد نظر را به صورت تلفنی خواهند داشت.

تلفن گویای 193

دریافت پاسخ سوالات موجود در زمینه بسته ها و مرسولات پستی، گواهی کد پستی، محاسبه نرخ کالاهای ارسال شده از طریق پست، رهگیری مرسولات و اطلاع از آخرین وضعیت ارسال یا دریافت آن ها، برخی از مهم ترین خدمات سامانه جدید پاسخگوی تلفنی پست محسوب می شوند. علاوه بر این، کاربران از طریق تماس با اپلیکیشن 193 می توانند پاسخ دیگر سوالات خود را هم دریافت نمایند. نکته قابل توجه در رابطه با این سامانه پاسخگو نسبت به دیگر روش های قبلی ارائه شده توسط شرکت پست، عدم نیاز به اینترنت یا گوشی های هوشمند برای استفاده از خدمات می باشد. چرا که کاربران می توانند حتی با گوشی های تلفن ساده هم با سامانه پاسخگو ارتباط برقرار کرده و به پاسخ سوالات خود برسند. از طرف دیگر، تلفن گویا ۱۹۳ به صورت شبانه روزی فعال بوده و محدودیت زمانی ندارد. بنابراین افراد در هر ساعتی از شبانه روز امکان برقراری ارتباط با سامانه پاسخگو و پیگیری مرسولات پستی خود را خواهند داشت.

 

 

بیشتر بخوانید: سایت پست چاپار

ساعت پاسخگویی آنلاین اداره پست

یکی از سولات رایج کاربران در رابطه با تلفن گویای 193 شرکت ملی پست، مربوط به ساعت پاسخگویی آن است. به عبارت دیگر، می خواهند بدانند که ساعت فعالیت این سامانه در هر روز از چه زمانی آغاز شده و تا چه زمانی ادامه خواهد داشت. در این رابطه باید بگوییم که ساعت پاسخگویی آنلاین اداره پست شبانه روزی بوده و محدودیت زمانی ندارد. یعنی شما می توانید در هر ساعتی از شبانه روز با شماره گیری عدد ۱۹۳ در صفحه تماس گوشی موبایل خود، با سامانه پاسخگو ارتباط برقرار کرده و خدمات مورد نیاز از جمله پیگیری مرسولات پستی ، گواهی کد پستی و موارد این چنینی دیگر را دریافت کنید. از طرف دیگر، این سامانه در تمامی روزهای هفته فعال است. از این رو کاربران حتی در روزهای تعطیل هم می توانند از سایت ۱۹۳ جهت رسیدگی به مشکلات، چالش ها و مسائل خود استفاده کنند.

ساعت پاسخگویی آنلاین اداره پست

 

بیشتر بخوانید: پست dhl چیست

دانلود اپلیکیشن 193

تا این جای کار، توضیحات لازم را در رابطه با سیستم پاسخگوی اداره پست در اختیارتان قرار دادیم. بنابراین اکنون به راحتی می توانید از این سامانه آنلاین جهت رسیدگی به مسائل گوناگونی پستی، استفاده کنید. نکته مهم دیگر که برای برخی از کاربران وجود دارد، اطلاع از نحوه دانلود اپلیکیشن 193 می باشد. در حال حاضر، اپلیکیشن مرتبط با این سامانه تلفنی گویا راه اندازی نشده است. بنابراین کاربران جهت دریافت خدمات مورد نیاز، کافی است شماره مذکور را در صفحه تماس گوشی موبایل خود شماره گیری کنند. با توجه به این که برقراری ارتباط با سامانه نیازی به اینترنت ندارد، مشتریان شرکت ملی پست می توانند با گوشی های ساده خود هم از خدمات سامانه برخوردار شوند. البته توجه داشته باشید که در کنار تلفن گویا ۱۹۳، امکان پیگیری مرسوله و دریافت خدمات پستی دیگر در سایت این سازمان فراهم شده است. بنابراین علاقه مندان با ورود به سایت شرکت پست به آدرس post.ir هم امکان دسترسی به خدمات آنلاین را خواهند داشت.

منبع : پاسخگویی آنلاین اداره پست



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 طرح هدفمندسازی یارانه ها از جمله طرح های حمایتی دولت می باشد که از آذر ماه ۱۳۸۹ به صورت رسمی آغاز شده و تا کنون ادامه دارد. طی سال های اخیر، این طرح با تغییرات متعددی مواجه گردیده و مبلغ‌ آن مقداری افزایش یافته است. نکته قابل توجه در رابطه با هدفمندسازی یارانه ها، پرداخت مبلغ یارانه تمامی اعضای خانوار به حساب سرپرست خانواده می باشد. در همین راستا، برخی افراد به دلایل مختلف دنبال سایت جداسازی یارانه هستند تا بتوانند جهت مستقل نمودن یارانه خود از سرپرست، درخواست دهند. در این رابطه باید بگوییم که جدا نمودن یارانه از سرپرست، تنها تحت یک سری شرایط مانند ازدواج، شروع زندگی مستقل بعد از ۱۸ سالگی، طلاق و موارد این چنینی دیگر امکان پذیر است. بنابراین متقاضیان جداسازی یارانه، قبل از هر چیز باید شرایط مورد نیاز را بررسی کنند.

تهیه و ارائه یک سری مدارک هم وجود دارد. بنابراین باید نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانواده را دانسته و اطلاعات کاملی در رابطه با مدارک مورد نیاز داشته باشید. افراد واجد شرایطی که مدارک لازم برای جداسازی حساب یارانه خود را تکمیل کرده و ارائه می دهند، باید یک حساب جدید هم برای دریافت یارانه خود تعریف کنند. این فرایند به صورت آنلاین و از طریق سایت refahi.ir انجام می گیرد. به این ترتیب، یارانه عضو یا اعضای مستقل شده، به حساب جدیدی که در این سایت ثبت می گردد، واریز خواهد شد. با توجه به این که افراد زیادی دنبال جدا سازی یارانه خود از سرپرست هستند، در این مقاله نحوه جدا کردن یارانه افراد مجرد بالای ۱۸ سال و هم چنین مستقل نمودن حساب یارانه پس از طلاق یا ازدواج را به صورت کامل توضیح می دهیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی در این رابطه به دست آورید.



سایت جدا کردن یارانه

با توجه به این که ساختار خانواده ها با گذر زمان دچار تغییر می شود، امکان جدا سازی یارانه از سرپرست خانوار هم برای تمامی اعضا فراهم گردیده است. البته جهت این امر شرایطی تعریف شده که متقاضیان حتما باید یکی از این شرایط را داشته باشند. به هر حال، افراد زیادی در پی اطلاع از سایت جدا کردن یارانه از سرپرست هستند تا بتوانند درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت کنند. در این رابطه باید بگوییم که تا کنون سامانه خاصی جهت جدا سازی حساب یارانه از سرپرستان خانوار ایجاد نشده است. بنابراین متقاضیان باید حضورا به یکی از شعب پلیس +۱۰ مراجعه نموده و پس از ارائه مدارک لازم، درخواست خود را جهت مستقل نمودن حساب یارانه ارائه دهند. در صورتی که شرایط لازم برای انجام این کار را داشته و مدارک تان هم کامل باشد، درخواست شما توسط پلیس در سایت جداسازی یارانه ثبت شده و اقدامات لازم انجام می گیرد. به این ترتیب، از مراحل بعد یارانه به حساب سرپرست جدید واریز خواهد شد.

اگر چه تا کنون سامانه اختصاصی برای جدا نمودن یارانه نقدی و معیشتی از سرپرست خانوار و ثبت نام یارانه جدید ایجاد نشده، اما فرایند معرفی حساب جدید از طریق درگاه آنلاین رفاهی انجام می گیرد. از این رو افرادی که با مراجعه به شعب پلیس +۱۰ درخواست جدا سازی یارانه شان را ثبت می کنند، باید با مراجعه به سامانه refahi.ir ، حساب بانکی خود را هم تعریف نمایند. نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار و ایجاد حساب جدید در این سایت، بسیار ساده بوده و کافی است یک شماره حساب بانکی متعلق به سرپرست جدید را وارد کنید. ورود به این سامانه هم از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند انجام می گیرد. بنابراین اگر قبلا در پنجره ملی خدمات دولت عضو شده باشید، با وارد کردن شماره تلفن همراه خود و تایید کد احراز هویتی که بر روی آن ارسال می شود، امکان ورود به سامانه رفاهی و ثبت حساب جدید را خواهید داشت. در ادامه مراحل کلی جدا کردن یارانه افراد مجرد، طلاق و ازدواج را هم بیان خواهیم کرد.

 

بیشتر بخوانید: استعلام کالابرگ یارانه با کد ملی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار

همان طور که در بخش قبل توضیح دادیم، تا کنون سامانه خاصی جهت جدا سازی حساب یارانه اعضا از سرپرست خانواده ایجاد نشده است. بنابراین افرادی که قصد مستقل نمودن حساب یارانه خود را دارند، باید به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه نموده و حضورا درخواست خود را ارائه دهند. جهت این امر هم نیاز به یک سری مدارک وجود دارد که باید آن ها را همراه داشته باشید. مدارک لازم برای جدا کردن یارانه از همسر، پدر یا انجام این کار به دلیل طلاق و ازدواج، با هم متفاوت است. بنابراین قبل از اقدام برای جدا سازی حساب یارانه، باید از مدارک مورد نیاز اطلاع داشته و آن ها را آماده کنید. ضمن این که شرایط متفاوتی هم برای مستقل نمودن حساب یارانه از سرپرست تعیین شده است. تنها افرادی امکان جدا سازی یارانه خود را دارند که واجد یکی از این شرایط باشند. مهم ترین شرایط مورد نیاز برای مستقل نمودن حساب یارانه، به شرح ذیل می باشند:

  •   افرادی که ازدواج کرده و خانواده جدید تشکیل دهند؛
  •   کسانی که با رسیدن به سن ۱۸ سالگی، مستقل از خانواده زندگی می‌کنند؛
  •   افرادی که دارای والدین بد سرپرست باشند؛
  •   در مواردی که حضانت، کفالت، قیمومیت و فرزند خواندگی تحقق پیدا کند؛
  •   کسانی که سرپرست خانواده را به دلیل فوت از دست داده باشند؛
  •   زوج‌ هایی که به دلیل طلاق از یکدیگر جدا شده اند.

با توجه به عدم ایجاد سایت جداسازی یارانه، تمامی این گروه ها برای جدا نمودن حساب یارانه خود باید حضورا به یکی از شعب پلیس +۱۰ محل سکونت خود مراجعه نموده و درخواست شان را ارائه دهند. در حال حاضر، بخش قابل توجهی از آمار مستقل کردن یارانه مربوط به افراد تازه ازدواج کرده، افراد مجرد بالای ۱۸ سال و افراد بد سرپرست می باشد که در ادامه هر یک را به صورت مفصل توضیح می دهیم. اما تعداد زیادی از درخواست ها هم مربوط به اعضای خانواده هایی است که سرپرست آن ها فوت شده یا مرد و زن از یکدیگر طلاق گرفته اند. نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار در این موارد، تا حد زیادی مشابه است. به این صورت که در موارد طلاق، باید با همراه داشتن اصلی و کپی سند طلاق و اطلاعات هویتی، به پلیس +۱۰ مراجعه کنید. در موارد فوت سرپرست هم لازم است با در دست داشتن اصلی و کپی گواهی فوت و مدارک هویتی بازماندگان خانوار، به پلیس مراجعه نمایید.

 

 

بیشتر بخوانید: نحوه شکایت در سامانه اعتراض به قطع یارانه

درخواست جداسازی یارانه از پدر

در موارد متعددی ممکن است فرزندان تمایل به جداسازی یارانه خود از پدر را داشته باشند. اما تنها در برخی موارد امکان مستقل نمودن قانونی یارانه وجود دارد. جدا کردن یارانه افراد مجرد بالای ۱۸ سال، انجام این کار بعد از ازدواج و ارائه درخواست جداسازی یارانه از پدر به دلیل بد سرپرستی، برخی از مهم ترین آن ها محسوب می شوند. شرایط مستقل سازی یارانه برای افراد بالای ۱۸ سال و ازدواج را در ادامه بیان خواهیم کرد. اما در رابطه با والدین بد سرپرست باید بگوییم که قانون امکان جداسازی یارانه را برای فرزندان فراهم کرده است. جهت این امر، اعضای خانواده باید به فرمانداری محل سکونت مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند. در صورتی که مدارک و شواهد لازم برای جدا کردن یارانه از پدر به دلیل بد سرپرستی کافی باشد، فرمانداری نامه ای در اختیار خانواده قرار می دهد. به این ترتیب، اعضای خانواده با همراه داشتن نامه فرمانداری، می توانند به پلیس +۱۰ مراجعه کرده و سرپرست جدید را انتخاب کنند.

جدا کردن یارانه از پدر

 

بیشتر بخوانید: اقلام سبد کالا یارانه

نحوه جدا کردن یارانه افراد مجرد بالای ۱۸ سال

افراد مجرد بالای ۱۸ سال در صورتی که دارای شرایط بد سرپرستی باشند، با انجام مراحلی که در بخش قبل توضیح دادیم، امکان جدا سازی یارانه خود را خواهند داشت. البته بدون شرایط بد سرپرستی هم شرایط لازم برای این گروه فراهم شده است. نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار به این صورت است که فرد مجرد باید در شهر یا مسکنی جدا از والدین خود زندگی کند. این گونه مشمول زندگی مستقل بوده و می تواند حساب یارانه خود را به منظور تامین مخارج زندگی مستقل، از والدین جدا کند. برای تایید این موضوع، نیازی به مدارکی مانند نامه از فرمانداری، شورای محل، دهیاری، شهرداری، مسجد یا دیگر ارگان های قابل قبول وجود دارد. از آن جایی که سایت جداسازی یارانه ایجاد نشده، افراد مجرد بالای ۱۸ سال که متقاضی مستقل نمودن حساب یارانه خود هستند، باید با همراه داشتن مدارک لازم به یکی از شعب پلیس +۱۰ مراجعه نمایند. پس از تایید درخواست هم باید از طریق سامانه رفاهی، حساب جدید یارانه خود را تعریف کنید.

 

بیشتر بخوانید: آیا یارانه فجرانه از یارانه نقدی کم میشود؟

آیا جدا کردن یارانه قبل از طلاق امکان دارد

یکی از مواردی که امکان مستقل نمودن یارانه را برای اعضای خانوار فراهم می کند، طلاق زن و مرد می باشد. در این مورد هم مراحل کلی مانند جدا کردن یارانه افراد مجرد بالای ۱۸ سال و غیره، از طریق پلیس +۱۰ انجام می گیرد. اما سوال مهمی که وجود دارد، این است که آیا جدا سازی یارانه قبل از طلاق امکان دارد. در این مورد باید بگوییم که اگر اعضای خانواده با هم زندگی می کنند و سرپرست مشکلی نداشته باشد، امکان جدا نمودن یارانه قبل از طلاق وجود ندارد. اما در صورتی که سرپرست خانواده مفقودالاثر شده یا شرایط بد سرپرستی را داشته باشد، همسر او قبل از طلاق هم امکان جدا کردن یارانه خود را خواهد داشت. در این صورت هم نیاز به نامه فرمانداری وجود داشته و همسر ابتدا باید به فرمانداری محل سکونت خود مراجعه کند. در صورتی که موضوع درخواست توسط فرمانداری تایید گردد، باید با همراه داشتن نامه تایید و سایر مدارک لازم به یکی از مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دانلود برنامه شما کالابرگ یارانه

جدا کردن یارانه بعد از ازدواج

تقریبا رایج ترین دلیل مستقل نمودن یارانه از سرپرست خانوارها، مسئله ازدواج  است. سایت جداسازی یارانه در این مورد هم کاربردی نداشته و متقاضیان باید حضورا به شعب پلیس +۱۰ مراجعه کنند. اما شرایط و مدارک مورد نیاز جدا سازی یارانه برای افرادی که ازدواج کرده اند، ساده تر است. زیرا خانواده جدیدی ایجاد شده و این خانواده برای تامین هزینه های خود، می تواند از وجه یارانه استفاده کند. هم چنین اگر فرزند جدیدی متولد شود، زیر مجموعه مرد خواهد بود. در همین راستا، خانواده های جدید باید نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار را بدانند تا بتوانند این فرایند را انجام دهند. فرایند کلی در این مورد هم مشابه با موارد قبل بوده و زوجین باید به پلیس +۱۰ مراجعه کنند. اما همراه داشتن مدراک مورد نیاز جهت جدا سازی یارانه، ضروری است. مهم ترین مدارک لازم برای جدا نمودن یارانه بعد از ازدواج، شامل موارد زیر می باشند:

  •   اصل و کپی عقدنامه رسمی زوج
  •   مدارک هویتی عروس و داماد شامل کارت ملی و شناسنامه
  •   مدارک شناسایی پدر هر دو طرف شامل کارت ملی و شناسنامه

پس از این که مدارک لازم را آماده کردید، همانند جدا کردن یارانه برای افراد مجرد، باید به یکی از شعب پلیس مراجعه نموده و درخواست خود را ارائه دهید. بعد از انجام اقدامات اولیه توسط پلیس، معمولا زوجین به دفاتر پیشخوان ارجاع داده می شوند تا فرایند حذف نام آن ها از لیست خانواده های سابق انجام گیرد. در ادامه مجددا باید به دفاتر پلیس +۱۰ بروید تا فرایند جدا سازی یارانه تان با موفقیت انجام گیرد. ذکر این نکته هم الزامی است که بعد از تکمیل مراحل جدا کردن یارانه بعد از ازدواج، سرپرست جدید یعنی مرد باید به سایت refahi.ir مراجعه کرده و حساب بانکی خود را جهت دریافت یارانه، تعریف کند. برای وارد شدن به این سامانه، از پنجره خدمات دولت هوشمند استفاده کرده و تنها به شماره تلفن همراه متعلق به خودتان نیاز دارید. پس با وارد کردن شماره و تایید آن، امکان ورود به سایت رفاهی و تعریف حساب بانکی جدید را خواهید داشت.

 

کد دستوری جداسازی یارانه

همانند سایت جداسازی یارانه، کد دستوری خاصی هم جهت این امر تعریف نشده است. بنابراین افرادی که قصد مستقل نمودن حساب یارانه خود از سرپرست را داشته باشند، باید حضورا به یکی از شعب پلیس +۱۰ محل سکونت خود مراجعه کرده و اقدامات لازم را انجام دهند. دقت داشته باشید که جهت این امر هم نیاز به یک سری شرایط وجود دارد. در بخش های قبل، مهم ترین شرایط لازم و نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار را برای تان توضیح داده ایم. اگر چه کد دستوری خاصی برای جدا نمودن یارانه تعریف نشده، اما با امکان استعلام وضعیت فعال بودن یارانه با کد دستوری ستاره ۴، ستاره ۴۳۸۵۷، ستاره کدملی، مربع (#کد ملی*۴۳۸۵۷*۴*) فراهم است. بنابراین قبل از اقدام جهت جدا سازی یارانه خود، می توانید استعلام بگیرید که آیا یارانه تان برقرار است یا خیر.

منبع : جدا کردن یارانه



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 طرح هدفمدسازی یارانه ها به منظور حمایت از مردم در برابر نرخ بالای تورم ارائه گردیده و طی سال های اخیر با تغییرات متعددی همراه شده است. قطعی یارانه برخی گروه ها باعث شده تا دنبال راهی برای شکایت یارانه و ثبت اعتراض خود باشند. در طرح پرداخت یارانه نقدی و معیشتی، جمعیت حدود ۸۵ میلیونی کشور به ۱۰ قسمت با عنوان دهک تقسیم می شوند. سپس افراد بسته به وضعیت درآمدی خود از ضعیف به قوی تر، در دهک های ۱ تا ۱۰ قرار می گیرند. در طرح جدید، یارانه جمعیت حدود ۸.۵ میلیون نفری دهک درآمدی ۱۰ که از مابقی جمعیت کشور وضعیت بهتری دارد، قطع شده است.

افرادی که در دهک دهم قرار داشته باشند، با اطلاع از کد اعتراض به دهک بندی یارانه می توانند اعتراض خود را ثبت کنند. این گونه شرایط آن ها بار دیگر مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید اعتراض بر اساس مدارک موجود، یارانه دریافت می کنند. البته امکان اعتراض یارانه با کد ملی برای دیگر دهک های درآمدی و افزایش مبلغ یارانه هم وجود دارد. زیرا مبلغ مجموع یارانه نقدی و معیشتی برای دهک های اول تا سوم ۴۰۰ و برای دهک های چهارم تا نهم ۳۰۰ هزار تومان می باشد. از این رو افراد قرار گرفته در دهک های چهارم تا نهم هم می توانند با استفاده از شماره پیامک اعتراض به یارانه معیشتی، درخواست بازبینی اطلاعات شان را ثبت کنند. در صورتی که بر اساس اطلاعات جدید در دهک اول تا سوم قرار بگیرند، یارانه شان هم افزایش پیدا می کند. در این مقاله، نحوه ورود به سامانه جدید اعتراض به دهک بندی و ثبت اعتراض از طریق آن را برای تان توضیح می دهیم.

لینک سایت جدید اعتراض یارانه معیشتی



سامانه جدید اعتراض به دهک بندی

دولت به منظور دهک بندی درآمدی جامعه در طرح پرداخت یارانه ها، از اطلاعات مختلفی هم چون تراکنش های بانکی، اطلاعات خودرو، حقوق، درآمد و بعد خانوار استفاده می کند. افرادی که بر این اساس در دهک درآمدی دهم قرار بگیرند، نسبت به مابقی جمعیت کشور وضعیت رفاهی بهتری داشته و یارانه شان قطع می شود. این افراد جهت ثبت اعتراض یارانه معیشتی و هم چنین مشاهده نتیجه اعتراض به قطع یارانه، می توانند از سامانه جدید تعیین شده بدین منظور استفاده کنند. بنابراین نیازی به هیچ گونه مراجعه حضوری وجود ندارد. پس از ثبت اعتراض توسط سرپرست خانوار در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حداکثر تا سه ماه بعد اطلاعات خانوار مجددا مورد بازبینی قرار می گیرد. با توجه به این که خانواده های زیادی در سراسر کشور قصد ثبت شکایت یارانه و اعتراض به دهک درآمدی خود را دارند، در این بخش نحوه ورود به سایت مربوطه را بیان کرده ایم. در ادامه هم به روش ثبت اعتراض از طریق این سامانه می پردازیم.

برای وارد شدن به سایت اعتراض به دهک بندی درآمدی، نیازی به انجام اقدامات پیچیده و دشواری وجود ندارد. بلکه باید یک سری مراحل ساده را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید که در ادامه به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز جهت استفاده از کد اعتراض به دهک بندی یارانه، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ ابتدا باید نشانی اینترنتی سایت مربوطه یعنی hemayat.mcls.gov.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. جهت ورود به این سامانه و ثبت اعتراض به دهک درآمدی خانوار، می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های کامپیوتری استفاده کنید و از نظر محدودیتی نخواهید داشت.
  2. ۲ با سرچ کردن آدرس فوق، مستقیما به صفحه اصلی سامانه حمایت منتقل شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. برای اعتراض به یارانه معیشتی، ابتدا باید به حساب کاربری خود در سامانه جدید دهک بندی درآمدی وارد شوید. پس از میان گزینه های موجود در این بخش، بر روی گزینه «ورود به سامانه حمایت»‌ کلیک کنید.

    ورود به سامانه حمایت

  3. ۳ در گام بعد، پنجره ورودی برای تان نمایش داده می شود. اکنون می توانید با استفاده از نام کاربری و رمز عبور به حساب کاربری تان وارد شوید. هم چنین در صورتی که به این اطلاعات دسترسی نداشته باشید، امکان ورود به سامانه با استفاده از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند وجود دارد. جهت این امر، از قسمت پایین صفحه بر روی گزینه «ورود از طریق پنجره خدمات دولت هوشمند»‌ کاربران حقیقی یا حقوقی کلیک نمایید.

    ورود از طریق پنجره خدمات ملی دولت هوشمند کاربران حقیقی و حقوقی

  4. ۴ جهت پیگیری واریز نشدن یارانه از طریق سامانه حمایت هم مانند پیگیری با استفاده از شماره پیامک اعتراض به یارانه معیشتی، به کد ملی و شماره تلفن همراه منطبق با آن نیاز دارد. پس شماره تلفن همراه مربوط به سرپرست خانوار را در کادر تعیین شده قرار داده و بعد از تایید کد امنیتی، گزینه «ارسال رمز یکبار مصرف» را بزنید.

    پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

  5. ۵ به این ترتیب، کدی بر روی گوشی موبایل تان ارسال می شود که باید آن را تایید کنید. پس این کد را در جایگاه تعیین شده برای آن قرار دهید. در صورتی که رمز یکبار مصرف را به درستی وارد کنید، مستقیما با سامانه اعتراض یارانه معیشتی منتقل خواهید شد.

    ورود رمز یکبار مصرف در پنجره خدمات ملی دولت هوشمند

  6. ۶ با ورود به صفحه اصلی سامانه حمایت، دو مورد اطلاعات مهم در اختیارتان قرار می گیرد. اولین مورد دهک درآمدی خانوار شما است که به صورت عددی از ۱ تا ۱۰ مشخص شده است. بعدی هم وضعیت مشمولیت پرداخت یارانه می باشد. دهک های درآمدی اول تا نهم مشمول دریافت یارانه بوده و تنها دهک درآمدی دهم یارانه دریافت نمی کند.

    سامانه حمایت

با طی کردن مراحل فوق، به سایت تعیین شده توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت شکایت یارانه منتقل خواهید شد. در ادامه نحوه ثبت اعتراض به دهک بندی از طریق این سامانه را هم برای تان توضیح می دهیم تا جهت این امر با مشکلی مواجه نشوید.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام یارانه جدید ۱۴۰۳

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

نحوه شکایت در سامانه اعتراض به قطع یارانه

در بخش قبل نحوه ورود به سایت دهک درآمدی را توضیح دادیم. بنابراین اکنون سرپرستان خانوار به راحتی می توانند وارد حساب کاربری خود در این سامانه شده و علاوه بر استعلام دهک خانوار با کد ملی ، نسبت به ثبت اعتراض اقدام کنند. با توجه به این که بسیاری از خانوارها برای اولین بار قصد استفاده از سامانه مذکور یا کد اعتراض به دهک بندی یارانه را دارند، ممکن است شناخت زیادی از مراحل انجام این فرایند نداشته باشند. در این رابطه باید بگوییم که ثبت اعتراض آنلاین و مشاهده جواب اعتراض به یارانه معیشتی در این سامانه هم مانند وارد شدن به آن، بسیاری ساده است. کافی است یک سری مراحل را به صورت گام به گام طی کرده و اطلاعات لازم را بارگذاری کنید. از آن جایی که افراد زیادی قصد استفاده از سامانه حمایت و شماره پیامک اعتراض به یارانه معیشتی را دارند، در این قسمت نحوه انجام این کار را هم برای تان آورده ایم. بدین منظور باید اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. ۱ ابتدا باید با روشی که در بخش قبل توضیح دادیم، به حساب کاربری خود در سامانه حمایت وارد شوید. پس از ورود به صفحه اصلی، با استفاده از کشوی موجود در سمت راست صفحه به سمت پایین آن حرکت کنید. در این بخش چند گزینه مختلف با عناوین «مشاهده اعضای خانوار»، «مشاهده شناسنامه اقتصادی اجتماعی»، «درخواست بررسی» و «تاریخچه درخواست ها» قرار دارد. جهت ثبت درخواست از طریق سامانه جدید اعتراض به دهک بندی، باید از بین این موارد بر روی گزینه «درخواست بررسی» کلیک کنید.

    درخواست بررسی اعتراض به یارانه معیشتی در سامانه حمایت

  2. ۲ با انتخاب گزینه قبل، وارد فرایند ثبت اعتراض به یارانه معیشتی خواهید شد. اولین گام مربوط به مطالعه و پذیرش تعهدنامه است. مفاد این تعهدنامه به اجازه کاربر جهت بررسی و استعلام اموال و دارایی های وی از طریق سازمان های مختلف مانند پلیس و بانک مرکزی اشاره دارد. تعهدنامه را بررسی کرده و در صورت پذیرش، جهت ثبت شکایت یارانه تیک مربوط به عبارت «متن توافق نامه را خوانده ام و قبول دارم»‌ را قرار دهید. سپس از قسمت انتهایی صفحه، بر روی گزینه «بعدی» کلیک نمایید.

    ثبت شکایت یارانه در سامانه حمایت

  3. ۳ در مرحله بعدی ثبت اعتراض، اطلاعات خانوار نمایش داده می شود. در این قسمت می توانید نام اعضای خانواده و نقش آن ها را مشاهده کنید. در صورتی که تمامی اعضا به درستی وارد شده باشند، از قسمت پایین صفحه گزینه «بعدی» را بزنید. در غیر این صورت، ابتدا تیک مربوط به عبارت «اطلاعات خانوار اینجانب مغایرت دارد» را قرار داده و سپس بر روی گزینه «بعدی»‌ کلیک کنید.

    اطلاعات خانوار در ثبت شکایت یارانه

  4. ۴ پس از تایید اطلاعات خانوار، جهت ثبت اعتراض از طریق سامانه حمایت یا کد اعتراض به دهک بندی یارانه، باید اطلاعات خودرو هم بررسی شوند. در این قسمت، لیست خودروهای تحت مالکیت اعضای خانواده نمایش داده خواهد شد. این موارد را بررسی کرده و در صورت تایید، گزینه «بعدی» را بزنید. اما اگر اساسا خودرویی تحت مالیات اعضای خانواده نبوده، خودرو واگذار شده اما فک پلاک نشده یا این که عضو از خانواده جدا شده ( جدا کردن یارانه را در این خصوص بخوانید )، تیک گزینه مربوطه را از قسمت پایین صفحه قرار دهید.

    اطلاعات خودرو در ثبت شکایت یارانه

  5. ۵ مورد دیگری که هنگام استفاده از شماره پیامک اعتراض به یارانه معیشتی یا ثبت اعتراض از طریق سامانه حمایت مورد بررسی قرار می گیرد، تراکنش های بانکی است. اطلاعات تراکنش های از بانک مرکزی دریافت شده و در چند بخش مختلف نمایش داده می شوند. در صورتی که از حساب بانکی تان برای مقاصدی غیر از خانوار مانند کارپردازی، مدیر ساختمان، تنخواه دار و غیره استفاده شده، باید تیک مربوط به گزینه مربوطه را در پایین صفحه قرار دهید. در آخرین هم بر روی گزینه «بعدی»‌ کلیک نمایید.

    اطلاعات تراکنشهای بانکی در ثبت شکایت یارانه

  6. ۶ گام بعدی ثبت درخواست از طریق سامانه جدید اعتراض به دهک بندی، مربوط به اطلاعات بورس می باشد. این اطلاعات از سازمان بورس و اوراق بهادار استعلام گرفته شده و نام عضو یا اعضایی از خانواده که در بورس فعالیت داشته باشد، نمایش داده می شود. در این مرحله هم پس از بررسی اطلاعات، گزینه «بعدی»‌ را بزنید.

    اطلاعات بورس در ثبت شکایت یارانه

  7. ۷ در آخرین مرحله ثبت اعتراض به دهک درآمدی هم سرپرست مجددا باید تعهدنامه دیگر را امضاء کند. مفاد این تعهدنامه، ارائه اطلاعات خانوار به سازمان امور مالیاتی، سازمان های حمایتی، نظامی بانکی و غیره است. جهت نهایی شدن اعتراض یارانه معیشتی، تیک مربوط به عبارت «متن تعهدنامه را خوانده ام و قبول دارم»‌ را قرار داده و بر روی گزینه «ارسال درخواست» کلیک کنید.

    تعهدنامه در ثبت نهایی ثبت شکایت یارانه

با طی کردن مراحل فوق، اعتراض شما به یارانه معیشتی و دهک درآمدی خانوارتان با موفقیت ثبت خواهد شد. به این ترتیب، نهایتا تا سه ماه بعد، اطلاعات مالی و درآمدی شما یک بار دیگر مورد بررسی قرار گرفته و پس از بازبینی، دهک درآمدی جدید اعلام خواهد شد. بنابراین افرادی که یارانه آن ها قطع شده یا احساس می کنند دهک شان بالاتر از حد واقعی است، به راحتی می توانند نسبت به ثبت شکایت یارانه به شکل غیر حضوری، اقدام نمایند.

 

 

بیشتر بخوانید: طرح یارانه دستمزد

شماره پیامک اعتراض به یارانه معیشتی

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امکان ثبت اعتراض آنلاین به قطعی یارانه یا دهک درآمدی را به صورت آنلاین از طریق سامانه حمایت، فراهم کرده است. با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل ارائه دادیم، اکنون به راحتی می توانید اعتراض خود را نسبت به این موارد ثبت کنید. اما برخی سرپرستان خانوار دنبال استفاده از تلفن اعتراض به قطع یارانه و کد اعتراض به دهک بندی یارانه هستند. این موضوع به خصوص برای افرادی که به اینترنت یا گوشی های موبایل هوشمند دسترسی ندارند، بیش تر اهمیت دارد. در این رابطه باید بگوییم که تا کنون، هیچ تلفن، کد دستوری یا شماره پیامکی جهت ثبت اعتراض به دهک بندی یارانه اعلام نشده است. بلکه تنها روش عملی، ثبت اعتراض از طریق سامانه حمایت به نشانی hemayat.mcls.gov.ir می باشد. بنابراین افرادی که به قطع یارانه یا دهک خود اعتراض دارند، به جای شماره پیامک اعتراض به یارانه معیشتی می توانند از این سامانه آنلاین استفاده کنند.

 

بیشتر بخوانید: دانلود برنامه شما کالابرگ یارانه

جواب اعتراض به یارانه معیشتی

اکنون که نحوه ثبت اعتراض به قطع یارانه یا دهک درآمدی از طریق سامانه حمایت را می دانید، به راحتی می توانید اقدامات لازم را به صورت آنلاین انجام دهید. موضوع مهم دیگر برای یارانه بگیران، نحوه مشاهده جواب اعتراض به یارانه معیشتی است. در این رابطه باید بگوییم که امکان پیگیری درخواست های ثبت شده از طریق سامانه جدید اعتراض به دهک بندی فراهم شده است. بنابراین افرادی که با مراجعه به سامانه حمایت اعتراض خود را به دهک درآمدی ثبت کرده اند، مجددا با ورود به همین سامانه می توانند نتیجه آن را مشاهده کنند. جهت این امر، سرپرست خانوار با به حساب کاربری خود در سامانه حمایت وارد شده و از قسمت انتهایی صفحه، بر روی گزینه «تاریخچه درخواست ها» کلیک کند. به این ترتیب، صفحه ای مانند شکل زیر نمایش داده شده و جواب اعتراض یارانه معیشتی را نشان می دهد.

منبع : اعتراض به یارانه معیشتی



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 بر اساس این طرح که برای هفت دهک درآمدی اول جامعه و به مناسب دهه فجر آغاز شده، ۲۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی جهت خرید کالاهای اساسی به هر نفر تعلق می گیرد. یارانه بگیران جهت استعلام کالابرگ با کد ملی، می توانند برنامه «شما» را دانلود کرده و از جزئیات لازم، مطلع شوند. البته طرح یارانه تشویقی در حال حاضر تنها برای ۳ ماه تصویب گردیده و تا اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود. بنابراین اطلاعات دقیقی در مورد ادامه یا پایان این طرح بعد از ۳ ماه آتی، وجود ندارد.

ذکر این نکته هم الزامی است که یارانه تشویقی یا کالابرگ، تنها برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل ماست کم‌ چرب، پنیر و شیر، روغن، برنج، ماکارونی، قند و شکر، حبوبات، گوشت، مرغ و تخم‌ مرغ پرداخت می شود. بنابراین افراد با اطلاع از این که اقلام مجاز کالابرگ یارانه چیست، می توانند جهت خرید به فروشگاه های عامل مراجعه کنند. ۲۱۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور جهت خرید این اقلام با استفاده از کالابرگ در نظر گرفته شده که شامل تمامی شعب فروشگاه‌ های زنجیره ای، شرکت تعاونی‌ های روستایی و ۲ فروشگاه بزرگ اینترنتی می ‌شوند. به این ترتیب، یارانه بگیران در هر کجای کشور، به راحتی می توانند به این فروشگاه ها مراجعه کرده و از کالابرگ خود جهت خرید کالاهای اساسی استفاده کنند. با توجه به این که بسیاری از افراد جامعه مشمول دریافت یارانه تشویقی هستند، در ادامه توضیحات لازم را در رابطه با کالابرگ الکترونیکی، نحوه استعلام و استفاده از آن، ارائه می دهیم. پس تا انتها با ما همراه باشید.



کالابرگ یارانه چیست

با اجرایی شدن اولین مرحله طرح یارانه تشویقی از روز سه شنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۲، بسیاری از مردم با این سوال رو به رو شده اند که کالابرگ چیست و چه مزایایی ایجاد می کند. در این رابطه باید بگوییم که ارائه طرح کالابرگ به جای یارانه نقدی، یکی از اهداف دولت سیزدهم بود که از همان ابتدا صحبت های زیادی در مورد آن انجام گرفت. اما در نهایت، یارانه نقدی همانند گذشته حفظ شده و دولت تصمیم گرفت در کنار یارانه نقدی، کالابرگ یارانه هم ارائه دهد. این کالابرگ ابتدا به صورت آزمایشی برای شهرستان ها و استان های خاصی پرداخت شد و از ۱۷ بهمن ماه، قرار است به مدت سه ماه به تمامی یارانه بگیران دهک اول تا هفتم درآمدی، تعلق بگیرد. مقدار یارانه تشویقی یا کالابرگ، ۲۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر بوده و تنها امکان خرید اقلام اساسی ۱۱ گانه با آن وجود دارد. بنابراین مشمولین می توانند نسبت به استعلام کالابرگ با کد ملی و خرید کالا از آن، اقدام نمایند.

کالا برگ یارانه چیست

توجه داشته باشید که مبلغ ۲۲۰ هزار تومانی در نظر گرفته شده برای کالابرگ، هیچ تداخلی با یارانه نقدی ندارد. منتهی در همان کارت یارانه سرپرستان خانوار شارژ می شود. از این رو بعد از شارژ شدن یارانه تشویقی در حساب سرپرست خانوار، امکان مراجعه به فروشگاه های مجاز و خرید کالاهای مورد نیاز به وسیله آن را خواهید داشت. معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از توضیح این که کالابرگ یارانه چیست، فروشگاه های مجاز برای استفاده از آن را هم بیان کرده است. طبق اعلام این مقام مسئول، مردم با مراجعه به بیش از ۲۱۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور، امکان استفاده از یارانه تشویقی خود را خواهند داشت. تمامی شعب فروشگاه ‌های زنجیره ای، شرکت تعاونی‌ های روستایی و حتی ۲ فروشگاه بزرگ اینترنتی، جهت تامین کالا و خرید اقلام اساسی ۱۱ گانه با استفاده از کالابرگ، انتخاب شده اند. بنابراین یارانه بگیران جهت استفاده از کالابرگ الکترونیکی خود و خرید کالاها و محصولات مورد نیاز، با مشکلی مواجه نخواهند شد.

 

بیشتر بخوانید: پیگیری سبد کالا با کد ملی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

استعلام کالابرگ یارانه با کد ملی

اکنون که اطلاعات کاملی در رابطه با یارانه تشویقی دولت یا همان کالابرگ به دست آورده اید، باید با روش استعلام آن هم آشنایی داشته باشید. این گونه می توانید متوجه شوید که چه مبلغی یارانه در حساب شما موجود بوده و نسبت به استفاده از آن جهت خرید اقلام اساسی، اقدام نمایید. جهت استعلام میزان اعتبار کالابرگ یارانه، دو روش مختلف در نظر گرفته شده است. این موارد شامل دانلود اپلیکیشن شما ( شبکه ملی اعتبار ) یا استفاده از کد دستور می باشند. افرادی که دارای گوشی هوشمند بوده و به اینترنت دسترسی دارند، بهتر است گزینه اول را انتخاب کنند. زیرا کار با آن ساده و سریع بوده و امکانات متعددی را در اختیارتان قرار می دهد. اما اگر به هر دلیل امکان استفاده از این برنامه را ندارید، می توانید با استفاده از کد دستوری استعلامات لازم را انجام دهید. در ادامه نحوه استعلام از طریق اپلیکیشن شما را بیان کرده و توضیح می دهیم که کد دستوری لازم برای استعلام کالابرگ یارانه چیست.

 

نحوه استعلام کالابرگ در برنامه «شما»

روش بررسی اعتبار یارانه تشویقی در اپلیکیشن آنلاین «شما»، بسیار ساده است. کافی است این برنامه را دانلود کرده و پس از نصب، اطلاعات پروفیل خود را تکمیل نمایید. مواردی هم چون نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره تلفن همراه منطبق با آن و آدرس محل سکونت، برای تکمیل پروفایل کفایت می کنند. جهت استعلام کالابرگ با کد ملی از طریق این اپلیکیشن، باید یک سری مراحل ساده را پشت سر بگذارید که در ادامه به آن ها پرداخته ایم. این مراحل، عبارتند از:

  1. ۱ابتدا باید بر روی آیکون برنامه «شما» در گوشی موبایل تان کلیک کرده و آن را باز کنید. پس از ورود به صفحه اصلی برنامه، منویی به شکل زیر را مشاهده خواهید کرد. در این منو امکان مشاهده فروشگاه های مجاز برای استفاده از کالابرگ الکترونیکی و خرید از آن ها، وجود دارد. علاوه بر این، می توانید وضعیت اعتبار یارانه تشویقی خود را استعلام بگیرید. جهت این امر، بر روی گزینه «اعتبار شما» کلیک کنید.

    مرلحل نصب اپلیکیشن شما یارانه

  2. ۲با انتخاب گزینه قبل، پنجره ای در پایین صفحه باز می شود که شامل دو گزینه «مانده اعتبار» و «تراکنش ها» است. در صورتی که قصد مشاهده اعتبار باقی مانده خود را دارید، گزینه «مانده اعتبار» را بزنید.

    مانده اعتبار اپلیکیشن شما

  3. ۳به این ترتیب، استعلام کالابرگ یارانه شما با موفقیت انجام گرفته و اعتبار باقی مانده نمایش داده می شود. بنابراین تا پایان مبلغ اعتبار، می توانید از آن جهت خرید کالاهای اساسی مورد نیاز، استفاده کنید.

 

نحوه استعلام کالابرگ با کد دستوری

روش دیگری که برای استعلام یارانه تشویق در نظر گرفته شده، استفاده از کد دستوری می باشد. با توجه به این که ممکن است برخی از سرپرستان خانوار به گوشی هوشمند یا اینترنت دسترسی نداشته باشند، این گونه به راحتی می توانند نسبت به استعلام کالابرگ با کد ملی اقدام کنند. بدین منظور هم باید یک سری مراحل را طی کنید که آن ها را توضیح داده ایم. مراحل لازم برای استعلام اعتبار کالابرگ با کد دستوری و کد ملی، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱در اولین گام باید کد دستوری اعلام شده یعنی #1463*500* (ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع) را در گوشی موبایل تان شماره گیری کنید. دقت داشته باشید، برای این که بفمید اعتبار کالابرگ یارانه چیست، حتما باید کد دستوری را با شماره موبایل متعلق به کد ملی سرپرست انجام دهید.

    کد دستوری استعلام یارانه

  2. ۲با شماره گیری کد دستوری فوق، منویی به شکل زیر برای تان نمایش داده می شود که شامل چند گزینه مختلف است. برای این که از اعتبار کالابرگ خود مطلع شوید، باید عدد مربوط به گزینه «موجودی یارانه سرپرست»‌ یعنی «۲»‌ را در کادر مربوطه قرار داده و گزینه «ارسال» را بزنید.

    استعلام کالا برگ یارانه

  3. ۳در گام بعد، از شما درخواست می شود جهت استعلام کالابرگ الکترونیکی یارانه، کد ملی خود را وارد کنید. پس شماره ملی تان را در جایگاه تعیین شده قرار داده و بر روی گزینه «ارسال» کلیک نمایید.

    نحوه استعلام کالا برگ

  4. ۴در صورتی که کد ملی سرپرست با شماره تلفن همراه وی مطابقت داشته باشد، استعلام با موفقیت انجام گرفته و اعتبار یارانه تشویقی موجود در حساب او، نمایش داده می شود.

با طی کردن اقدام بالا، به راحتی می توانید نسبت به استعلام کالابرگ یارانه با کد ملی اقدام کنید. بنابراین اگر قصد اطلاع از میزان اعتبار یارانه تشویقی خود را دارید، کافی است از طریق اپلیکیشن «شما»‌ یا کد دستوری مربوطه اقدام نمایید.

 

 

بیشتر بخوانید: اقلام سبد کالا یارانه

کالا برگ یارانه کی واریز می شود

بسیاری از یارانه بگیران می خواهند بدانند که یارانه تشویقی یا کالابرگ چه زمانی واریز می شود. بر اساس اطلاع رسانی های انجام شده توسط معاون رفاه و اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پرداخت اولین مرحله این یارانه روز ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۲ انجام می گیرد. بنابراین سرپرستان خانوار از طریق استعلام کالابرگ با کد ملی، می توانند بفهمند که چه مبلغی به حساب شان واریز شده است. هم چنین از زمان شارژ شدن حساب یارانه، امکان مراجعه به فروشگاه های مجاز و خرید کالاهای اساسی از آن ها را خواهید داشت. با توجه اطلاع رسانی های انجام شده، یارانه تشویقی در حال حاضر تنها برای ۳ ماه به تصویب رسیده است. با توجه به این که اولین مرحله در هفدهم بهمن ماه به حساب سرپرستان واریز شد، انتظار می رود یارانه ماه های آینده هم حوالی ۱۷ ام به پرداخت شود. با توجه به این که اکنون می دانید روش استعلام کالابرگ یارانه چیست، در هر ماه به راحتی می توانید واریز آن را استعلام بگیرید.

کالا برگ یارانه کی واریز می شود

 

بیشتر بخوانید: استعلام دهک خانوار با کد ملی

آیا با دادن کالابرگ یارانه نقدی قطع میشود

یکی از دغدعه های مهم یارانه بگیران از زمان ارائه طرح کالابرگ، این است که یارانه نقدی قطع شود. در این رابطه باید بگوییم که طرح یارانه تشویقی مبلغی جدا از یارانه نقدی می باشد. بنابراین هیچ تداخلی با یارانه نقدی نداشته و موجب قطع آن نمی شود. مبلغ کالابرگ الکترونیکی ۲۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر اعلام شده است. به این ترتیب، دهک های اول تا سوم درآمدی در کنار ۴۰۰ هزار تومان یارانه نقدی، کالابرگ را هم دریافت کرده و جمعا ۶۲۰ هزار تومان یارانه می گیرند. دهک های چهارم تا هفتم هم با توجه به یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی، جمعا ۵۲۰ هزار تومان یارانه دریافت می کنند. بنابراین این موضوع که با پرداخت کالابرگ یارانه قطع شود،‌ صحیح نیست. بلکه کالابرگ یارانه یک کمک هزینه اضافی و تشویقی است که دولت به منظور بهبود وضعیت تغذیه ای مردم، در نظر گرفته است.

 

بیشتر بخوانید: درخواست جداسازی یارانه از پدر

اقلام و فروشگاه های کالابرگ الکترونیکی

امکان استفاده از یارانه تشویقی یا کالابرگ، تنها برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی وجود دارد. ضمن این که کالاهای مذکور باید از فروشگاه های مجاز خریداری شوند. در غیر این صورت، امکان استفاده از این یارانه وجود نخواهد داشت. کالاهای اعلام شده برای خریداری با وجه کالابرگ، شامل ۱۱ مورد ماست کم‌چرب، پنیر، شیر، روغن، برنج، ماکارونی، قند و شکر، حبوبات، گوشت و مرغ و تخم‌ مرغ می باشد. بنابراین افراد پس از استعلام کالابرگ با کد ملی، می توانند از اعتبار خود جهت خریداری این اقلام استفاده کنند. از طرف دیگر، ۲۱۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای خرید این کالاها در نظر گرفته شده که یارانه بگیران باید از آن ها اطلاع داشته باشند. این فروشگاه ها شامل تمامی شعب فروشگاه‌ های زنجیره ای، شرکت تعاونی ‌های روستایی و ۲ فروشگاه بزرگ اینترنتی هستند. برای آگاهی از این که فروشگاه مجاز کالابرگ یارانه چیست، می توانید از برنامه «شما» استفاده کنید.

منبع : کالابرگ یارانه



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 از هزاران سال قبل تا کنون، دولت ها برای تامین بودجه های عمومی خود از مالیات استفاده می کنند. حال بسته به شرایط اقتصادی و سیاست های دولت، ممکن است این مالیات کم یا زیاد شود. با توجه به شرایط نابسامان اقتصادی کشور و تحریم های خارجی، نقش مالیات در تامین بودجه عمومی سال به سال در حال افزایش است. به همین خاطر، پیوسته مالیات های جدیدی تعین می شود که مالیات بر مشاغل خودرویی هم یکی از این موارد محسوب می شود. از این رو مشمولین باید با نحوه استعلام مالیات وانت پیکان و سایر خودروهای باری آشنایی داشته باشند تا بدانند چه میزان مالیاتی برای آن ها تعیین شده و نسبت به پرداخت آن اقدام کنند. زیرا در صورت عدم تکمیل و ارسال اظهارنامه مربوطه و پرداخت مالیات تعیین شده، مودیان مشمول جریمه خواهند شد.

به طور کلی، مالیات به دو دسته مالیات های مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شود. مالیات بر مشاغل خودرویی زیر مجموعه مالیات های مستقیم از نوع مالیات بر درآمد است. به این ترتیب، کلیه صاحبان خودروهای باری، راهسازی، عمومی و تاکسی موظفند تا قبل از پایان مهلت اظهارنامه مالیاتی وانت بار، مبلغ درآمد خود را در قالب اظهارنامه با سازمان امور مالیاتی کشور ارائه دهند. مهلت در نظر گرفته شده برای این گروه ها هم مطابق سایر مشاغل و کسب و کارهای حقیقی یعنی تا پایان خرداد ماه سال بعد خواهد بود. برای مثال، این گروه ها باید اظهارنامه عملکرد و درآمد خود در سال ۱۴۰۲ را نهایتا تا ۳۱ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ به سازمان تسلیم کنند. با توجه به این که افراد زیادی در سراسر کشور مشمول این نوع مالیات هستند، در این مقاله به نحوه ثبت اظهارنامه مربوطه و جریمه پر نکردن اظهارنامه مالیاتی وانت می پردازیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی در رابطه با این نوع اظهارنامه جدید، به دست آورید.



سامانه مالیات بر درآمد وانت بار

همان گونه که اشاره کردیم، توجه خاص دولت به منابع مالیاتی باعث شده تا پیوسته انواع جدیدی از مالیات ها تصویب شوند. مالیات بر مشاغل خودرویی از جمله این موارد است که در سال ۱۴۰۱ به صورت نهایی تصویب شده و اولین بار اظهارنامه های مربوط به آن در سال ۱۴۰۲ برای سازمان امور مالیاتی ارسال شد. با توجه به تداوم این نوع مالیات، مشمولین باید اظهارنامه مالیاتی وانت بار خود را هر ساله در موعد مقرر برای سازمان ارسال کنند تا مطابق با درآمد حاصله، مالیات شان تعیین شود. در همین راستا، مودیان در پی اطلاع از سمانه مالیات بر درآمد وانت بار هستند تا مانند سایر مالیات های مستقیم و غیر مستقیم، اظهارنامه را به صورت آنلاین ثبت کنند. در این رابطه باید بگوییم که تا این لحظه سامانه خاصی جهت ثبت اظهارنامه های مشاغل خودرویی تعیین نشده و ثبت مبلغ درآمد این گروه ها، به صورت حضوری انجام می گیرد. پس جهت استعلام مالیات وانت پیکان یا سایر خودروها، باید به مراکز مربوطه مراجعه شود.

مالیات بردرآمد وانت بار

دفاتر پست و دفاتر پیشخوان دولت مکان هایی هستند که به منظور ثبت اظهارنامه های مالیاتی مشاغل خودرویی، در نظر گرفته شده اند. بنابراین گروه های مشمول این نوع مالیات باید در مهلت تعیین شده به یکی از دفاتر پست یا دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کرده و با ارائه مدارک لازم، اظهارنامه شان را ثبت کنند. افرادی که در مهلت اظهارنامه مالیاتی وانت بار این کار را انجام ندهند، مشمول جریمه گردیده و در ادامه باید اصل مالیات به همراه جریمه آن را بپردازند. ذکر این نکته هم الزامی است که پس از ثبت اطلاعات درآمدی به صورت حضوری، امکان پیگیری آن به صورت آنلاین از طریق سایت جامع خدمات الکترونیک مالیاتی کشور به آدرس tax.gov.ir فراهم خواهد بود. از سوی دیگر، با توجه به این که این نوع مالیات به تازگی تدوین شده، احتمالا در ادامه امکان ثبت اظهارنامه آن از طریق سایت مذکور فراهم شود. با توجه به جریمه پر نکردن اظهارنامه مالیاتی وانت، در حال حاضر ثبت اظهارنامه باید با همان روش حضوری انجام گیرد.

 

 

بیشتر بخوانید: مهلت اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۳

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

نحوه ثبت اظهارنامه مالیاتی وانت بار

با توجه به این که مالیات بر مشاغل خودرویی به صورت نهایی تصویب و اجرایی شده، مشمولین باید با نحوه ثبت این نوع اظهارنامه آشنا باشند. از آن جایی که سازمان امور مالیاتی کشور امکان تکمیل و ثبت اظهارنامه های مالیاتی مختلف را به صورت آنلاین فراهم کرده، بسیاری از افراد گمان می کنند که برای ثبت اظهارنامه مالیات بر مشاغل خودرویی هم باید به سایت جامع این سازمان مراجعه نمایند. در صورتی که چنین نبوده و ثبت اظهارنامه مالیاتی وانت بار به صورت آنلاین امکان پذیر نیست. بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور و اطلاعیه های منتشر شده در سایت آن، مشمولین پرداخت این نوع مالیات باید به دفاتر پست جمهوری اسلامی ایران یا دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند. این گروه ها هنگام مراجعه حضوری به دفاتر اعلام شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور، باید مدارک لازم را هم به همراه داشته باشند. سند مالکیت، مدارک هویتی و کد vin خودرو برخی از مهم ترین مدارک لازم برای استعلام مالیات وانت پیکان محسوب می شوند.

دفتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی

پس از مراجعه حضوری به دفاتر پست یا دفاتر پیشخوان دولت، در صورتی که پرونده مودی کامل و بدون نقص باشد، قبض مالیات مقطوع برای وی صادر خواهد شد. پس به راحتی می تواند مالیات بر درآمد وانت بار یا سایر خودروهای عمومی و باری را بپردازد. اما گاهی اوقات مودیان پرونده مالیاتی نداشته یا پرونده شان ناقص است. در این گونه موارد، باید تا قبل از پایان مهلت اظهارنامه مالیاتی وانت بار، تشکیل پرونده انجام گرفته یا نواقص برطرف شود. در واقع، بدون تشکیل یا تکمیل پرونده مالیاتی، امکان صدور قبض مالیات و گرفتن مفاصا حساب مالیاتی وجود ندارد. از آن جایی که مصوبه مربوط به مالیات بر مشاغل خودرویی اکنون به صورت کامل تایید شده و در دستور کار قرار دارد، هر گونه تخلف در عدم ثبت اظهارنامه و پرداخت این نوع مالیات، منجر به صدور جریمه خواهد شد. بنابراین اگر می خواهید مشمول جریمه پر نکردن اظهارنامه مالیاتی وانت نشوید، باید در موعد مقرر با مراجعه به دفاتر پست و پیشخوان این کار را انجام دهید.

 

 

بیشتر بخوانید: مالیات گرد حساب

مهلت اظهارنامه مالیاتی وانت بار

در بخش های قبل، توضیحات لازم را در رابطه با مالیات بر درآمد وانت بار و سایر خودروهای این چنینی از جمله تاکسی، خودروهای باری و راهسازی ارائه دادیم. بنابراین اکنون می دانید که مشمولان مالیات بر مشاغل خودرویی باید در موعد مقرر اظهارنامه شان را تکمیل کرده و تقدیم سازمان امور مالیاتی کشور نمایند. اما موضوع مهم دیگر، مهلت در نظر گرفته شده برای ثبت اظهارنامه مالیاتی وانت بار است. مودیان می خواهند بدانند که تا چه زمانی می توانند فرم اظهارنامه مالیاتی خود را تکمیل کرده و ثبت کنند. در این رابطه باید بگوییم که مالیات بر مشاغل خودرویی هم نوعی مالیات مستقیم و زیر مجموعه مالیات بر درآمد است. چرا که دارندگان وانت بار، خودروهای باری، عمومی و راهسازی، در واقع بخشی از درآمد سالانه خود را به عنوان مالیات می پردازند. به این ترتیب، قوانین استعلام مالیات وانت پیکان و مهلت ارسال اظهارنامه آن هم مطابق مالیات بر درآمد بوده و از شرایط مشابهی پیروی می کند.

مهلت اظهارنامه مالیاتی وانت بار

از آن جایی که مهلت ثبت اظهارنامه عملکرد یا درآمد اشخاص حقیقی ۳ ماه پس از پایان سال مالی است، این مهلت برای مالیات بر مشاغل خودرویی هم مقدار مشابهی خواهد بود. سال مالی صاحبان خودروهای باری، عمومی و راهسازی مشابه سال مالیاتی می باشد. به این ترتیب که از اول فرودین آغاز و تا پایان اسفند ادامه دارد. در نتیجه، مهلت اظهارنامه مالیاتی وانت بار هم ۳ ماه پس از پایان سال مالی یعنی پایان خرداد ماه سال بعد خواهد بود. مشمولین این نوع مالیات تا ۳۱ خرداد ماه سال بعد فرصت دارند تا با مراجعه به دفاتر پست یا دفاتر پیشخوان دولت، اظهارنامه مالیاتی خود را ثبت کرده و مبلغ درآمدشان را ارائه دهند. در غیر این صورت، مشمول جریمه گردیده و علاوه بر اصل مالیات، باید جریمه آن را هم پرداخت کنند. جریمه پر نکردن اظهارنامه مالیاتی وانت همانند سایر انواع مالیات بر درآمد می تواند نقدی یا غیر نقدی باشد. بنابراین تا حد امکان، باید این اظهارنامه در موعد مقرر ثبت و ارسال شود.

 

بیشتر بخوانید: سامانه مالیات من

استعلام مالیات وانت پیکان

از جمله موضوعات مهم در رابطه با مالیات مشاغل خودرویی، مبلغ و نحوه استعلام این نوع مالیات می باشد. به عبارت دیگر، مودیان می خواهند بدانند که چگونه باید از میزان مالیات در نظر گرفته شده برای خودروشان، مطلع شوند. در این مورد هم باید بگوییم که اظهارنامه مالیاتی وانت بار، مهم ترین فاکتور سازمان امور مالیاتی کشور برای تعیین مالیات خواهد بود. منتهی مودیان باید اطلاعاتی درآمدی و اظهارنامه خود را به صورت دقیق تکمیل کنند. زیرا در صورت مشخص شدن خلاف این موضوع، جرایم سنگینی در انتظارشان خواهد بود. پس از تسلیم اظهارنامه، سازمان امور مالیاتی کشور درصدی از درآمد دارندگان وانت بار و سایر خودروهای مشمول را به عنوان مالیات تعیین می کند. هنگام استعلام مالیات وانت پیکان، فاکتورهای گوناگونی تاثیر دارد که از جمله مهم ترین آن ها می توان محل سکونت متقاضیان از نظر استان و شهرستان اشاره کرد. زیرا کل استان های کشور به ۵ گروه تقسیم شده و درصد مالیات برای هر یک از این گروه ها، متفاوت است.

از سوی دیگر، شهرستان های هر استان هم خود به سه دسته مختلف شامل مراکز استان، شهرستان های طبقه الف و شهرستان های طبقه ب تقسیم می شوند. درصد مالیات به ترتیب برای این گروه ها کاهش پیدا می کند. پس جهت استعلام در مهلت اظهارنامه مالیاتی وانت بار، باید به این موارد توجه داشته باشد. در ادامه، گروه بندی استان های مختلف کشور و درصد مالیات بر درآمد برای هر گروه را به صورت کامل برای تان آورده ایم.

  •  گروه ۱: استان تهران
  •  گروه ۲: استان های آذربایجان شرقی ، اصفهان ، البرز ، خراسان رضوی ،فارس ، قزوین ، گیلان ، هرمزگان و مازندران .
  •  گروه ۳: استان های آذربایجان غربی ،‌ کرمان ، گلستان ، سمنان ، زنجان ، قم ، همدان ، مرکزی ، یزد ، بوشهر و خوزستان.
  •  گروه ۴: ‌استان های چهار محال و بختیاری ، کرمانشاه ، لرستان ، خراسان شمالی ، کهگیلویه و بویر احمد و اردبیل .
  •  گروه ۵: ‌استان های سیستان و بلوچستان ، خراسان جنوبی ، کردستان و ایلام .

 

درصد مالیات بر درآمد مشاغل خودرویی در استان های مختلف کشور
گروه بندی استان ها استان های گروه ۱ استان های گروه ۲ استان های گروه ۳ استان های گروه ۴ استان های گروه ۵
مراکز استان 1 0.95 0.9 0.85 0.8
شهرستان های طبقه الف 0.95 0.9 0.85 0.8 0.75
شهرستان های طبقه ب 0.9 0.85 0.8 0.75 0.7

 

بیشتر بخوانید: دانلود نرم افزار اظهارنامه مالیاتی

جریمه پر نکردن اظهارنامه مالیاتی وانت

گروه بندی استان ها در بسیاری از موارد، مودیان با این سوال مواجه می شوند که جریمه پر نکردن اظهارنامه مالیاتی وانت چیست. به عبارت دیگر، آیا می توانند با عدم ارسال اظهارنامه زیر این مالیات شانه خالی کنند یا خیر. در این باره باید دقت داشته باشید که مالیات بر مشاغل خودرویی اکنون به عنوان یک قانون تصویب شده و لازم الاجرا است. افرادی که به این قانون توجه نداشته و نسبت به ثبت اظهارنامه عملکردشان اقدام نکنند، باید منتظر اقدام مطابق قانون مالیاتی کشور باشند. طبق ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم، افرادی که از تسلیم اظهارنامه خودداری می کنند، مشمول جریمه غیر قابل بخشودگی معادل ۳۰ درصد مالیات قطعی شده خواهند بود. بنابراین اگر مودیان اظهارنامه مالیاتی وانت بار خود را در مهلت تعیین شده به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه ندهند، مشمول جریمه ۳۰ درصدی خواهند شد. با توجه به این که جریمه مذکور قابل بخشش نیست، مودیان در ادامه باید اصل مالیات را به همراه ۳۰ درصد جریمه پرداخت کنند.

جریمه پر نکردن اظهارنامه مالیاتی وانت

 

بیشتر بخوانید: استعلام مالیات خودرو با کد ملی

جدول مالیات وانت پیکان

سازمان امور مالیاتی کشور، استان های مختلف را به چندین گروه مختلف تقسیم بندی کرد که مهم ترین فاکتور در این تقسیم بندی هم توانایی و قدرت اقتصادی استان ها است. مودیان جهت استعلام مالیات وانت پیکان خود، ابتدا باید این گروه ها را بررسی کرده و بدانند در چه گروهی قرار می گیرند. علاوه بر گروه بندی استان های کشور، هر استان خود به سه دسته مراکز استان، شهرستان های طبقه الف و شهرستان های طبقه ب تقسیم می شود. درصد مالیات بر درآمد برای این دسته ها هم به ترتیب کاهش پیدا می کند. بنابراین جهت بررسی درصد مالیات بر درآمد وانت پیکان یا سایر خودروهای عمومی، باری، راهسازی و تاکسی در مهلت اظهارنامه مالیاتی وانت بار، باید جدول مربوطه را بررسی کنید. در بخش های قبل این جدول را برای تان قرار داده ایم.

منبع : اظهارنامه مالیاتی وانت بار



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

بنابراین دانشجویانی که قبلا وام ودیعه مسکن را دریافت کرده باشند، مجددا امکان ثبت نام نخواهند داشت. از آن جایی که در دوره دانشجویی نیاز به صرف زمان زیادی برای حضور در کلاس و مطالعه دروس وجود دارد، کار کردن و کسب درآمد بسیار دشوار است. این شرایط به خصوص برای دانشجویان متاهل دشوارتر هم می شود. وام ودیعه مسکن دانشجویی طرحی می باشد که جهت حمایت از این دانشجویان تصویب شده است. به این ترتیب، دانشجویان متاهل می توانند بخش قابل توجهی از هزینه اجاره یا رهن منزل را فراهم کرده و اقساط آن را پس از دوره تحصیلی، پرداخت نمایند.

مبلغ وام ودیعه مسکن برای شهرهای مختلف، تفاوت دارد. به این صورت که بیش ترین مبلغ وام به دانشجویان ساکن تهران تعلق می گیرد.  در رده بعد هم دانشجویان متاهل مشغول به تحصیل در کلان شهرهای بزرگ از جمله شیراز، اصفهان، تبریز، مشهد، اهواز، کرج و قم، وام بیش تری دریافت می کنند و میزان این تسهیلات در سایر شهرهای کشور، کم تر خواهد بود. متقاضیان ساکن تمامی شهرها با مراجعه به سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل، امکان ثبت درخواست و اخذ وام را خواهند داشت. به عبارت دیگر، روش تعیین شده جهت نام نویسی وام، برای همه دانشجویان یکسان است. با توجه به این که تعداد زیادی از دانشجویان متاهل واجد شرایط قصد ثبت نام و دریافت تسهیلات ودیعه مسکن را دارند، در این مقاله به معرفی سایت مربوطه پرداخته و نحوه نام نویسی آن را توضیح می دهیم. هم چنین، شرایط مورد نیاز و مبلغ این وام را بیان خواهیم کرد تا جهت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی با مشکلی مواجه نشوید.



سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل

دانشجویان متاهلی که از خوابگاه های دانشجویی استفاده نمی کنند، برای تامین بخشی از هزینه های مسکن خود می توانند تسهیلات ودیعه مسکن صندوق رفاه را دریافت نمایند. دوره دانشجویی یکی از دشوارترین بازه های زمانی دانشجویان از نظر اقتصادی است. حال در صورتی که دانشجو متاهل بوده و مخارج بیش تری داشته باشد، شرایط سخت تر هم خواهد شد. در همین راستا، صندوق رفاه طرح وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل را ارائه می دهد تا به گونه ای از این گروه حمایت کند. دانشجویان واجد شرایط می توانند پس از نام نویسی و تایید درخواست، تسهیلات مذکور را دریافت کرده و جهت تامین بخشی از هزینه رهن یا اجاره مسکن خود، از آن استفاده کنند. متقاضیان باید اطلاعات کاملی در رابطه با شرایط و سامانه ثبت نام داشته باشند تا در موعد اعلام شده، بتوانند نام نویسی شان را انجام دهند. در حال حاضر، ثبت درخواست وام ودیعه مسکن دانشجویی به صورت آنلاین و از طریق سامانه صندوق رفاه دانشجویان انجام می گیرد.

افرادی که شرایط لازم برای استفاده از تسهیلات ودیعه مسکن را داشته باشند، با ورود به سایت صندوق رفاه می توانند درخواست خود را ثبت کنند. با توجه به اهمیت وام مذکور برای بسیاری از دانشجویان متاهل، در این قسمت نحوه ورود به سامانه مربوطه را برای تان آورده ایم. جهت این امر، باید مراحل زیر با پشت سر بگذارید:

  1. ۱ در اولین گام باید آدرس اینترنتی سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل یعنی swf.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. بدین منظور می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های کامپیوتری استفاده کرده و از این نظر با محدودیتی مواجه نخواهید بود.
  2. ۲ بعد از این که نشانی بالا را سرچ کردید، کمی صبر کنید تا نتیجه جست و جوی شما توسط گوگل نمایش داده شود. اولین سایت بالا آمده در لیست گوگل با همین آدرس و عنوان «صندوق رفاه دانشجویان»، مربوط به ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی است. پس بر روی آن کلیک نموده و وارد شوید.

    صندوق رفاه دانشجویان

  3. ۳ به این ترتیب، به صفحه اصلی سایت صندوق رفاه دانشجویی منتقل خواهید شد. برای نام نویسی تسهیلات دانشجویی از جمله وام ودیعه مسکن، کمی به سمت پایین صفحه حرکت کنید. در بخش میانی صفحه، عنوان «میز خدمات» قرار گرفته که خدمات گوناگونی را به صورت آنلاین در اختیار کاربران قرار می دهد. جهت ورود به سایت اخذ وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل، باید از این قسمت گزینه «سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان» را انتخاب کنید.

    سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان

  4. ۴ با انتخاب گزینه قبل، پنجره ورودی سامانه برای تان نمایش داده می شود. به منظور ثبت درخواست تسهیلات ودیعه مسکن، باید به حساب کاربری خود در این سایت وارد شوید. پس نام کاربری و رمز عبور خود را در جایگاه های تعیین شده قرار داده و بعد از تایید کد امنیتی، گزینه «ورود» را بزنید. در صورتی که قبلا در سامانه صندوق رفاه نام نویسی نکرده اید، جهت اخذ وام ودیعه مسکن دانشجویی با انتخاب گزینه «ثبت نام کاربر جدید»‌ از قسمت پایین صفحه، می توانید ثبت نام تان را انجام دهید. ضمن این که در صورت فراموشی کلمه عبور، از طریق گزینه «رمز عبور خود را فراموش کرده ام»، می توانید آن را بازیابی نمایید.

    ورود به صندوق رفاه دانشجویان

با طی کردن این چند مرحله ساده، به راحتی می توانید وارد حساب کاربری خود در سایت صندوق رفاه دانشجویان شده و درخواست خود را جهت اخذ تسهیلات ودیعه مسکن، ارائه دهید. در ادامه نحوه استفاده از سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل را هم برای تان توضیح می دهیم.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام وام ودیعه مسکن

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی ۱۴۰۳

با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل ارائه دادیم، اکنون به راحتی می توانید به سایت صندوق رفاه دانشجویان وارد شده و درخواست خود را جهت استفاده از تسهیلات ودیعه مسکن، ارائه دهید. نکته قابل توجه در این رابطه، توجه به بازه زمانی اعلام شده برای ثبت نام وام های دانشجویی از جمله وام ودیعه مسکن است. به طور معمول، نام نویسی وام های دانشجویی در اوایل هر ترم تحصیلی انجام می گیرد. زمان ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی ۱۴۰۳ هم به احتمال زیاد در ماه های ابتدایی ترم خواهد بود. بنابراین اگر به صورت جدی قصد نام نویسی و دریافت تسهیلات ودیعه مسکن را دارید، باید از ابتدای ترم سایت صندوق رفاه و بخش «اطلاعیه و فراخوان» آن را بررسی کنید. زیرا تمامی اطلاعیه های مهم این صندوق از جمله بازه زمانی پرداخت تسهیلات دانشجویی، از طریق این قسمت اطلاع رسانی می شود. در ادامه نحوه ثبت درخواست وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل را برای تان آورده ایم.

جهت نام نویسی و ثبت درخواست تسهیلات ودیعه مسکن از طریق سایت صندوق رفاه هم مانند وارد شدن به آن، لازم است اقداماتی را به صورت مرحله به مرحله طی کنید. این اقدامات مورد نیاز جهت ثبت نام تسهیلات مذکور، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ ابتدا باید با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل ارائه دادیم، به حساب کاربری خود وارد شوید. پس از ورود به حساب کاربری خود، صفحه ای مشابه تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. در بخش سمت راست صفحه منویی قرار دارد که شامل گزینه های مختلفی است. جهت نام نویسی وام ودیعه مسکن دانشجویی، از این منو بر روی گزینه «تسهیلات» و سپس «درخواست وام» کلیک نمایید.

    درخواست وام در صندوق رفاه دانشجویان

  2. ۲ با انتخاب گزینه قبل، فرم ثبت نام تسهیلات را مشاهده خواهید کرد. در بخش ابتدایی این فرم، باید نوع وام مد نظر خود را مشخص کنید. در صورتی که قصد نام نویسی و دریافت تسهیلات ودیعه مسکن را دارید، بر روی کادر «وام پایه» کلیک کرده و گزینه «وام ودیعه مسکن»‌را انتخاب نمایید. در ادامه باید سایر اطلاعات مورد نیاز را هم در سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل تکمیل کنید. این موارد شامل نوع وام، شماره ترم، تعداد واحد ترم جاری، نوع ترم، مبلغ درخواستی و شرح شرایط می باشد. بعد از آن باید تیک مربوط به عبارت «کلیه قوانین و مقررات دریافت و بازپرداخت تسهیلات درخواستی را مطالعه نموده و می پذیرم» را قرار داده و در صورت نیاز، فایل های لازم را پیوست کنید.

    ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل

  3. ۳ بعد از تکمیل فرم ثبت نام و تایید اطلاعات، فایل پرونده تان نمایش داده می شود. اطلاعات این بخش تنها به صورت خواندنی بوده و امکان ویرایش آن ها وجود ندارد. منتهی جهت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی، باید آن ها را بررسی کرده و صحت شان را تایید نمایید. در صورتی که تمامی اطلاعات به درستی نمایش داده شده اند، آن ها را تایید کنید.

    پرونده دانشجو در ثبت نام ودیعه مسکن دانشجویی

  4. ۴ با انجام مراحل فوق، درخواست شما برای اخذ تسهیلات ودیعه مسکن دانشجویی از طریق سایت صندوق رفاه، ارسال خواهد شد. پس از ثبت درخواست، امکان پیگیری وام به صورت آنلاین و از طریق همین سامانه فراهم است. کافی است به حساب کاربری خود در سامانه وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل یا همان سایت صندوق رفاه وارد شده و از منوی موجود در سمت راست، گزینه «کارتابل» را بزنید. به این ترتیب، تمامی درخواست هایی که از طریق سامانه ثبت کرده اید، به همراه آخرین وضعیت شان نمایش داده می شوند. در صورتی هم که درخواست وام شما رد شده باشد، امکان اطلاع از دلیل آن، ویرایش درخواست و ارسال جهت بررسی مجدد را خواهید داشت.

    کارتابل در وام ودیعه ودیعه مسکن دانشجویی

در این قسمت نحوه ثبت نام اینترنتی وام ودیعه مسکن دانشجویی از طریق سایت صندوق رفاه را بیان کردیم. بنابراین دانشجویان واجد شرایطی که قصد استفاده از این تسهیلات را داشته باشند، اکنون به راحتی می توانند به حساب کاربری خود در این سامانه مراجعه نموده و درخواست شان را ارائه دهند.

 

بیشتر بخوانید: شرایط وام ودیعه مسکن ۱۴۰۳

شرایط وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل

همانند بسیاری از دیگر وام های دانشجویی، دریافت تسهیلات ودیعه مسکن هم نیازمند برخورداری از یک سری شرایط خاص می باشد. این شرایط به صورت کامل از طریق سایت صندوق رفاه اطلاع رسانی می شوند. بنابراین متقاضیان ابتدا باید با مراجعه به سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل، شرایط مورد نیاز را به شکل دقیق بررسی کنند. زیرا اگر واجد شرایط اعلام شده از سوی صندوق رفاه نباشید، درخواست شما در سامانه رد خواهد شد. با توجه به این که بسیاری از دانشجویان متاهل در مقاطع تحصیلی گوناگون قصد استفاده از این تسهیلات برای تامین بخشی از هزینه مسکن خود را دارند، در این قسمت مهم ترین شرایط لازم را برای تان آورده ایم. شرایط اعلام شده برای ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی توسط صندوق رفاه، به شرح ذیل می باشند:

  •   دانشجویان متقاضی حتما باید متاهل بوده و نباید در خوابگاه های دانشجویی سکونت داشته باشند.
  •   متقاضیان باید سند تعهد و اجاره نامه دارای کد رهگیری داشته باشند. ضمنا اجاره نامه هم به نام دانشجو یا همسر وی ثبت شده باشد.
  •   مکان مورد اجاره متقاضی باید در شهر محل سکونت یا شهر محل تحصیل باشد.
  •   این وام در هر مقطع تحصیلی، تنها یک بار به هر دانشجو تعلق می گیرد. بازپرداخت آن هم پس از فارغ التحصیلی و مطابق دستورالعمل بانک عامل انجام می گیرد.
  •   زنان دارای فرزند مشغول به تحصیل در مراکز آموزش عالی که به دلیل طلاق، فوت یا از کارافتادگی همسر سرپرست خانواده محسوب می شوند، امکان دریافت وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل را خواهند داشت.
  •   دانشجویان مشغول به تحصیل در نیم ترم آخر هر مقطع، امکان اخذ تسهیلات ودیعه مسکن را ندارند.
  •   میزان تسهیلات ودیعه مسکن تحت هیچ شرایط از سقف اعلام شده بیش تر نخواهد شد. اما اگر مبلغ اجاره نامه از سقف وام کم تر باشد، تسهیلات مطابق آن پرداخت می شوند.
  •   اگر زن و شهر هر دو دانشجو باشند، وام ودیعه تنها به یکی از آن ها تعلق می گیرد.

    شرایط وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل

بیشتر بخوانید: پیگیری وام ودیعه مسکن ۱۴۰۳

وام ودیعه مسکن دانشجویان علوم پزشکی

دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه های مختلف هم در صورت تاهل، امکان استفاده از وام ودیعه مسکن دانشجویی را خواهند داشت. منتهی مسیر ثبت نام تسهیلات برای این افراد، متفاوت از روش نام نویسی وام دانشجویان وزارت علوم است. دانشجویان مقاطع مختلف علوم پزشکی، جهت ثبت نام تسهیلات ودیعه مسکن باید به سایت صندوق رفاه وزارت بهداشت به نشانی اینترنتی portal.srd.ir مراجعه کنند. با ورود به این صفحه، از شما درخواست می شود اطلاعات کاربری شامل شماره دانشجویی و رمز عبور را وارد کرده و بعد از انتخاب نام دانشگاه و تایید کد امنیتی، به حساب خود وارد شوید. با ورود به حساب کاربری خود در سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل وزارت بهداشت، امکان ثبت درخواست تسهیلات را دارید. منتهی توجه داشته باشید که در بازه زمانی اعلام شده برای ثبت نام، به این سامانه مراجعه نمایید.

وام ودیعه مسکن دانشجویان علوم پزشکی

بیشتر بخوانید: وام ودیعه مسکن بافت فرسوده

ودیعه مسکن دانشجویی دانشگاه آزاد

دانشجویان مشغول به تحصیل در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هم مانند سایر دانشجویان، امکان استفاده از تسهیلات ودیعه مسکن را خواهند داشت. البته مبلغ در نظر گرفته شده و شرایط اخذ تسهیلات مذکور، برای این گروه متفاوت است. به این صورت که وام مسکن به صورت سالانه قابل دریافت بوده اما مبلغ آن کم تر است. ضمن این که جهت ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی دانشگاه آزاد، باید به سامانه صندوق رفاه دانشجویان آن به آدرس sajed.iau.ir مراجعه نمایید. پس از ورود به صفحه اصلی این سامانه، باید با تایید اطلاعات کاربری، به حساب خود وارد شوید. این گونه می توانید جهت استفاده از تسهیلات مسکن، درخواست دهید.

ودیعه مسکن دانشجویی دانشگاه آزاد

مبلغ و بازپرداخت وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل

یکی از سوالات مهم دانشجویان متقاضی استفاده از تسهیلات ودیعه مسکن، مربوط به مبلغ آن است. در این رابطه باید بگوییم که مبلغ وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل بسته به شهر محل تحصیل یا محل سکونت، متفاوت است. بیش ترین میزان وام به شهر تهران، پس از آن به کلان شهرهای بزرگ یعنی شیراز، اصفهان، مشهد، تبریز، قم، اهواز و کرج تعلق می گیرد. مبلغ وام سایر شهرها هم از این میزان کم تر خواهد بود. در ادامه، مبلغ دقیق وام برای شهرهای مختلف را آورده ایم. در صورتی که دانشجویان این تسهیلات را از صندوق رفاه دریافت کنند، باید پس از فارغ التحصیلی نسبت به بازپرداخت آن اقدام نمایند.

مبلغ وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل ۱۴۰۳
مقطع تحصیلیمبلغ
همه مقاطع تهران: ۱۰۰ میلیون تومان
کلان شهرها: ۷۰ میلیون تومان
سایر شهرها: ۴۰ میلیون تومان

منبع : وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل



:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان دریافت وام ازدواج بانک کشاورزی ۱۴۰۳ ابتدا باید شرایط مورد نیاز جهت استفاده از این تسهیلات را بررسی کرده و سپس نسبت به ثبت درخواست آنلاین اقدام نمایند. در صورتی که درخواست شما توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تایید شود، می توانید جهت نهایی کردن ثبت نام تان به یکی از شعب بانک کشاورزی مراجعه نمایید. شعبه مد نظر معمولا توسط خود کاربر انتخاب می شود.

افرادی که نام نویسی شان را به صورت کامل انجام می دهند، مدتی بعد تسهیلات ازدواج خود را دریافت کرده و می توانند از آن در موارد دلخواه استفاده نمایند. ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی برای هر یک از زوجین به صورت جداگانه انجام می گیرد. یعنی در صورتی که هر دو نفر قصد دریافت این تسهیلات را داشته باشند، باید به صورت جداگانه به سامانه تعیین شده توسط بانک مرکزی مراجعه کرده و درخواست خود را ارائه دهند. با توجه به شرایط مناسب ثبت نام و اعطای وام های ازدواج توسط بانک کشاورزی، بسیاری از جوانان این بانک را جهت اخذ تسهیلات مذکور انتخاب می کنند. به همین خاطر، در این جا قصد داریم نحوه نام نویسی وام ازدواج بانک کشاورزی 1403 را به صورت کامل برای تان توضیح دهیم. هم چنین به روش پیگیری ثبت نام این وام خواهیم پرداخت تا پس از ارائه درخواست، در هر لحظه امکان مشاهده آخرین وضعیت آن را داشته باشید. پس تا انتها با ما همراه باشید.



وام ازدواج بانک کشاورزی ۱۴۰۳

بانک کشاورزی از جمله بانک های متعددی می باشد که توسط بانک مرکزی به عنوان عامل اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج انتخاب شده است. بنابراین افرادی که محل سکونت شان به شعب این بانک نزدیک بوده یا به هر دلیل خدمات آن را ترجیح می دهند، امکان ثبت درخواست وام ازدواج بانک کشاورزی را خواهند داشت. نکته قابل توجه برای علاقه مندان اخذ تسهیلات از این بانک، توجه به شرایط در نظر گرفته شده می باشد. چرا که همانند سایر وام های بانکی، برای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج هم شرایط ویژه ای تعیین شده و از طرف بانک مرکزی به سایر بانک های عامل ابلاغ می گردد. به همین خاطر، شرایط لازم جهت ثبت نام این وام در بانک کشاورزی هم کاملا مشابه با این موارد در سایر بانک های کشور است. از آن جایی که دریافت وام ازدواج بانک کشاورزی ۱۴۰۳ بدون وجود این شرایط امکان پذیر نیست، متقاضیان ابتدا باید این موارد را به صورت کامل مورد بررسی قرار داده و سپس درخواست شان را ارائه دهند.

وام ازدواج بانک کشاورزی

مبلغ وام ازدواج این بانک در سال جاری ۱۸۰ میلیون تومان برای هر زوج می باشد. اگر چه افراد دارای شرایط سنی ویژه می توانند تا سقف ۲۲۰ میلیون تومان هم از این تسهیلات استفاده کنند. منظور از شرایط سنی ویژه در دستورالعمل بانک مرکزی، سن زیر ۲۵ سال برای پسران و زیر ۲۳ سال برای دختران است. نحوه ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی برای این گروه ها تفاوتی نداشته و صرف وارد کردن تاریخ تولد، این شرایط اعمال خواهد شد. ذکر این نکته هم الزامی است که مبلغ وام ازدوج برای ایثارگران دو برابر افراد عادی در نظر گرفته می شود. پس این گروه می توانند مبلغ بیش تری تسهیلات با شرایط ویژه دریافت کنند که فرصتی کاملا مناسب برای آن ها به حساب می آید. چرا که این وام با سود ۴ درصد و مدت بازپرداخت ۱۰ سال اعطا خواهد شد. از این رو دریافت وام ازدواج بانک کشاورزی 1403 فرصتی مناسب برای تمامی جوانان واجد شرایط به ویژه ایثارگران محسوب می شود.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۳

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

سایت وام ازدواج بانک کشاورزی

نام نویسی برای استفاده از تسهیلات ازدواج بانک کشاورزی شما دو مرحله اصلی است که داوطلبان باید هر دو مرحله را به صورت کامل انجام دهند. در اولین گام باید به سایت در نظر گرفته شده جهت این امر توسط بانک مرکزی مراجعه کرده و درخواست خود را به صورت آنلاین ارائه دهید. سامانه تعیین شده به منظور ثبت نام اینترنتی وام ازدواج بانک کشاورزی با سایر بانک های عامل یکسان است. بنابراین این مرحله برای تمامی بانک ها به یک صورت انجام می گیرد. در صورتی که درخواست شما در این سامانه مورد تایید قرار گیرد، پیامک مبنی به مراجعه حضوری به شعب بانک کشاورزی برای تان ارسال خواهد شد. در این مرحله باید حضورا به شعبه انتخابی خود در این بانک مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز را هم ارائه دهید. علاوه بر این، باید ضامن خود را هم معرفی کنید تا فرایند نام نویسی وام ازدواج بانک کشاورزی ۱۴۰۳ با موفقیت برای شما انجام گرفته و این تسهیلات در اختیارتان قرار بگیرد.

از آن جایی که اولین مرحله یعنی ثبت نام آنلاین در سایت وام ازدواج از اهمیت زیادی برخوردار است، در این بخش نحوه ورود به سایت مذکور را به صورت کامل برای تان آورده ایم. جهت این امر باید اقدامات زیر را به صورت مرحله به مرحله پشت سر بگذارید:

  1. ۱در اولین قدم باید نشانی اینترنتی سایت ثبت نام یعنی ve.cbi.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. برای وارد شدن به این سامانه و ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای استفاده کرده و از این نظر با محدودیتی رو به رو نخواهید بود.
  2. ۲بعد از این که آدرس فوق را سرچ کردید، سامانه ثبت نام به عنوان اولین نتیجه در لیست گوگل برای تان نمایش داده می شود. پس بر روی آن کلیک کرده و وارد شوید.

    سایت ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی

  3. ۳در مرحله بعد، به صفحه دیگری مانند شکل زیر منتقل خواهید شد و دو گزینه مختلف با عناوین «سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج»‌ و «سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند» پیش روی تان قرار می گیرد. جهت ارائه درخواست وام ازدواج بانک کشاورزی 1403 بر روی اولین گزینه کلیک نمایید.

    ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی

  4. ۴با انتخاب گزینه قبل، به صفحه اصلی سایت تسهیلات ازدواج منتقل شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. در این بخش برخی از مهم ترین شرایط و قوانین مربوط به ثبت نام و دریافت وام ازدواج را مشاهده می کنید. پس قبل از آغاز نام نویسی، این موارد را با دقت مطالعه کنید.

    صفحه ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی

با انجام این چند مرحله ساده، به سامانه وام ازدواج بانک مرکزی منتقل شده و امکان ثبت نام را خواهید داشت. در ادامه روش نام نویسی وام ازدواج بانک کشاورزی از این طریق را برای تان توضیح می دهیم تا جهت این امر با چالشی رو به رو نباشید. 

 

بیشتر بخوانید: وام ازدواج بانک ملی ۱۴۰۳

ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی

در بخش قبل، نحوه ورود به سایت در نظر گرفته شده توسط بانک مرکزی جهت ثبت نام آنلاین تسهیلات ازدواج را توضیح دادیم. از این رو متقاضیان به سادگی می توانند به این سامانه وارد شده و اقدامات لازم را جهت نام نویسی انجام دهند. با این حال، بسیاری از متقاضیان جهت اولین بار قصد استفاده از این سامانه را داشته و ممکن است با فرایند ثبت درخواست وام ازدواج بانک کشاورزی ۱۴۰۳ آشنا نباشند. به همین خاطر، در ادامه نحوه نام نویسی آنلاین از این طریق را توضیح داده ایم. اما باز هم توجه داشته باشید که شرایط تعریف شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای اخذ این تسهیلات ضروری هستند. از این رو قبل از ثبت نام باید شرایط خود را بررسی کرده و در صورت اطمینان از واجد شرایط بودن، نسبت به نام نویسی اقدام کنید. زیرا در غیر این صورت، ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی شما می تواند در هر مرحله ای حذف و از ادامه فرایند جلوگیری شود.

به هر حال، جهت ثبت نام در این سامانه هم مانند وارد شدن به آن باید یک سری مراحل ساده را طی کنید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز جهت نام نویسی در این سامانه به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱در اولین قدم باید به صفحه اصلی سایت تسهیلات ازدواج بانک مرکزی وارد شوید که در بخش قبل نحوه انجام آن را توضیح داده ایم. پس از این که به این بخش رسیدید، جهت ارائه درخواست آنلاین وام ازدواج بانک کشاورزی 1403 ، از منوی موجود در سمت راست صفحه بر روی گزینه «ثبت نام جدید» کلیک کنید.

    ثبت نام جدید وام ازدواج بانک کشاورزی

  2. ۲به این ترتیب، پنجره ورودی برای تان نمایش داده شده و از شما درخواست می شود یک سری اطلاعات را وارد کنید. این اطلاعات مورد نیاز برای ورود به سامانه و نام نویسی تسهیلات قرض الحسنه ازدواج شامل شماره ملی، تاریخ تولد، تاریخ ازدواج، شماره تلفن همراه و استان محل سکونت می باشند. هم چنین باید از قسمت انتهایی صفحه، گزینه صحیح مربوط به تابعیت و اقلیت های مذهبی را علامت گذاری کنید. پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده جهت ارائه درخواست وام ازدواج بانک کشاورزی ، کد امنیتی را تایید نموده و گزینه «ادامه» را بزنید.

    اطلاعات  وام ازدواج بانک کشاورزی

  3. ۳با وارد کردن اطلاعات خواسته شده، استعلامات لازم از سازمان ثبت احوال کشور دریافت خواهند شد. در صورتی که تمامی موارد به درستی وارد شده باشند، فرم ثبت نام برای تان نمایش داده می شود. به منظور ثبت درخواست آنلاین، باید اطلاعات این فرم را هم به صورت کامل تکیمل کنید. نام، نام خانوادگی، نام پدر، جنسیت، شماره ملی، شماره شناسنامه، سری و سریال شناسنامه، تاریخ تولد، محل تولد، کد پستی، تاریخ ازدواج، سری عدد سند ازدواج، شماره دفترخانه و آدرس و اطلاعات ارتباطی محل سکونت برخی از مهم ترین اطلاعات فرم وام ازدواج بانک کشاورزی ۱۴۰۳ به شمار می آیند. پس باید هر یک از آن ها را به صورت دقیق در جایگاه خود قرار داده و گزینه «ادامه»‌ را بزنید.

    تکمیل فرم وام ازدواج بانک کشاورزی

  4. ۴پس از تکمیل فرم ثبت نام، نوبت به تعیین بانک عامل جهت دریافت این تسهیلات می رسد. با توجه به این که شما قصد استفاده از خدمات بانک کشاورزی را دارید، باید بر روی کادر مربوطه کلیک کرده و نام بانک کشاورزی را در میان بانک های فعال انتخاب کنید. پس از انتخاب بانک نوبت به تعیین شعبه مد نظر می رسد. جهت تکمیل ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی ، باید شعبه پیشنهادی خود را هم در کادر مربوط به آن قرار داده و کد ملی همسر را وارد کنید. سپس کد امنیتی را هم تایید کرده و گزینه «ثبت نهایی و ارسال» را بزنید.

    ثبت درخواست وام ازدواج بانک کشاورزی

با انجام اقدامات فوق، درخواست شما به صورت آنلاین در سامانه تسهیلات بانک مرکزی ارسال شده و یک کد رهگیری در اختیارتان قرار می گیرد. دریافت این کد به معنی موفقیت آمیز بودن ثبت نام اولیه شما است و در ادامه امکان پیگیری وام ازدواج بانک کشاورزی 1403 را از طریق آن خواهید داشت.

 

بیشتر بخوانید: شرایط ضامن وام ازدواج

پیگیری وام ازدواج بانک کشاورزی

با توجه به توضیحاتی که تا این جای کار ارائه دادیم، به سادگی می توانید وارد سامانه تسهیلات ازدواج بانک مرکزی شده و نام نویسی تان را انجام دهید. معمولا پس از پایان نام نویسی اینترنتی، نهایتا طی دو هفته بعد پیامک مراجعه حضوری به شعبه برای تان ارسال خواهد شد. بعد از ثبت نام نهایی هم باید طی ۱۰ روز کاری مبلغ وام به حساب تان واریز شود. در صورت طولانی شدن فرایند مربوط به هر یک از این موارد، پیگیری وام ازدواج بانک کشاورزی الزامی است. به عبارت دیگر، باید بررسی های لازم را انجام داده و از دلیل تاخیر در این فرایندها مطلع شوید. در این رابطه باید بگوییم که امکان مشاهده آخرین وضعیت درخواست شما به صورت آنلاین و از طریق همان سایت ثبت نام فراهم شده است. پس به سادگی می توانید به سامانه مذکور وارد شده و اقدامات لازم را جهت پیگیری درخواست تان انجام دهید. مهم ترین اقدامات مورد نیاز جهت مشاهده وضعیت وام ازدواج بانک کشاورزی ۱۴۰۳ ، عبارتند از:

  1. ۱ابتدا باید به صفحه اصلی سامانه تسهیلات ازدواج بانک مرکزی وارد شوید که در بخش های قبل نحوه انجام این کار را بیان کرده ایم. پس از ورود به این سامانه، منویی را در سمت راست صفحه مشاهده می کنید که شامل گزینه های مختلفی است. به منظور پیگیری وضعیت درخواست وام، باید از این بخش بر روی گزینه «مشاهده وضعیت» کلیک نمایید.

    مشاهده وضعیت وام ازدواج بانک کشاورزی

  2. ۲با انتخاب این گزینه، به صفحه دیگری منتقل خواهید شد که از شما درخواست ورود یک سری اطلاعات شامل کد ملی و کد رهگیری را دارد. کد رهگیری همان کدی است که پس از تکمیل ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی در اختیارتان قرار می گیرد. پس هر یک از این کدها را در جایگاه مربوط به خود قرار داده و بعد از تایید کد امنیتی، بر روی گزینه «مشاهده وضعیت» کلیک کنید.

    استعلام وضعیت وام ازدواج بانک کشاورزی

  3. ۳در صورتی که کد ملی و کد رهگیری را به درستی وارد کرده باشید، آخرین وضعیت درخواست وام شما نمایش داده خواهد شد. اگر در هر مرحله از فرایند ثبت درخواست یا پردازش آن مشکلی وجود داشته باشد، اکنون می توانید اطلاعات لازم را به دست آورده و جهت رفع آن اقدام کنید.

در این قسمت نحوه پیگیری وام ازدواج بانک کشاورزی 1403 را هم برای تان توضیح دادیم. بنابراین در صورتی که متوجه شدید روند ارسال پیامک جهت مراجعه حضوری به شعبه یا واریز وام بیش از حد طولانی شده است، به سادگی می توانید اقدامات لازم جهت مشاهده وضعیت درخواست تان را انجام دهید.

 

بیشتر بخوانید: پیگیری وام ازدواج

شرایط ضامن وام ازدواج بانک کشاورزی

یکی از مهم ترین نکاتی که متقاضیان دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از بانک های مختلف از جمله کشاورزی باید به آن توجه داشته باشند، شرایط ضامن است. چرا که تمامی بانک های عامل تنها در صورت معرفی ضامن امکان دریافت این تسهیلات را فراهم می کنند. البته شرایط ضامن وام ازدواج بانک کشاورزی چندان پیچیده نبوده و نسبت به سال های گذشته ساده تر شده است. بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی، تنها معرفی یک ضامن رسمی برای هر یک زوجین جهت دریافت این وام کفایت می کند. منظور از ضامن رسمی هم فردی است که دارای فیش حقوقی و گواهی کسر از حقوق باشد. البته در برخی موارد، مبلغی سفته هم درخواست می شود که این مورد تا حد زیادی به اعتبار شخص متقاضی بستگی دارد. پس در صورت تمایل به اخذ وام ازدواج بانک کشاورزی ۱۴۰۳ ، قبل از هر چیز مسئله ضامن را مد نظر قرار داده و یک ضامن رسمی معتبر فراهم کنید.

شرایط ضامن وام ازدواج بانک کشاورزی

 

بیشتر بخوانید: وام ازدواج بانک رفاه ۱۴۰۳

پرداخت وام ازدواج بانک کشاورزی

افرادی که مراحل ثبت نام اولیه و نهایی را به صورت کامل پشت سر بگذارند، مدتی بعد می توانند این وام را دریافت کنند. پرداخت این وام به یکی از حساب های بانک کشاورزی متقاضی انجام می گیرد و زمان آن توسط بانک مرکزی مشخص شده است. بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، تمامی بانک های عامل باید ظرف مدت ۱۰ روز کاری این وام را بپردازند. از این رو بعد از ثبت نام وام ازدواج بانک کشاورزی ، نهایتا بعد از ده روز می توانید منتظر دریافت این تسهیلات باشید. البته توجه به این نکته هم الزامی است که زمان معمولا پرداخت این وام توسط بانک های مختلف، بین ۳ روز تا یک ماه می باشد. بنابراین ممکن است گاهی اوقات زمان واریز تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بانک کشاورزی هم کمی زود یا دیر شود. اگر چه در صورت طولانی شدن فرایند واریز این تسهیلات، حتما باید نسبت به پیگیری وام ازدواج بانک کشاورزی 1403 از طریق سامانه مربوطه اقدام نمایید.

منبع : وام ازدواج بانک کشاورزی



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 ارتش از جمله ارگان هایی است که نسبت به دیگر سازمان ها، فرایند آنلاین سازی خدمات را با تاخیر انجام داده و هنوز هم جهت انجام بسیاری از امورات استخدامی، نیاز به مراجعه حضوری وجود دارد. با این حال، راه اندازی سایت آجا و دیگر سامانه های این نهاد، تا حد زیادی کار را برای داوطلبان شرکت در آزمون های استخدامی و دریافت کد ایثارگری ، ساده کرده است. زیرا کاربران با مراجعه به این سامانه می توانند نسبت به دریافت کارت اعتباری و ثبت نام بسیاری از آزمون های ارتش، به صورت آنلاین اقدام کنند.

البته سامانه آنلاین آجا یا همان پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، خدمات متعدد دیگری را هم در اختیار متقاضیان قرار می دهد. انتشار اخبار و اطلاعیه های گوناگون، دریافت کد رهگیری، پاسخ گویی آنلاین، ثبت نام کارت ملی ایثار و مشاهده آگهی آزمون های استخدامی یگان های مختلف ارتش، از جمله دیگر خدمات مهم سایت آجا ایثارگران محسوب می شوند. از این رو افراد برای دریافت هر یک از این خدمات، می توانند به سامانه مذکور مراجعه نمایند. به این ترتیب،‌ مراجعات حضوری به دفاتر و شعب ارتش به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. ضمن این که سامانه آجا هم مانند دیگر سایت های رسمی کشور، پیوسته در حال به روز رسانی بوده و امکانات جدیدی به آن افزوده می شود. در این مقاله نحوه ورود به سایت آجا ارتش و ثبت نام آن را به صورت کامل توضیح می دهیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در رابطه با پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دست آورید.

لینک ورود به سایت آجا ارتش



ورود به سایت آجا ارتش aja.ir

ارتش جمهوری اسلامی ایران به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود، هر ساله اقدام به برگزاری آزمون استخدامی می کند. تمامی اطلاعیه های مربوط به آزمون های استخدامی یگان های مختلف از جمله استخدام نیروی هوایی ارتش ، دریایی، زمینی، پدافند و غیره هم از طریق سایت آجا منتشر می گردد. بنابراین افرادی که قصد شرکت در این آزمون ها را دارند، باید پیوسته اخبار و اطلاعیه های این سایت را بررسی کنند. هم چنین در صورت اعلام برگزاری آزمون استخدامی، می توانید با مراجعه به این سامانه از شرایط و ضوابط آزمون مطلع شوید. علاوه بر این، امکان دریافت خدمات دیگری هم چون دریافت کارت ایثار و پیگیری کارت ایثارگری هم از طریق این سامانه فراهم است. بنابراین متقاضیان جهت بهره مندی از این خدمات، باید با نحوه ورود به سایت آجا ایثارگران آشنایی داشته باشند. به همین خاطر، در این قسمت نحوه وارد شدن به سامانه مذکور را به صورت مفصل توضیح داده و در ادامه هم به روش ثبت نام آن می پردازیم.

برای وارد شدن به پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران یا همان سامانه آجا، لازم است یک سری اقدامات ساده را به صورت مرحله به مرحله انجام دهید. این اقدامات مورد نیاز، جهت ورود به سایت و استفاده از خدمات غیر حضوری آن، به شرح ذیل می باشند:

 

  1. ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی سامانه آجا یعنی aja.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. جهت این امر می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های کامپیوتری استفاده کرده و از این نظر محدودیتی نخواهید داشت.
  2. ۲ پس از این که آدرس فوق را سرچ کردید، کمی صبر کنید تا گوگل نتیجه جست و جویتان را نمایش دهد. اولین سامانه بالا آمده در لیست گوگل با همین نشانی و عنوان «پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران» مربوط به سایت آجا ارتش است. پس بر روی آن کلیک نموده و وارد شوید.

    ورود به سایت آجا

  3. ۳در مرحله بعد، به صفحه اصلی سامانه اطلاع رسانی ارتش منتقل شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. بخش عمده خدمات این سایت از طریق منوی موجود در سمت راست آن، قابل دریاف هستند. پس بسته به نوع خدمت مورد نیاز، می توانید از طریق گزینه مناسب اقدام نمایید.

    ورود به سایت آجا ارتش

با انجام مراحل فوق، به راحتی می توانید به پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران یا همان سایت آجا وارد شوید. به این ترتیب،‌ در صورتی که قصد شرکت در آزمون های استخدامی این ارگان را داشته باشید، امکان بررسی اطلاعیه ها و ثبت نام اینترنتی را خواهید داشت.

 

بیشتر بخوانید: استخدام نیروی دریایی ارتش

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

سایت آجا ایثارگران

در بخش قبل نحوه ورود به سامانه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران را بیان کردیم. بنابراین اکنون به راحتی می توانید به این سایت وارد شده و از خدمات آن استفاده کنید. اما موضوع مهم دیگر برای برخی کاربران، نحوه وراد شدن به سامانه آجا ایثارگران است. در این رابطه باید بگوییم که سایت aja.ir برای ایثارگران و متقاضیان عادی مشترک بوده و همه می توانند با مراجعه به این سامانه، خدمات خود را دریافت کنند. از جمله خدمات مهم این سامانه برای ایثارگران، دریافت کارت ایثار ملی است. آن دسته از ایثارگران که قصد ثبت درخواست و دریافت کارت مذکور را دارند، کافی است به سامانه آجا وارد شده و از منوی سمت راست صفحه، گزینه «کارت ایثار ملی» را انتخاب نمایند. این گونه می توانند اقدامات لازم جهت اخذ این کارت را از طریق سایت آجا ایثارگران انجام داده و در اسرع وقت، کارت خود را دریافت کنند.

 

 

بیشتر بخوانید: نحوه استخدام دانشگاه افسری ارتش

ثبت نام www.aja.ir

یکی از سوالات رایج کاربران در رابطه با پایگاه اطلاع رسانی آجا، نحوه ثبت نام در این سامانه است. در این مورد باید بگوییم که اکثر خدمات این سایت بدون لاگین ارائه می شوند. به عبارت دیگر، جهت بهره مندی از آن ها نیازی به ثبت نام و ایجاد حساب کاربری وجود ندارد. اما برخی از خدمات مانند ثبت درخواست اخذ کارت ایثار ملی یا شرکت در آزمون های استخدامی، نیاز به ثبت نام در سایت آجا ارتش دارند. البته در این موارد هم نام نویسی و ثبت درخواست به صورت مستقل و از بخش های مربوطه انجام می گیرد. برای مثال، متقاضیان دریافت کارت ایثار ملی و شرکت در آزمون های استخدامی، به ترتیب باید از طریق گزینه های «کارت ایثار ملی» و «آگهی استخدام» در منوی اصلی استفاده نمایند. ضمن این که ثبت نام در اکثر آزمون های استخدامی ارتش به صورت حضوری انجام گرفته و تنها شرایط و ضوابط از طریق سایت آجا منتشر می شوند.

ثبت نام www.aja.ir

 

بیشتر بخوانید: سایت گزینش آجا

سامانه پاسخگویی آجا

گاهی اوقات ممکن است افراد جهت دریافت خدمات گوناگون پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران (آجا)، با چالش هایی رو به رو شوند. در این گونه موارد، می توانید مشکلات خود را از طریق سامانه پاسخگویی آجا مطرح کرده و نسبت به رفع آن ها،‌ اقدام نمایید. جهت مراجعه به سامانه پاسخ گویی، کافی است آدرس aja.ir را سرچ کرده و به صفحه اصلی این سامانه وارد شوید. سپس از منوی موجود در قسمت بالای صفحه، بر روی گزینه «پاسخگویی آجا» کلیک کنید. به این ترتیب، وارد سامانه پاسخ گویی آنلاین شده و می توانید مشکلات یا چالش های خود را مطرح کرده و پاسخ سوالات احتمالی خود را دریافت نمایید.

سامانه پاسخگویی آجا

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام آزمون استخدامی ایثارگران ۱۴۰۳

سایر امکانات سایت آجا ارتش

سایت ارتش جمهوری اسلامی ایران هم اکنون خدمات قابل توجهی را به صورت آنلاین ارائه می دهد و روز به روز هم بر تعداد آن ها افزوده می شود. ثبت نام در آزمون های استخدامی و نام نویسی جهت دریافت کارت ایثار ملی، برخی از مهم ترین خدمات فعلی سایت آجا ایثارگران و ارتش محسوب می شوند. اما غیر از این موارد، خدمات دیگر هم در سامانه قابل ارائه هستند. برخی از دیگر خدمات مهم سامانه آجا، عبارتند از:

  •  دریافت کد رهگیری؛‌ کارکنان وظیفه و کارکنان پایور ارتش برای شرکت در آزمون های دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، می توانند با مراجعه به این سامانه کد رهگیری دریافت کنند.
  •  بخش گزینش و افسری؛‌ کاربران با مراجعه به این بخش سایت آجا ارتش، می توانند اطلاعیه های مرتبط با آزمون های گزینش افسری را دریافت نموده و بررسی کنند.
  •  دفاتر گزینش و استخدام؛‌ متقاضیان می توانند از آدرس و جزئیات دفاتر گزینش جهت مراجعه حضوری، مطلع شوند.

منبع : سایت آجا ارتش



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 تعداد زیادی از بانک های کشور به عنوان عامل اعطای این وام معرفی شده اند و بانک سپه هم یکی از مهم ترین آن ها است. شرایط وام ازدواج بانک سپه ۱۴۰۳ چندان پیچیده نبوده و تمامی زوج های جوان امکان استفاده از آن را خواهند داشت. کافی است مراحل در نظر گرفته شده برای ثبت نام را به صورت کامل طی کرده و درخواست تان را به صورت نهایی ارائه دهید.

نحوه نام نویسی این وام بانک سپه کاملا مشابه با تسهیلات ازدواج سایر بانک های عامل بوده و از این نظر تفاوتی ندارد. بنابراین متقاضیان قبل از هر چیز باید به سامانه اینترنتی تعیین شده توسط بانک مرکزی مراجعه کرده و درخواست شان را ثبت کنند. در صورت تایید درخواست، امکان ثبت نام وام ازدواج بانک سپه به صورت نهایی برای آن ها فراهم خواهد شد. در این مرحله باید حضورا به شعبه انتخابی بانک سپه مراجعه نموده و پس از ارائه مدارک مورد نیاز، این فرایند را به اتمام برسانند. با توجه به این که بسیاری از متقاضیان استفاده از تسهیلات ازدواج بانک سپه را به عنوان بانک عامل انتخاب می کنند، در این جا نحوه نام نویسی آن را به صورت کامل برای تان توضیح خواهیم داد. هم چنین به روش پیگیری وام ازدواج بانک سپه 1403 می پردازیم تا افراد پس از ثبت نام، بتوانند از وضعیت درخواست شان مطلع شوند. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی در این باره به دست آورید.



وام ازدواج بانک سپه ۱۴۰۳

تسهیلات قرض الحسنه ازدواج طرحی است که از سال ها قبل به تصویب رسیده و در کشور اجرایی می شود. با توجه به نرخ بالای تورم، مبلغ این وام هم به صورت سالانه افزایش پیدا می کند تا جوانان امکان رفع برخی از چالش های اولیه زندگی خود را با استفاده از آن داشته باشند. بانک های زیادی امکان ثبت نام و اخذ این تسهیلات را فراهم کرده اند که بانک سپه از جمله مهم ترین آن ها است. از این رو اطلاع از شرایط وام ازدواج بانک سپه برای متقاضیان اهمیت زیادی دارد. با توجه به این که تمامی شرایط و ضوابط این تسهیلات از طرف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می گردد، شرایط لازم برای تمامی بانک ها اکثرا یکسان است. تنها ممکن است در برخی جزئیات با هم تفاوت های داشته باشند که این موضوع از طرف بانک ها به مشتری اعلام خواهد شد. بنابراین افرادی که تمایل به دریافت وام ازدواج بانک سپه ۱۴۰۳ داشته باشند، جهت این امر با چالشی مواجه نخواهند شد.

وام ازدواج بانک سپه

موضوع بسیار مهم برای متقاضیان استفاده از این تسهیلات قرض الحسنه، مبلغ آن می باشد. در این رابطه باید بگوییم که مبلغ وام قرض الحسنه ازدواج بانک پاسارگاد در حالت عادی ۱۸۰ میلیون تومان برای هر یک از زوجین تعریف شده است. با این حال، در صورتی که هر یک از آن ها شرایط سنی تعیین شده توسط بانک مرکزی را داشته باشند، می توانند با ثبت نام وام ازدواج بانک سپه مبلغ ۲۲۰ میلیون تومان دریافت نمایند. این شرایط سنی برای پسران سن زیر ۲۵ سال و برای دختران سن زیر ۲۳ سال تعریف شده و هدف از آن پایین آوردن سن ازدواج است. نرخ کارمزد و بهره این وام هم ۴ درصد در نظر گرفته شده تا زوج های جوان برای بازپرداخت آن با مشکل مواجه نشوند. این افراد در صورت تمایل به اخذ وام ازدواج، می توانند آن را در یک بازه زمانی ۱۰ ساله بپردازند. با توجه به شرایط مناسب وام ازدواج بانک سپه 1403 ، دریافت آن توسط زوج های جوان کاملا منطقی است.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۳

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

سایت وام ازدواج بانک سپه

افرادی که تمایل دارند تسهیلات ازدواج خود را از بانک سپه دریافت کنند، باید مراحل ثبت نام آن را به صورت کامل پشت سر بگذارند. در حال حاضر این فرایند طی دو مرحله انجام می گیرد که شامل نام نویسی اولیه و ثبت نام نهایی است. ثبت درخواست اولیه به صورت آنلاین و از طریق سایت تعیین شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران انجام می شود. پس متقاضیان وام ازدواج بانک سپه باید در اسرع وقت به این سامانه وارد شده و درخواست شان را ثبت کنند. در ادامه این درخواست توسط بانک مورد بررسی قرار گرفته و در صورت عدم وجود مشکل، فراخوان ثبت نام نهایی برای تان ارسال خواهد شد. اکنون باید به شعبه انتخابی بانک سپه مراجعه کرده و با ارائه مدارک لازم و معرفی ضامن، ثبت نام خود را نهایی کنید. با انجام این فرایند، مدتی بعد وام ازدواج بانک سپه ۱۴۰۳ به حساب تان واریز شده و می توانید جهت اهداف دلخواه از این مبلغ استفاده کنید.

اولین مرحله نام نویسی تسهیلات ازدواج بانک سپه از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین خاطر، در ادامه نحوه ورود به سایت وام ازدواج  و انجام ثبت نام را برای تان آورده ایم. برای وارد شدن به این سامانه و انجام فرایند نام نویسی کافی است اقدامات زیر را به صورت مرحله به مرحله انجام دهید:

  1. ۱در اولین قدم باید نشانی اینترنتی سایت مذکور یعنی ve.cbi.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. جهت ورود به این سامانه و ثبت نام وام ازدواج بانک سپه می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای استفاده کرده و جهت این امر با مشکلی رو به رو نخواهید شد.
  2. ۲بعد از این که آدرس فوق را سرچ کردید، کمی منتظر بمانید تا گوگل نتیجه جست و جویتان را نمایش دهد. اولین سامانه بالا آمده در لیست گوگل با همین نشانی و عنوان مربوط به سایت مرکزی تسهیلات ازدواج است. پس بر روی آن کلیک کرده و وارد شوید.

    سایت ثبت نام وام ازدواج بانک سپه

  3. ۳در مرحله بعد صفحه ای به شکل زیر برای تان نمایش داده خواهد شد که شامل دو گزینه  «سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج»‌ و «سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند» است. جهت نام نویسی وام ازدواج بانک سپه 1403 ، باید بر روی گزینه اول کلیک کنید.

    ثبت نام وام ازدواج بانک سپه

  4. ۴با انتخاب گزینه قبل، به صفحه اصلی سایت تسهیلات بانک مرکزی منتقل شده و تصویر زیر را شماهد خواهید کرد. در این قسمت برخی از مهم ترین شرایط و نکات مربوط به وام ازدواج و ثبت نام آن ارائه شده اند. قبل از آغاز فرایند نام نویسی، این شرایط را به صورت کامل مطالع کنید تا در حین ثبت نام با چالشی مواجه نشوید.

    صفحه ثبت نام وام ازدواج بانک سپه

با انجام این چند مرحله ساده، به سایت در نظر گرفته شده برای نام نویسی وام ازدواج بانک سپه منتقل خواهید شد. در ادامه شیوه ثبت نام آنلاین از طریق این سامانه را هم برای تان توضیح می دهیم تا جهت ارائه درخواست آنلاین مشکلی نداشته باشید. 

 

بیشتر بخوانید: سایت بانک سپه banksepah.ir

ثبت نام وام ازدواج بانک سپه

در بخش قبل نحوه ورود به سایت تسهیلات ازدواج بانک مرکزی را بیان کردیم. بنابراین علاقه مندان به دریافت این وام از بانک سپه، به سادگی می توانند به سایت مذکور وارد شده و اقدامات لازم را انجام دهند. با این حال، از آن جایی که بسیاری از متقاضیان وام ازدواج تا کنون از این سامانه استفاده نکرده اند، ممکن است شناخت زیادی از روش نام نویسی وام ازدواج بانک سپه ۱۴۰۳ از این طریق نداشته باشند. به همین خاطر، در این قسمت شیوه ثبت درخواست آنلاین از طریق سایت مرکزی را هم برای تان آورده ایم تا برای ارائه آنلاین درخواست وام با چالشی مواجه نشوید. دقت داشته باشید که برای نام نویسی آنلاین در این سامانه، اطلاع از شرایط لازم از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که در صورت عدم وجود شرایط، درخواست شما در هر مرحله ای که باشد، حذف خواهد شد. بنابراین قبل از اقدام به ثبت نام وام ازدواج بانک سپه در سایت مذکور، شرایط مورد نیاز را با دقت مورد بررسی قرار دهید.

جهت نام نویسی در این سامانه هم مانند ورود به آن باید یک سری مراحل را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید که در ادامه به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز جهت ثبت نام در سایت مرکزی تسهیلات ازدواج شامل موارد زیر می باشند:

  1. ۱ابتدا باید با استفاده از روشی که در بخش قبل توضیح دادیم به این سامانه وارد شوید. بعد از ورود به صحه اصلی، در بخش سمت راست آن منویی را مشاهده خواهید کرد که شامل گزینه های مختلفی است. جهت ثبت درخواست برای وام ازدواج بانک سپه 1403 ، باید از این منو بر روی گزینه «ثبت نام جدید» کلیک کنید.

    ثبت نام جدید وام ازدواج بانک سپه

  2. ۲در مرحله بعد، پنجره ورودی این سامانه برای تان نمایش داده شده و از شما درخواست می شود یک سری اطلاعات را وارد کنید. این موارد شامل کد ملی، تاریخ تولد، تاریخ ازدواج، شماره تلفن همراه و استان محل سکونت می باشند. بعد از این که اطلاعات خواسته شده ار در جایگاه خود قرار دادید، باید از قسمت انتهایی صفحه، گزینه صحیح مربوط به تابعیت و اقلیت های مذهبی را هم علامت گذاری کنید. در نهایت جهت مشاهده فرم ثبت نام سامانه وام ازدواج بانک سپه ، باید کد امنیتی موجود را هم وارد کرده و گزینه «ادامه» را بزنید.

    اطلاعات وام ازدواج بانک سپه

  3. ۳به این ترتیب، استعلامات لازم از سوی سازمان ثبت احوال کشور انجام می گیرد تا صحت اطلاعات وارد شده مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که این موارد به درستی وارد شده باشند، فرم نام نویسی برای تان نمایش داده می شود. این فرم هم شامل اطلاعاتی است که باید آن ها را به صورت کامل تکمیل کنید. نام، نام خانوادگی، نام پدر، جنسیت، شماره ملی، شماره شناسنامه، سری و سریال شناسنامه، تاریخ تولد، محل تولد، کد پستی، تاریخ ازدواج، سری عدد سند ازدواج، شماره دفترخانه و آدرس و اطلاعات ارتباطی محل سکونت مهم ترین اطلاعات لازم جهت ثبت درخواست فرم وام ازدواج بانک سپه ۱۴۰۳ محسوب می شوند. پس هر یک از این موارد را در کادر مربوط به خود قرار داده و گزینه «ادامه» را بزنید.

    تکمیل فرم وام ازدواج بانک سپه

  4. ۴پس از این که اطلاعات لازم جهت نام نویسی را به صورت کامل تکمیل کردید، نوبت به انتخاب بانک عامل می رسد. در این بخش باید از قسمت بالای صفحه بر روی گزینه مربوط به انتخاب بانک کلیک نموده و از میان بانک های فعال، عنوان بانک سپه را انتخاب نمایید. سپس باید شعبه مد نظر را هم تعیین کرده و کد ملی همسر را وارد کنید. در آخر جهت تایید ثبت نام وام ازدواج بانک سپه ، باید کد امنیتی را وارد کرده و گزینه «ثبت نهایی و ارسال» را بزنید.

    ثبت درخواست وام ازدواج بانک سپه

با انجام این فرایند، درخواست شما به صورت آنلاین در سامانه تسهیلات بانک مرکزی ثبت شده و یک کد رهگیری در اختیارتان قرار می گیرد. در ادامه می توانید با استفاده از این کد وضعیت ثبت نام تان را پیگیری نمایید. 

 

بیشتر بخوانید: وام ازدواج بانک ملی ۱۴۰۳

پیگیری وام ازدواج بانک سپه

با توجه به توضیحاتی که در بخش های قبل ارائه دادیم، اکنون به سادگی می توانید وارد سایت تسهیلات مرکزی شده و درخواست تان را ثبت کنید. اما موضوع مهم دیگر برای بسیاری از متقاضیان، اطلاع از نحوه پیگیری وام ازدواج بانک سپه 1403 است. به طور معمول، حدود دو هفته پس از انجام ثبت نام آنلاین در سایت مذکور، باید فراخوان مراجعه حضوری به شعبه برای تان ارسال شود. از طرف دیگر، زمانی که ثبت نام تان را به صورت نهایی انجام دهید، در حدود ۱۰ روز بعد باید وام به حساب تان واریز شود. پس در صورتی که طی هر مرحله متوجه طولانی شدن این فرایندها شدید، می توانید نسبت به پیگیری درخواست اقدام نموده و از دلیل تاخیر به وجود آمده مطلع شوید. در حال حاضر امکان پیگیری وام ازدواج بانک سپه به صورت آنلاین و حضوری فراهم شده است. بنابراین متقاضیان به راحتی می توانند آخرین وضعیت درخواست وام شان را مشاهده نمایند.

جهت پیگیری وضعیت ثبت نام هم باید یک سری مراحل را طی کنید که در ادامه آن ها را توضیح داده ایم. این مراحل لازم جهت پیگیری تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بانک سپه از طریق سامانه مربوطه، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱در این مورد هم باید به سایت تسهیلات بانک مرکزی مراجعه کرده و اقدامات لازم را از این طریق انجام دهید. پس با استفاده از روشی که در ابتدای مطلب توضیح دادی، به صفحه اصلی این سامانه وارد شده و جهت پیگیری وام ازدواج بانک سپه ۱۴۰۳ ، از منوی موجود در سمت راست صفحه بر روی گزینه «مشاهده وضعیت»‌ کلیک کنید.

    مشاهده وضعیت وام ازدواج بانک سپه

  2. ۲با انتخاب این گزینه، به صفحه دیگری مانند شکل زیر منتقل شده و از شما درخواست می شود یک سری اطلاعات را وارد کنید. این موارد شامل کد ملی و کد رهگیری می باشند که با اتمام ثبت نام در اختیارتان قرار گرفته اند. پس هر یک از این کدها را در جایگاه مربوط به خود قرار داده و گزینه «مشاهده وضعیت» را بزنید.

    استعلام وضعیت وام ازدواج بانک سپه

  3. ۳در صورتی که کدها را به درستی وارد کرده باشید، آخرین وضعیت ثبت نام وام ازدواج بانک سپه برای تان نمایش داده می شود. بنابراین در صورت وجود هر گونه نقص اطلاعات یا ایراد در فرایند، متوجه آن شده و می توانید اقدامات لازم را برای رفع آن ها انجام دهید.

اکنون که نحوه پیگیری درخواست وام ازدواج را فرا گرفته اید، در صورت نیاز به سادگی می توانید وارد سایت مذکور گردیده و اقدامات لازم را جهت مشاهده وضعیت ثبت نام تان انجام دهید. پس در صورت طولانی شدن هر یک از مراحل این فرایند، از این طریق درخواست تان را پیگیری نمایید.

 

بیشتر بخوانید: پیگیری وام ازدواج

شرایط ضامن وام ازدواج بانک سپه

یکی از مهم ترین شرایط مورد نیاز برای اخذ وام ازدواج بانک سپه 1403 ، معرفی ضامن معتبر است. در واقع این تسهیلات هم مانند سایر وام های بانک نیاز به ضامن داشته و بدون فراهم بودن این شرایط، امکان دریافت تسهیلات وجود ندارد. از این رو متقاضیان قبل از هر چیز باید نسبت به فراهم کردن ضامن اقدام نموده و سپس مراحل ثبت نام را طی کنند. زیرا هر یک از مراحل دارای بازه زمانی محدودی بوده و در صورت عدم مراجعه در این بازه زمانی، درخواست شما به صورت کامل حذف خواهد شد. به هر حال، شرایط ضامن وام ازدواج بانک سپه به این صورت است که هر یک از زوجین جهت دریافت تسهیلات خود باید یک ضامن رسمی معرفی کنند. منظور از ضامن رسمی فردی است که فیش حقوقی و گواهی کسر از حقوق داشته باشد. در حال حاضر تنها یک ضامن برای دریافت وام ازدواج از بانک سپه کفایت می کند و شرایط آن چندان دشوار نیست.

 

بیشتر بخوانید: وام ازدواج بانک رفاه ۱۴۰۳

پرداخت وام ازدواج بانک سپه

افرادی که تمامی مراحل لازم برای نام نویسی را با موفقیت انجام داده باشند، این وام به حساب شان واریز می شود. امکان پرداخت تسهیلات بانک سپه به هر یک از حساب های فرد در این بانک وجود دارد. زمان واریز وام ازدواج بانک سپه ۱۴۰۳ هم بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی، نهایتا ۱۰ روز کاری تعیین شده است. از این رو کسانی که ثبت نام اولیه و نهایی را با موفقیت انجام داده باشند، می توانند در حدود ده روز بعد منتظر دریافت تسهیلات مربوط باشند. بانک سپه معمولا جزو بانک هایی است که این وام را به موقع و در بازه زمانی کوتاه پرداخت می کند. با این حال، گاهی اوقات زمان واریز تسهیلات ازدواج توسط بانک های مختلف ممکن است کمی دیر یا زود شود. در همین راستا، متقاضیان پس از ثبت نام وام ازدواج بانک سپه باید به این موضوع و تاخیرهای احتمالی توجه داشته باشند. 

منبع : وام ازدواج بانک سپه



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 بنابراین خانواده های واجد شرایط دریافت یارانه مادران شیرده، باید اطلاعات کاملی در این رابطه داشته و از کالابرگ پرداختی جهت خرید کالاهای اعلام شده استفاده نمایند. واریز این نوع یارانه حمایتی از سوی دولت، با همکاری بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، بنیاد ۱۵ خرداد، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و قرارگاه محرومیت‌ زدایی امام حسن مجتبی (ع) انجام می گیرد. ارائه بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان به مادران شیرده تحت عنوان طرح یسنا، در مرحله اول تنها برای ۶ ماه انجام می گیرد.

ذکر این نکته هم الزامی است که مرحله اوله طرح پرداخت یارانه حمایتی به مادران باردار و شیرده، گروه خاصی را در بر می گیرد. به این شکل که تنها دهک های درآمدی اول تا سوم امکان استفاده از این طرح را دارند. از طرف دیگر، در این مرحله بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان به مادران شیرده در ۸ استان کم برخوردار شامل خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و ایلام پرداخت می شود. کد استعلام یارانه مادران شیرده به شما کمک می کند که مبلغ اعتبار شارژ شده به صورت کالابرگ در حساب تان را مشاهده کنید. در نتیجه متناسب با آن، نسبت به خرید کالاهای تعریف شده از فروشگاه های مجاز، اقدام نمایید. با توجه به این که در مرحله اول حدود ۲۲ هزار مادر باردار و شیرده مشمول استفاده از این طرح هستند، در ادامه نحوه ثبت نام این نوع یارانه حمایتی را بیان کرده و به کد دستوری یارانه مادران شیرده را در اختیارتان قرار می دهیم. 



ثبت نام یارانه مادران شیرده

با توجه به ارائه بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان به مادرهای باردار و شیرده در طرح جدید دولت معروف به یسنا، همه مادران واجد شرایط امکان دریافت یارانه تعیین شده را خواهند داشت. بنابراین کسانی که شرایط لازم را دارند، به دنبال اطلاع از روش نام نویسی این طرح هستند. در این رابطه باید بگوییم که ثبت نام یارانه مادران شیرده ۱۴۰۳ به صورت خودکار توسط دولت انجام می گیرد. به این شکل که مادران واجد شرایط در دهک های درآمدی و استان های مد نظر را شناسایی کرده و یارانه کالابرگ را به حساب شان واریز می کند. بنابراین نیازی به هیچ گونه مراجعه حضوری جهت این امر وجود ندارد. نکته قابل توجه در این رابطه که مادران باردار و شیرده باید از آن اطلاع داشته باشند، شرایط لازم برای استفاده از یارانه مادران شیرده می باشد. این گونه می توانید بررسی کنید و بفهمید که آیا شما واجد شرایط اخذ بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان مادران باردار و شیرده هستید یا خیر.

نحوه ثبت نام یارانه مادران شیرده

با توجه به این که شرایط مورد نیاز برای استفاده از این طرح توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام شده، در این قسمت شرایط لازم و مدارک مورد نیاز را بررسی خواهیم کرد تا اطلاعات جامعی در این رابطه به دست آورید.

شرایط ثبت نام و دریافت یارانه مادران شیرده ۱۴۰۳

برای پرداخت یارانه حمایتی به مادران باردار و شیرده در قالب طرح یسنا، شرایطی تعریف شده و کالابرگ مربوطه تنها به حساب مادران واجد شرایط واریز خواهد شد. بنابراین باید این شرایط را بررسی کنید تا بدانید بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان به شما هم تعلق می گیرد یا خیر. مهم ترین شرایط در نظر گرفته شده برای پرداخت بسته حمایتی به مادران شیرده در مرحله اول، شامل موارد زیر می باشند:

  •  مادر باید جزو دهک های درآمدی اول تا سوم جامعه باشد؛
  •  مادر باید تابعیت جمهوری اسلامی ایران را داشته و از شناسنامه و کارت ملی معتبر برخوردار باشد؛
  •  مادر باردار یا دارای فرزند شیرخوار باشد. سن شیرخوارگی فرزندان، ۲ سالگی است که کودکان با سن بیش تر مشمول این طرح نمی شوند؛
  •  مادر باید ساکن یکی از ۸ استان کم برخوردار شامل خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و ایلام باشد.

افراد با استفاده از کد استعلام یارانه مادران شیرده می توانند وضعیت پرداخت یارانه حمایتی و بسته غذایی رایگان ویژه برای مادران باردار و شیرده را بررسی کنند. در صورتی که تمامی شرایط فوق الذکر را داشته باشید، به احتمال زیادی توسط دولت شناسایی شده و این یارانه به حساب تان واریز می شود. البته دقت داشته باشید که پرداخت کالابرگ حمایتی به حساب سرپرست خانوار انجام گرفته و در مرحله اول، تنها برای ۶ ماه انجام می گیرد. اما بعد از آن هم امکان تمدید طرح وجود دارد.

شرایط ثبت نام یارانه مادران شیرده

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام یارانه مادران شیرده ۱۴۰۳

موضوع مهم دیگر برای متقاضیان استفاده از بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان ویژه مادرهای باردار و شیرده، اطلاع از مدارک لازم برای ثبت نام است. همان گونه که اشاره کردیم، نیازی به نام نویسی در این طرح وجود نداشته و با استفاده از کد دستوری یارانه مادران شیرده، می توانید متوجه پرداخت یا عدم پرداخت یارانه به حساب تان بشوید. از آن جایی که دولت خود مادران شیرده و باردار واجد شرایط را شناسایی می کند، نیازی به تهیه و ارائه مدارک خاصی هم وجود ندارد. البته برخورداری از یک سری مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت ملی برای مادر و شناسنامه و کد ملی برای کودک، جزو شرایط مهم و ابتدایی اخذ بسته یارانه حمایتی مادران باردار و شیرده محسوب می شوند. با این حال، دولت به صورت خودکار این مدارک را برای افراد واجد شرایط ثبت نام یارانه مادران شیرده ۱۴۰۳ بررسی کرده و در صورت تایید، نام آن ها را در فهرست دریافت بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان قرار می دهد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام یارانه مادران شیرده

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

زمان واریز یارانه مادران شیرده ۱۴۰۳

در بخش قبل، اطلاعات لازم را در رابطه با شرایط نام نویسی یارانه معیشتی مادران شیرده و باردار ارائه کردیم. بنابراین اکنون می دانید که بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان، به چه کسانی تعلق می گیرد. اما موضوع مهم دیگر در این رابطه برای بسیاری از افراد واجد شرایط، اطلاع از زمان واریز یارانه مادران شیرده ۱۴۰۳ می باشد. در این رابطه باید بگوییم که اولین مرحله پرداخت یارانه کالابرگ حمایتی برای مادران باردار و شیرده، ۵ دی ماه 1402 واریز شد. به این ترتیب، انتظار می رود مراحل بعدی این بسته حمایتی هم ۵ ام هر ماه به حساب مادران واجد شرایط، پرداخت شود. البته باز هم توجه داشته باشید که مبلغ کالابرگ جهت خرید کالاهای تعریف شده، به حساب سرپرست خانوار واریز می شود. بنابراین مادران نباید منتظر این باشند که مبلغ اعلام شده در طرح یسنا، به یکی از کارت ها یا حساب های بانکی خودشان پرداخت شود. بلکه با استفاده از کارت بانکی سرپرست خانوار، امکان استفاده از یارانه حمایتی شان را خواهند داشت.

زمان واریز یارانه مدران شیرده

ذکر این نکته هم الزامی است که بر اساس اطلاع رسانی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یارانه حمایتی و سبد غذایی رایگان به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان، در مرحله اول تنها برای ۶ ماه پرداخت می شود. به عبارت دیگر، بعد از اولین واریز در ۵ دی ماه ۱۴۰۲، پنج ماه دیگر هم یارانه به حساب واجدین شرایط واریز می شود. این افراد با استفاده از کد استعلام یارانه مادران شیرده، امکان بررسی وضعیت پرداخت آن را خواهند داشت. بعد از پایان ۶ ماه پرداخت سبد غذایی و بسته حمایتی مادران، مجددا تصمیم گیری های لازم در رابطه با ادامه طرح یا پایان آن انجام خواهد شد. البته بر اساس صحبت های مسئولین ذی ربط، تلاش های در جهت گسترش این طرح بوده و تا حد امکان، شرایط برای تداوم اجرای آن فراهم می شود. اما برای اطلاع دقیق از ادامه طرح، باید منتظر تصمیم دولت در پایان مرحله اول باشیم. اگر چه کد دستوری یارانه مادران شیرده هم می تواند جهت استعلام به ما کمک کند.

 

بیشتر بخوانید: اقلام سبد کالا یارانه

استعلام یارانه مادران شیرده

یکی از سوالات مهم مادران باردار و شیرده و خانواده هایی که دارای مادری با چنین شرایطی هستند، نحوه استعلام یارانه حمایتی است. به عبارت دیگر، خانواده ها می خواهند بدانند که آیا امکان استعلام وضعیت پرداخت بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان برای مادران شیرده و باردار وجود دارد یا خیر. در صورتی که پس از ثبت نام یارانه مادران شیرده ۱۴۰۲ امکان استعلام وضعیت شارژ اعتبار فراهم باشد، نحوه انجام آن به چه صورت است. در این مورد باید بگوییم که پرداخت کالابرگ یارانه حمایتی مادران باردار و شیرده، هم زمان با چندین طرح کالابرگ دیگر از جمله یارانه تشویقی و پرداخت یارانه به کودکان دارای اختلال رشد اجرایی شده است. با توجه به این که در تمامی این طرح ها کالابرگ به حساب سرپرست خانوار واریز می شود، می توان با استفاده از روش های اعلام شده نسبت به استعلام یارانه مادران شیرده اقدام نمود. این روش ها که اعتبار را به صورت تجمیعی نمایش می دهند، شامل استفاده از اپلیکیشن «شما» و کد دستوری هستند.

  •  استعلام یارانه مادران شیرده در برنامه «شما»
    اولین روشی که خانوارها برای استعلام واریز مبلغ یارانه مادران باردار و شیرده پیش رو دارند، مراجعه به اپلیکیشن کاربردی شما ( شبکه ملی اعتبار ) است. در این روش پس از دانلود برنامه شما و نصب برنامه بر روی گوشی موبایل تان، باید پروفایل خود را تکمیل کنید. وارد کردن کد ملی، شماره تلفن همراه، آدرس و دیگر اطلاعات خواست شده، باید برای سرپرست خانوار انجام گیرد. پس از تکمیل پروفیل، امکان استعلام طرح یسنا و دیگر طرح های پرداخت کالابرگ یارانه از طریق این برنامه فراهم خواهد شد. البته با توجه به این که در تمامی طرح ها مبلغ کالابرگ در حساب سرپرست خانواده شارژ می شود، زمان استعلام اعتبار شما به صورت تجمیعی برای طرح یارانه مادران باردار و شیرده و دیگر طرح های فعال نمایش داده خواهد شد.

    استعلام یارانه مادران شیرده در برنامه شما

  •  استعلام یارانه مادران شیرده با کد دستوری
    روش بعدی که جهت استعلام واریز مبلغ یارانه حمایتی و بسته غذایی رایگان به حساب مادران واجد شرایط وجود دارد، استفاده از کد استعلام یارانه مادران شیرده می باشد. سرپرستان خانوار جهت بررسی اعتبار کالابرگ شارژ شده در حساب شان، باید کد #1463*500* (ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع) را شماره گیری کنند. بعد از شماره گیری این کد، باید گزینه دوم یعنی «موجودی یارانه سرپرست» را انتخاب کرده و سپس کد ملی تان را وارد کنید. دقت داشته باشید که استعلام با این کد، تنها از طریق شماره موبایل به نام سرپرست خانواده امکان پذیر است. به هر حال، استفاده از کد دستوری یارانه مادران شیرده امکان مشاهده اعتبار موجود در حساب شما را نمایش می دهد. البته این روش هم مانند استفاده از برنامه «شما»، اعتبار را به صورت تجمیعی برای این بسته حمایتی و دیگر انواع کالابرگ مشخص می کند.

    استعلام یارانه مادران شیرده با کد دستوری

 

بیشتر بخوانید: استفاده از یارانه فجرانه

کد دستوری یارانه مادران شیرده

با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل ارائه دادیم، اکنون به راحتی امکان استعلام اعتبار بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان مادران باردار و شیرده شارژ شده در حساب تان را خواهید داشت. همان طور که گفتیم، امکان استعلام با کد یارانه مادران شیرده یا مراجعه به سامانه «شما» وجود دارد. کد دستوری در نظر گرفته شده جهت مشاهده اعتبار یارانه مادران باردار و شیرده، #1463*500* (ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع) می باشد. البته دقت داشته باشید که این کد باید با استفاده از شماره تلفن همراه متعلق به سرپرست خانوار شماره گیری شود. در بخش قبل نحوه استفاده از این کد برای مشاهده اعتبار یارانه مادران باردار و شیرده را بیان کردیم.

منبع : ثبت نام یارانه مادران شیرده



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()