نوشته شده توسط : sevda

با توجه به تحریم های سنگین اعمال شده علیه کشور ما، تمرکز دولت روی این منبع درآمدی طی سال های اخیر افزایش پیدا کرده است. در همین راستا، قوانین مالیاتی جدیدی مطرح شده و بسیاری از اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول پرداخت مالیات گردیده اند. با توجه به این موضوع، آشنایی با مراحل تشکیل پرونده مالیاتی برای تمامی مشمولین پرداخت مالیات اعم از حقیقی و حقوقی، ضروری است. افرادی که بر اساس قوانین مالیاتی کشور مشمول پرداخت مالیات بوده اما نسبت به تشکیل پرونده و تسلیم اظهارنامه اقدام نکنند، با  جرایم مالیاتی سنگینی مواجه خواهند شد. به این ترتیب علاوه بر اصل مالیات، باید جریمه آن را هم پرداخت نمایند.

در گذشته مودیان مالیاتی جهت تشکیل پرونده، حضورا به سازمان امور مالیاتی یا دیگر نهادهای ذی ربط مراجعه می کردند. اما امروزه امکان طی کردن مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی به صورت آنلاین فراهم شده است. بنابراین تمامی مودیان با مراجعه به این سامانه می توانند اطلاعات خود و کسب و کارشان را وارد کرده و پرونده مالیاتی ایجاد کنند. در ادامه هم امکان ثبت اظهارنامه و پرداخت مالیات تعیین شده از سوی سازمان، به صورت غیر حضوری وجود دارد. از این رو تا حد زیادی در هزینه و زمان مودیان مالیاتی صرفه جویی خواهد شد. از آن جایی که طبق قوانین جدید مالیاتی کشور افراد و کسب و کارهای زیادی مشمول پرداخت مالیات هستند، در این مقاله مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی در رابطه با نحوه ورود به سایت تشکیل پرونده و شیوه ایجاد پرونده مالیاتی جدید از طریق آن، به دست آورید.

 



سایت تشکیل پرونده مالیاتی

سازمان امور مالیاتی به منظور ارائه خدمات آنلاین به مودیان و جلوگیری از شلوغی و ازدحام در شعب مالیاتی کشور، اقدام به راه اندازی سامانه ای جامع نموده است. بخش عمده ای از خدمات این حوزه از جمله تشکیل پرونده مالیاتی، از طریق سایت مذکور قابل دسترسی می باشند. بنابراین کاربران به جای مراجعه حضوری به شعب سازمان امور مالیاتی، می توانند خدمات مورد نیاز را به صورت آنلاین و از طریق این سامانه دریافت کنند. تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی، پرداخت مالیات و اعتراض به مالیات تعیین شده، برخی از مهم ترین خدمات سایت جامع سازمان امور مالیاتی کشور محسوب می شوند. البته جهت استفاده از اکثر این خدمات، لازم است مودی ابتدا پرونده مالیاتی خود را تشکیل داده باشد. در این قسمت نحوه ورود به سایت مذکور را بیان کرده و در ادامه به مراحل تشکیل پرونده مالیاتی از طریق این سامانه برای اشخاص حقیقی و حقوقی می پردازیم.

مودیان جهت ورود به سایت ایجاد پرونده مالیاتی، باید یک سری مراحل ساده را به صورت گام به گام پشت سر بگذارند که در ادامه به آن ها پرداخته ایم. مراحل لازم برای وارد شدن به سامانه مربوطه، شامل موارد زیر می باشند:

  1. ۱ ابتدا باید آدرس اینترنتی سایت جامع سازمان امور مالیاتی کشور یعنی tax.gov.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو نمایید. جهت این امر می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای استفاده کنید.
  2. ۲ بعد از این که نشانی فوق را سرچ کردید، کمی صبر کنید تا گوگل نتیجه جست و جویتان را نمایش دهد. جهت طی کردن مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی، اولین سایت بالا آمده در لیست نتایج با همین آدرس و عنوان را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

    سرچ آدرس اینترنتی سایت جامع سازمان امور مالیاتی کشور

  3. ۳ به این ترتیب، وارد صفحه اصلی سایت سازمان امور مالیاتی کشور شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون می توانید پرونده مالیاتی جدید خود را ایجاد کرده و از خدمات آنلاین مالیاتی، بهره مند شوید.

    صفحه اصلی سایت سازمان امور مالیاتی کشور

در این قسمت نحوه ورود به سایت ایجاد پرونده را برای تان توضیح دادیم. در ادامه هم به مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی می پردازیم تا جهت این امر با چالشی رو به رو نشوید.

 

بیشتر بخوانید: مالیات نرخ صفر

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقیقی

اکنون که نحوه ورود به سایت ایجاد پرونده مالیاتی را فرا گرفته اید، به راحتی می توانید وارد این سامانه شده و از خدمات اینترنتی آن بهره مند شوید. موضوع مهم در این رابطه، اطلاع از مراحل مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مالیاتی است. در این رابطه باید بگوییم که مراحل لازم برای ایجاد پرونده مالیاتی در سایت مذکور هم بسیار ساده بوده و مودیان جدید طی چند دقیقه، می توانند اطلاعات خود را ثبت و فرایند تشکیل پرونده مالیاتی را انجام دهند. نحوه ایجاد پرونده مالیاتی جدید برای اشخاص حقیقی و حقوقی در این سامانه، تا حد زیادی مشابه بوده و تنها در برخی جزئیات تفاوت دارد. به هر حال، در این قسمت نحوه تشکیل پرونده برای اشخاص حقیقی را بیان کرده ایم تا این گروه ها جهت ایجاد پرونده و دریافت خدمات آنلاین سایت جامع امور مالیاتی، با مشکلی مواجه نشوند. برخی از مهم ترین مراحل تشکیل پرونده مالیاتی برای مودیان حقیقی از طریق سامانه امور مالیاتی، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ ابتدا با استفاده از توضیحاتی که در بخش قبل ارائه دادیم، به حساب کاربری خود در سایت سازمان امور مالیاتی کشور وارد شوید. سپس از بخش میانی و پایین صفحه، بر روی گزینه «ثبت نام الکترونیک» کلیک کنید.

    ثبت نام الکترونیک در سایت سازمان امور مالیاتی کشور

  2. ۲ با انتخاب گزینه قبل، به صفحه ورودی سامانه امور مالیاتی منتقل شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. به منظور طی کردن مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقیقی، ابتدا باید به حساب کاربری خود در این سامانه وارد شوید. اگر قبلا در این سامانه ثبت نام کرده و اطلاعات کاربری دارید، شماره ملی و کلمه عبور خود را در جایگاه مربوطه قرار داده و بعد از تایید کد امنیتی، گزینه «ورود به درگاه ملی» را بزنید. در غیر این صورت، از قسمت بالای صفحه بر روی گزینه «دریافت اطلاعات کاربری» کلیک کرده و ابتدا ثبت نام تان را انجام دهید.

    درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی

  3. ۳ پس از تایید اطلاعات کاربری، یک کد احراز هویت بر روی گوشی موبایل تان ارسال خواهد شد. به منظور طی کردن مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی، این کد را در جایگاه تعیین شده قرار داده و گزینه «تایید» را بزنید.

    ورود به سایت سازمان امور مالیاتی کشور

  4. ۴ در صورتی که رمز یکبار مصرف را به شکل صحیح وارد کرده باشید، به حساب کاربری خود در سایت جامع سازمان امور مالیاتی کشور منتقل خواهید شد. به منظور ایجاد پرونده مالیاتی، از بخش میانی صفحه بر روی گزینه «ایجاد پرونده مالیاتی جدید» کلیک کنید.

    ایجاد پرونده مالیاتی جدید

  5. ۵ در گام بعد، به صفحه زیر منتقل شده و در سمت راست آن، توضیحات لازم را در رابطه با نحوه ثبت نام الکترونیک و تشکیل پرونده مشاهده خواهید کرد. هم چنین، مسیر کلی ثبت نام در سامانه به صورت مختصر نمایش داده شده است. جهت تشکیل پرونده مالیاتی، باید اطلاعات مورد نیاز در بخش سمت چپ صفحه را تکمیل کنید. این موارد شامل نوع ثبت نام، کد پستی اقامتگاه قانونی و شماره تلفن همراه می باشند. هر یک از این اطلاعات را در جایگاه مربوط به خود وارد کرده و پس از تایید کد امنیتی، گزینه «پیش ثبت نام جدید» را بزنید.

    ورود به سامانه پیش ثبت نام الکترونیک

  6. ۶ بعد از ثبت اطلاعات مورد نیاز، مجددا یک رمز فعال سازی بر روی گوشی موبایل تان ارسال خواهد شد. برای وارد شدن به فرایند ثبت نام و طی کردن مراحل تشکیل پرونده مالیاتی، این کد را در کادر تعیین شده برای آن قرار داده و بر روی گزینه آبی رنگ «ثبت کد فعالسازی و ادامه» کلیک نمایید.

    تایید اطلاعات دریافت پیامک از سازمان امور مالیاتی کشور

  7. ۷ در مرحله بعد، ابتدا باید تابعیت خود را مشخص کنید. سپس شماره ملی، تاریخ تولد و درصد سهام شما از شرکت یا کسب و کار که در این قسمت نمایش داده شده اند را بررسی و تایید نمایید. اگر تمامی اطلاعات به درستی ثبت شده باشند، گزینه «استعلام اطلاعات و ادامه»‌ را بزنید.

    تایید اطلاعات هویتی مودی اصلی

  8. ۸ در ادامه مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقیقی، وارد صفحه مربوط به ثبت اطلاعات پایه، شرکاء و رفع نواقص اطلاعاتی خواهید شد. در صورتی که اطلاعات پایه دارای مشکل بوده یا قصد ویرایش اطلاعات شرکاء را داشته باشید، به ترتیب با انتخاب گزینه های «ویرایش اطلاعات اولیه» و «افزودن شخص جدید» می توانید اقدامات لازم را انجام دهید. از طرف دیگر، جهت ایجاد پرونده باید تمامی نواقص اطلاعاتی را که با رنگ قرمز در پایین صفحه مشخص شده اند، برطرف نمایید. این قسمت از مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی مشابه بوده و برای رفع ایرادات، کافی است بر روی لینک قرمز رنگ کلیک کنید.

    نواقص اطلاعاتی تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی

  9. ۹ بعد از این که تمامی نواقص اطلاعاتی را برطرف کردید، گزینه «تایید نهایی اطلاعات و دریافت اطلاعات کاربری» فعال خواهد شد. بر روی این گزینه کلیک نمایید تا ثبت نام شما با موفقیت به پایان رسیده، پرونده مالیاتی ایجاد و کد رهگیری مالیاتی در اختیارتان قرار گیرد.

اشخاص حقیقی با طی کردن مراحل فوق، امکان تشکیل پرونده مالیاتی را به صورت آنلاین از طریق سایت جامع سازمان امور مالیاتی کشور خواهند داشت. در نتیجه، می توانند از خدماتی نظیر ثبت اظهارنامه مالیاتی، اعتراض به مالیات تعیین شده و پرداخت مالیات، به صورت غیر حضوری بهره مند شوند.

 

 

بیشتر بخوانید: نحوه ثبت اظهارنامه مالیاتی وانت بار

مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقوقی

در بخش قبل مراحل کلی ایجاد پرونده مالیاتی جدید برای اشخاص حقیقی را توضیح دادیم. بنابراین اکنون مودیان حقیقی به راحتی می توانند با ورود به سامانه امور مالیاتی، پرونده خود را تشکیل دهند. موضوع مهم دیگر در این رابطه، اطلاع از مراحل تشکیل پرونده مالیاتی برای شرکت ها و اشخاص حقوقی است. چرا که تقریبا تمامی شرکت ها مودی مالیاتی محسوب شده و باید ضمن ایجاد پرونده برای کسب و کار خود، در موعد مقرر نسبت به ثبت اظهارنامه مالیاتی اقدام کنند. مراحل کلی تشکیل پرونده برای مودیان حقوقی هم مشابه انجام این کار برای اشخاص حقیقی است که در بخش قبل نحوه انجام آن را توضیح دادیم. بنابراین یکی از اعضای هیئت مدیره باید به سایت جامع سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی tax.gov.ir مراجعه کرده و اقدامات لازم را انجام دهد. تنها تفاوت مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی، در اطلاعاتی است که باید وارد کنند. برای مثال، مودیان حقوقی برای ورود به سامانه باید شناسه ملی شرکت و رمز عبور را تایید نمایند.

بیشتر بخوانید: مهلت اظهارنامه مالیاتی

تشکیل پرونده مالیاتی برای کارتخوان

طبق قوانین جدید مالیاتی، تمامی افراد و کسب و کارهایی که از دستگاه کارتخوان یا درگاه های پرداخت آنلاین استفاده می کنند، باید نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد رهگیری اقدام نمایند. این گروه ها دیگر نیاز به تکمیل و ثبت اظهارنامه نداشته و سازمان امور مالیاتی کشور بر اساس اطلاعات دریافتی از دستگاه کارتخوان، امکان محاسبه و تعیین مالیات را خواهد داشت. مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی برای کارتخوان، کاملا مشابه روشی است که در بخش های قبل جهت تشکیل پرونده مودیان حقیقی توضیح دادیم. یعنی باید به حساب کاربری خود در سایت سازمان امور مالیاتی کشور وارد شده و پس از ثبت اطلاعات مربوط به کسب و کار و دستگاه کارتخوان خود، پرونده مالیاتی جدید را تشکیل داده و کد رهگیری آن را دریافت نمایید. کارمزد دستگاه کارتخوان را نیز در این خصوص بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: سقف تراکنش بانکی معاف از مالیات

تشکیل پرونده مالیات مشاغل

با توجه به تحریم های سنگین اعمال شده علیه کشور و محدودیت سایر منابع درآمدی از جمله منابع نفتی، تکیه بر درآمد مالیات روز به روز افزایش می یابد. در همین راستا، بسیاری از مشاغل مشمول پرداخت مالیات گردیده اند. مودیان جهت تشکیل پرونده مالیاتی مشاغل خود، می توانند به صورت غیر حضوری و از طریق سایت سازمان امور مالیاتی کشور اقدام نمایند. مراحل ایجاد پرونده مالیاتی برای مشاغل هم مشابه فرایندی است که جهت تشکیل پرونده اشخاص حقوقی توضیح دادیم. به عبارت دیگر، ایجاد پرونده برای مشاغل، دستگاه های کارتخوان، درگاه های پرداخت الکترونیک‌، شرکت و موارد این چنینی دیگر، به صورت آنلاین از طریق سامانه امور مالیاتی انجام می گیرد. بنابراین با توجه به توضیحاتی که در بخش ابتدایی مطلب ارائه دادیم، به راحتی می توانید وارد سایت مربوطه شده و مراحل تشکیل پرونده مالیاتی را پشت سر بگذارید.

بیشتر بخوانید: دریافت توکن سامانه مودیان

تشکیل پرونده مالیاتی نظام مهندسی

بر اساس قوانین مالیاتی کشور، مشاغل نظام مهندسی هم مانند سایر شرکت ها و کسب و کارها، مشمول مالیات هستند. بنابراین این گروه ها هم باید در اسرع وقت، نسبت به ایجاد پرونده مالیاتی و ثبت اظهارنامه اقدام نمایند. ایجاد پرونده مالیاتی نظام مهندسی هم مشابه با سایر مشاغل بوده و از طریق سایت سازمان امور مالیاتی، انجام می گیرد. بنابراین افرادی که در حوزه مشاغل نظام مهندسی فعالیت دارند، با مطالعه بخش مربوط به مراحل تشکیل پرونده مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی، می توانند از فرایند ایجاد پرونده مطلع شده و اقدامات لازم را انجام دهند.

منبع : تشکیل پرونده مالیاتی



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

چرا که بخش خصوصی یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در اقتصاد هر کشور بوده و در صورتی که نتواند به هر دلیل از جمله مالیات های سنگین به حیات خود ادامه دهد، صدمات شدیدی به پیکره اقتصاد کشور وارد می شود. در همین راستا، مشمولین نرخ صفر مالیاتی که عمدتا کسب و کارها و بخش های خصوصی هستند، برای یک بازه زمانی مشخص نیازی به پرداخت مالیات نخواهند داشت. این مهلت زمانی برای صنایع مختلف تفاوت داشته و بسته به عوامل و شرایط گوناگون حاکم بر صنعت، تعیین می شود.

با توجه به این که نرخ صفر برای مالیات یک سری مشاغل و کسب و کارها تعیین می شود، مودیان باید اطلاعات کاملی در این رابطه داشته باشند. زیرا در صورتی که بر اساس اعلام دولت و سازمان امور مالیاتی شغل شما هم مشمول معافیت نرخ صفر مالیاتی گردد، دیگر نیازی به پرداخت مالیات نخواهید داشت. بنابراین می توانید هزینه آن را جهت رشد و توسعه کسب و کارتان استفاده کنید. البته دقت داشته باشید که مشمولین مالیات نرخ صفر با معافیت مالیاتی تفاوت های زیادی دارد. مهم ترین آن ها هم نیاز به تکمیل و ثبت اظهارنامه در موعد مقرر برای مشمولین نرخ صفر می باشد. پس اگر چه مالیات صفر در نظر گرفته شده، اما هم چنان باید اظهارنامه در مهلت قانونی به سازمان امور مالیاتی کشور تقدیم گردد. در ادامه توضیحات لازم را درباره نرخ صفر مالیات، تفاوت آن با معافیت مالیاتی، شرایط استفاده از این قانون و مشمولین بهره مندی از مالیات نرخ صفر، ارائه خواهیم داد. پس تا انتها با ما همراه باشید.



نرخ صفر مالیات چیست

از سال ۱۳۹۵، مصوبه جدیدی به قوانین مالیاتی کشور افزوده شد که امکان محاسبه مالیات با نرخ صفر را برای برخی کسب و کارها و مشاغل فراهم می سازد. این قانون بیش تر بخش های خصوصی را در بر می‌ گیرد و هدف آن، تحریک اقتصاد، حمایت از کسب و کارهای خصوصی و جلوگیری از نزول اقتصاد کشور می باشد. زیرا مشمولین نرخ صفر مالیاتی، می توانند مبلغ مالیات را در بخش های دیگر کسب و کار خود از جمله توسعه و ارتقای آن، هزینه کنند. به طور کلی، مالیات نرخ صفر یک سیاست مالیاتی است که توسط سازمان امور مالیاتی کشور تعیین شده و نرخ مالیات برخی کسب و کارها را برای مدتی مشخص، صفر در نظر می گیرد. برای مثال، ممکن است گروهی از مشاغل و کسب و کارهای خصوصی یا برخی مشاغل در شرایط خاص، برای مدت پنج سال مشمول معافیت نرخ صفر مالیاتی شوند. به این ترتیب طی بازه زمانی تعیین شده، نیازی به پرداخت مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی، وجود ندارد.

اجرای طرح مالیات نرخ صفر بر اساس ماده ۱۳۲ قانون مالیات های مستقیم کشور انجام می گیرد و تا حد زیادی به شرایط و زمان بستگی دارد. به عبارت دیگر، تعریفی دائمی جهت معافیت مالیاتی برخی کسب و کارهای خاص ارائه نشده است. اما بسته به شرایط روز جامعه و کسب و کارهای مختلف، سازمان امور مالیاتی می تواند نرخ صفر مالیات را برای آن ها اعمال کند. بازه زمانی اعمال نرخ صفر هم کاملا بستگی به شرایط دارد. ذکر این نکته الزامی است که مودیان مشمول نرخ صفر، باید در تمامی سال ها نسبت به تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی خود اقدام کنند. به عبارت دیگر، در نظر گرفته مالیات با نرخ صفر برای آن ها، هیچ گونه تعهدی مبنی بر عدم تکمیل اظهارنامه ایجاد نمی کند. این مصوبه از جنبه های دیگر هم با معافیت مالیاتی تفاوت دارد. از این رو کسب و کارهای مشمول معافیت نرخ صفر مالیاتی، باید با آگاهی کامل از این تفاوت ها از مفاد طرح مالیات نرخ صفر بهره مند شوند.

 

 

بیشتر بخوانید: استعلام مالیات وانت پیکان

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

تفاوت بین معافیت مالیاتی و مالیات با نرخ صفر چیست

اکنون که با تعریف مالیات نرخ صفر آشنا شدید، ممکن است بخواهید بدانید تفاوت بین معافیت مالیاتی و مالیات با نرخ صفر چیست. زیرا در هر دو مورد، مودی نیازی به پرداخت مالیات نخواهد داشت. از طرف دیگر، مالیات با نرخ صفر از سال ۱۳۹۵ اجرایی شده و زمان زیادی از اعمال آن نمی گذرد. به همین خاطر، بسیاری از افراد اطلاعات زیادی در مورد معافیت نرخ صفر مالیاتی ندارند. در این رابطه باید بگوییم که علی رغم عدم نیاز به پرداخت مالیات در معافیت و نرخ صفر، اما این موارد تفاوت هایی با هم دارند که باید به آن ها توجه داشته باشید. شناخت این تفاوت ها به شما کمک می کند از فرصت مشمولیت نرخ صفر، به بهترین شکل ممکن جهت رشت، توسعه و ارتقای کسب و کارتان استفاده کنید. اما عدم آشنایی با این تفاوت ها، ممکن است شما را از نظر قانونی با مشکل مواجه سازد. برخی از مهم ترین تفاوت های طرح نرخ صفر مالیات با معافیت مالیاتی، به شرح ذیل می باشند:

  •   ماهیت موقتی و دائمی
  •   نیاز و عدم نیاز به ثبت اظهارنامه
  •   وابستگی به شرایط و زمان

ماهیت موقتی و دائمی

یکی از مهم ترین تفاوت های معافیت مالیاتی با مالیات نرخ صفر، ماهیت موقتی و دائمی بودن آن ها است. معافیت مالیاتی به مشاغل، کسب و کارهای و بنگاه هایی اشاره دارد که به صورت دائمی از پرداخت مالیات معاف هستند. دلیل این امر هم خصوصیات و ویژگی های خاص این کسب و کارها یا تاثیر فوق العاده بالای آن ها بر زندگی و معیشت مردم و اقتصاد کشور است. بنابراین مشمولان به صورت دائمی از پرداخت مالیات معاف می شوند. اما شرایط مشمولین نرخ صفر مالیاتی متفاوت است. این گروه ها برای مدت خاصی از پرداخت مالیات معاف شده و محدودیت زمانی وجود دارد. برای مثال، ممکن است مشاغل یا کسب و کار برای یک بازه زمانی خاص مانند یک، دو، ۵ یا ۱۰ سال نیازی به پرداخت مالیات نداشته باشند. اما پس از پایان این مدت، مجددا باید پرداخت مالیات را آغاز کنند. در واقع هدف از اجرای این طرح، حمایت از مشاغل و کسب و کارها، رشد اقتصادی کشور و افزایش بازدهی اقتصادی است.

نیاز و عدم نیاز به ثبت اظهارنامه

از دیگر تفاوت های معافیت نرخ صفر مالیاتی با معافیت مالیاتی، می توان به ثبت اظهارنامه اشاره کرد. اکثر مشاغل و کسب و کارهای مشمول معافیت مالیاتی، نیازی به ثبت و ارسال اظهارنامه مالیاتی در بازه های زمانی مشخص ندارند. زیرا این مشاغل به دلیل ماهیت و نقش استراتژیک خود، به صورت دائم از پرداخت مالیات معاف هستند. اما شرایط برای مشمولان مالیات با نرخ صفر تفاوت دارد. علی رغم این که این گروه هم نیازی به پرداخت مالیات ندارند، اما باید در بازه های زمانی تعیین شده نسبت به تکمیل و ثبت اظهارنامه اقدام کنند. اظهارنامه گروه های مشمول نرخ صفر مالیات، اطلاعات دقیقی از درآمد و هزینه های کسب و کار در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می دهد. بنابراین در ادامه می تواند جهت صحت سنجی اطلاعات اظهارنامه همین مشاغل یا سایر کسب و کارهای آن صنعت، از آن ها استفاده کند.

وابستگی به شرایط و زمان

معافیت مالیاتی تاثیر زیادی از شرایط و زمان نمی پذیرد. به عبارت دیگر، معافیت مالیاتی با توجه به شرایط و ویژگی های مشاغل و صنایع خاص، از طریق قوانین مالیاتی کشور به صورت دائمی اجرا می شود. بنابراین تفاوتی ندارد که چه شرایطی در کشور ایجاد شده یا در چه برهه زمانی خاصی قرار گرفته ایم. اما معافیت نرخ صفر مالیاتی کاملا وابسته به شرایط است. برای مثال، ممکن است در یک بازه زمانی کشور با بحران اقتصادی مواجه شد، تحت فشارهای بیرونی قرار گرفته یا این که قصد اجرای یک سری برنامه های اقتصادی خاص وجود داشته باشد. در شرایط این چنینی، دولت و سازمان امور مالیاتی کشور می توانند مالیات با نرخ صفر را برای بازه زمانی مشخص و کسب و کارهای خاص، اجرا کنند. به این ترتیب، مشمولین نرخ صفر مالیاتی در مدت تعیین شده، نیازی به پرداخت مالیات نخواهند شد. اگر چه باید اظهارنامه را تکمیل و تقدیم سازمان امور مالیاتی کشور نمایند.

 

 

بیشتر بخوانید: مهلت اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۳

شرایط استفاده از معافیت های مالیاتی و احتساب مالیات نرخ صفر درصد چیست

در بخش های قبل، توضیحات لازم را در رابطه با مالیات نرخ صفر و تفاوت آن با معافیت مالیاتی ارائه دادیم. موضوع مهم دیگر که باید به آن توجه داشته باشید، شرایط استفاده از این نوع مالیات و محاسبه مالیات با نرخ صفر می باشد. در صورتی که شغل یا کسب و کار شما مشمول قانون نرخ صفر مالیات باشد اما شرایط لازم را مهیا نکرده باشید، این فرصت مناسب را از دست داده و باید مالیات را پرداخت کنید. البته شرایط مورد نیاز برای بهره مندی از مصوبه مالیات با نرخ صفر چندان دشوار نبوده تنها نا آگاهی از این موارد منجر به عدم استفاده کسب و کارها از این موقعیت می شود. از آن جایی که بسیاری از مشاغل و بنگاه های اقتصادی در صنایع مختلف واجد شرایط بهره مندی از این طرح هستند، در ادامه شرایط اعلام شده برای مشمولین نرخ صفر مالیاتی را برای تان آورده ایم. این شرایط به شرح ذیل می باشند:

  •  ارسال اظهارنامه و ارائه اطلاعات مالی دقیق
  •  تحویل دفاتر قانونی به سازمان امور مالیاتی
  •  ارائه مدارک حسابداری کسب و کار
  •  ارسال الکترونیکی صورتحساب ها

ارسال اظهارنامه و ارائه اطلاعات مالی دقیق

اولین و مهم ترین شرط محاسبه مالیات با نرخ صفر برای کسب و کارهای مشمول این قانون، تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر می باشد. علی رغم این که مشاغل و بنگاه های اقتصادی مشمول این طرح نیازی به پرداخت مالیات ندارند، اما باید اظهارنامه خود را مانند دیگر مشاغل در موعد قانونی تقدیم سازمان نمایند. جهت تایید معافیت نرخ صفر مالیاتی برای یک کسب و کار خاص، اظهارنامه مالیاتی شامل ترازنامه و حساب سود و زیان از همه فعالیت های شرکت تهیه شده و ارائه گردد. این اطلاعات باید با دقت و جزئیات کامل موجود بوده و مسئولین حسابداری و کارشناسان سازمان امور مالیاتی کشور، صحت آن ها را تایید نمایند.

تحویل دفاتر قانونی به سازمان امور مالیاتی

از دیگر شرایط تعیین شده برای کسب و کارها و مشاغل واجد شرایط استفاده از طرح مالیات نرخ صفر، می توان به تحویل دفاتر قانونی اشاره کرد. بنابراین صاحبان مشاغل بخش خصوصی جهت اجرای نرخ صفر مالیات برای کسب و کار خود، باید دفاتر قانونی شان را در اسرع وقت آماده کرده و به سازمان امور مالیاتی کشور، تحویل دهند.

ارائه مدارک حسابداری کسب و کار

علاوه بر اظهارنامه و حساب های سود و زیان، لازم است مدارک حسابداری مشاغل هم به صورت کامل به سازمان امور مالیاتی تحویل داده شوند. بنابراین صاحبان مشاغل و کسب و کارها باید آن دسته مدارک حسابداری که نشان دهنده درآمدها و هزینه های انجام شده هستند را آماده و تحویل سازمان نمایند. زیرا این مدارک گواهی بر تایید اظهارنامه مالیاتی خواهند بود.

ارسال الکترونیکی صورتحساب ها

مشمولین نرخ صفر مالیاتی در کنار موارد فوق، باید صورتحساب های خود را هم به صورت الکترونیکی برای سازمان امور مالیاتی ارسال کنند. از ابتدای سال ۱۴۰۲، ارسال صوترحساب ها به صورت الکترونیک برای تمامی مودیان الزامی شده است. این کار از طریق سامانه جامع مودیان یا همان سایت امور مالیاتی کشور انجام می گیرند. بنابراین متقاضیان به سادگی می توانند صورتحساب ها را ارسال کرده و از این نظر با مشکلی مواجه نخواهند شد.

 

مشاغل، بنگاه ها و کسب و کارهایی که مشمول معافیت نرخ صفر مالیاتی هستند، باید مدارک و اطلاعات مذکور را با دقت بالا و در موعد زمانی اعلام شده، به سازمان امور مالیاتی کشور تحویل دهند. این گونه می توانند از معافیت ها و مالیات نرخ صفر بهره مند شده و به جای پرداخت مالیات، روی پیشرفت و رشد کسب و کار خود تمرکز نمایند.

 

بیشتر بخوانید: مالیات گردش حساب ۱۴۰۳

مشمولین نرخ صفر مالیاتی چه کسانی هستند

بعد از آشنایی با مالیات نرخ صفر، این سوال مطرح می شود که معافیت مذکور مشمول چه کسانی می شود و چه کسب و کارهایی می توانند از آن استفاده کنند. در این رابطه باید بگوییم که نرخ صفر مالیات برخلاف معافیت های مالیاتی، یک قانون دائمی نیست. بلکه در شرایطی خاص ممکن است برای بازه زمانی مشخص تعیین شده و گروهی از مشاغل و کسب و کارها را تحت پوشش قرار دهد. به طور کلی، مالیات با نرخ صفر عمدتا برای کسب و کارهای بخش خصوصی اعمال می شود. زیرا هدف اصلی اجرای آن، تشویق افراد و تحریک فعالیت های اقتصادی، رشد و توسعه اقتصادی و کمک به کار آفرینی است. بنابراین در هر برهه زمانی و با توجه به شرایط موجود، مشمولین نرخ صفر مالیاتی تفاوت دارند. البته دقت داشته باشید که این قانون معمولا به صورت ۵ ساله اجرا شده و بعد از پایان مهلت، مشاغل باید نسبت به پرداخت مالیات اقدام کنند. برخی از مهم ترین کسب و کارهای مشمول مالیات نرخ صفر، عبارتند از:

  •  مراکز خدماتی از جمله بیمارستان، هتل ها و مراکز گردشگری در کنار درآمد ابرازی ناشی از فعالیت تولیدی و معدنی اشخاص حقوقی غیردولتی
  •  اعمال معافیت نرخ صفر مالیاتی برای صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی، شرکت ‌های تعاونی روستایی، عشایری، کشاورزی، صیادان، کارمندی، کارگری و اتحادیه ‌های دانش ‌آموزی و دانشجویی
  •  مدارس غیرانتفاعی، آموزشگاه‌ های فنی و حرفه ‌ای آزاد، دانشگاه ‌ها و مراکز آموزش عالی غیر انتفاعی، مهدکودک ‌ها در مناطق کم تر توسعه ‌یافته و روستاها در کنار مؤسسات نگهداری معلولین
  •  معادل حداقل سود عقود مشارکتی برای فراهم‌ کنندگان آورده نقدی جهت تأمین مالی پروژه، طرح و سرمایه در گردش بنگاه تولیدی در قالب عقود مشارکتی
  •  اجرای نرخ صفر مالیات برای هدایا و کمک ‌های نقدی و غیر نقدی جمعیت هلال ‌احمر، صندوق ‌های پس ‌انداز بازنشستگی و سازمان ‌های بیمه، فعالیت ‌های مذهبی، خیریه و عام ‌المنفعه در کنار موقوفات، نذورات، پذیره، هدایا و کمک ‌های نقدی و غیر نقدی اماکن متبرکه
  •  شرکت ‌های تعاونی و اتحادیه ‌های مربوطه در کنار کارگاه ‌های فرش ‌بافی و صنایع‌ دستی
  •  سود دریافتی از سپرده، اوراق مشارکت، اوراق قرضه دولتی و خزانه

 

بیشتر بخوانید: سامانه مالیات من

نرخ صفر مالیات بر ارزش افزوده

در بسیاری از موارد، ممکن است مالیات بر ارزش افزوده هم با نرخ صفر محاسبه شود. البته مشمولین نرخ صفر مالیاتی در این بخش هم باید اظهارنامه خود را در موعد مقرر تکمیل کرده و تقدیم سازمان امور مالیاتی کشور نمایند. گاهی اوقات ممکن است واحدهای تولیدی برای مدتی خاص، هیچ گونه فعالیتی نداشته باشند. طی این دوره، مالیات بر ارزش افزوده برای آن ها صفر خواهد شد. به شرط آن که از قبل موضوع عدم فعالیت را به سازمان امور مالیاتی اعلام کرده باشند. در برخی موارد هم تحت شرایطی خاص، مالیات ارزش افزوده برخی مشاغل و کسب و کارهای بخش خصوصی صفر می شود. به این ترتیب، صاحبان مشاغل برای بهره مندی از معافیت نرخ صفر مالیاتی، باید شرایط لازم را فراهم کرده و مدارک مورد نیاز را ارائه دهند. دقت داشته باشید که در صورت عدم ارسال اظهارنامه یا اعلام عدم فعالیت، مشمول مالیات با نرخ صفر نخواهید شد.

بیشتر بخوانید: سامانه مالیات بر ارزش افزوده

ملاحظات معافیت نرخ صفر مالیاتی

طرح مالیات با نرخ صفر که از سال ۱۳۹۵ مصوب گردیده، یک روش مناسب برای حمایت از مشاغل و کسب و کارهای بخش خصوصی است. به این ترتیب، دولت می تواند با حمایت از آن ها در بازه های زمانی حساس از طریق عدم دریافت مالیات، از ورشکستگی آن ها جلوگیری کرده و به رشد اقتصادی کشور کمک کند. مشاغل و کسب و کارهای مشمول نرخ صفر مالیات، باید به شرایط اعلام شده توجه داشته و مدارک و اطلاعات لازم را در اسرع وقت در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دهند. در غیر این صورت، ممکن است طرح شامل شغل آن ها نشود. از طرف دیگر، باید توجه داشته باشید که این قانون برای یک بازه زمانی خاص و معمولا ۵ ساله اجرا می شود. بنابراین بعد از آن، مشاغل و کسب و کارها باید مطابق معمول نسبت به پرداخت مالیات اقدام کنند.

منبع : نرخ صفر مالیات



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

دولت به منظور حمایت اقتصادی از مردم، طرح هدفمندسازی یارانه ها را ارائه و اجرایی نموده است. در همین راستا، بخش قابل توجهی از جمعیت کشور به صورت ماهانه یارانه نقدی دریافت می کنند. البته بدین منظور، لازم است ثبت اطلاعات خانوار یارانه به صورت دقیق از طریق نهادهای ذی ربط یا سامانه های مربوطه انجام گرفته باشد. چرا که هر گونه نقص یا اشتباه در اطلاعات گوناگون هر خانوار از جمله اطلاعات اعضاء و شناسنامه اقتصادی، می تواند منجر به قطع یارانه گردیده یا با تغییر در دهک بندی، مبلغ یارانه را تحت تاثیر قرار دهد.

در حال حاضر، امکان مشاهده اطلاعات ثبتی خانوارها به صورت آنلاین و از طریق سایت حمایت به نشانی اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir فراهم است. از این رو سرپرستان با مراجعه به حساب کاربری خود در این سامانه، امکان بررسی اطلاعات را خواهند داشت. هم چنین در صورت نیاز به اصلاح این اطلاعات، با مراجعه حضوری به نهادهای ذی ربط یا سایت ویرایش اطلاعات یارانه، می توانید اقدامات لازم را انجام دهید. ذکر این نکته هم الزامی است که در حال حاضر، برای ویرایش اکثر اطلاعات یارانه ای خانوار، نیاز به مراجعه حضوری وجود دارد و تنها برخی اطلاعات ساده مانند شماره حساب، به صورت آنلاین قابل ویرایش می باشند. با توجه به این که اکثر جمعیت کشور مشمول دریافت یارانه بوده و ممکن است به دلایلی نیاز به ویرایش اطلاعات ثبت خانوار داشته باشند، در این مقاله نحوه تغییر شماره تلفن یارانه سرپرست خانوار، تغییر شماره حساب و دیگر اطلاعات ثبتی خانوار را برای تان توضیح می دهیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم را به دست آورید.



سایت ویرایش اطلاعات یارانه

همان گونه که اشاره کردیم، امکان تغییر و ویرایش اطلاعات یارانه خانوارها به صورت حضوری و آنلاین وجود دارد. بسیاری از خانوارها که قصد ثبت نام یا اصلاح اطلاعات یارانه ای خود را دارند، دنبال سایت ویرایش اطلاعات هستند تا بتوانند بدون نیاز به مراجعه حضوری، تغییرات لازم را اعمال کنند. در این رابطه باید بگوییم که اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار برای یارانه مانند تعداد اعضاء و نام آن ها، شناسنامه اقتصادی و موارد این چنینی دیگر، عمدتا به صورت حضوری انجام می گیرند. متولی اطلاعات مذکور هم دستگاه اجرایی مولد هستند که در ادامه نحوه ویرایش آن ها را بیش تر توضیح می دهیم. با این حال، افرادی که جزو جاماندگان یارانه بوده و به تازگی قصد ثبت نام را دارند یا کسانی که متمایل به تغییر شماره حساب یارانه خود باشند، می توانند از سامانه های اینترنتی جهت ثبت اطلاعات خانوار یارانه استفاده کنند. در ادامه نحوه ورود به سامانه ثبت نام جاماندگان و تغییر شماره حساب یارانه را برای تان آورده ایم.

نحوه ورود به سایت ثبت نام یارانه جاماندگان

طبق اطلاع رسانی های انجام شده از سوی وزارت رفاه، ثبت نام یارانه بگیران جدید عمدتا به صورت حضوری و از طریق مراجعه به شعب پلیس +۱۰ انجام می گیرد. با این حال، افرادی که یارانه آن ها قطع شده یا جزو جاماندگان یارانه به شمار می آیند، با مراجعه به سایت حمایت امکان ثبت درخواست آنلاین را خواهند داشت. جهت ورود به این سایت ویرایش اطلاعات یارانه، لازم است یک سری مراحل ساده را به صورت گام به گام پشت سر بگذاید که در این بخش به آن ها پرداخته ایم. مراحل مورد نیاز برای وارد شدن به سامانه، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا باید آدرس اینترنتی آن یعنی hemayat.mcls.gov.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. سپس اولین سایت بالا آمده در لیست نتایج گوگل با همین نشانی و عنوان «http: //hemayat.mcls.gov.ir - وزارت تعاون» را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

    سرچ آدرس اینترنتی وزارت تعاون

  2. ۲با انتخاب گزینه قبل، به صفحه اصلی حمایت وارد شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. جهت اطلاع از نحوه تغییر شماره تلفن یارانه سرپرست خانوار، ثبت درخواست یارانه به صورت آنلاین و ارائه دیگر اطلاعات مورد نیاز، از این قسمت گزینه «ورود به سامانه حمایت» را بزنید.

    ورود به سامانه حمایت

  3. ۳در مرحله بعد، پنجره ورودی سایت حمایت برای تان نمایش داده می شود. در این قسمت از شما درخواست می شود کد ملی خود را وارد کرده و کد امنیتی را تایید نمایید. این گونه می توانید در گام بعد کلمه عبور خود را هم ثبت کرده و به حساب تان وارد شوید. اما یک راه ساده تر هم جهت این امر وجود دارد که استفاده از پنجره ملی خدمات دولت است. جهت وارد شدن به سامانه اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار برای یارانه با این روش، از قسمت پایین صفحه بر روی گزینه «ورود از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ـ اشخاص حقیقی» کلیک کنید.

    پنجره ورودی سامانه حمایت

  4. ۴با انتخاب گزینه قبل، صفحه ورودی پنجره خدمات دولت را مشاهده خواهید کرد. اکنون باید شماره تلفن همراه خود را در جایگاه مربوط به آن قرار داده و پس از تایید کد امنیتی، گزینه «ارسال رمز یکبار مصرف» را بزنید.

    پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

  5. ۵به این ترتیب، یک کد احراز هویت بر روی گوشی موبایل تان ارسال خواهد شد. این کد را در کادر تعیین شده وارد کنید. در صورتی که کد را به درستی وارد کرده باشید، مستقیما به حساب کاربری خود در سایت ثبت اطلاعات خانوار یارانه منتقل خواهید شد.

    ورود به سایت ثبت اطلاعات خانوار یارانه

  6. ۶با ورود به صفحه اصلی حساب خود در سامانه حمایت، می توانید دهک درآمدی و وضعیت مشمولیت یارانه را مشاهده کنید. اگر در بخش وضعیت یارانه عبارت «مشمول دریافت یارانه نمیباشید» قرار گرفته باشد، می توانید گزینه «ثبت نام» را انتخاب کرده و با ثبت اطلاعات مورد نیاز، درخواست خود را جهت دریافت یارانه به صورت آنلاین ارائه دهید.

    صفحه اصلی حساب در سامانه حمایت

نحوه ورود به سایت تغییر شماره حساب یارانه

شماره حساب از جمله اطلاعاتی است که امکان تغییر آن از طریق سایت ویرایش اطلاعات یارانه وجود دارد. افرادی که قصد تغییر شماره حساب یارانه خود را دارند، ابتدا باید به بانک فعلی مراجعه و درخواست خود را ارائه دهند. در این صورت، کارمندان بانک با ورود به سایت Ebank، اقدامات لازم را جهت تغییر شماره حساب انجام می دهند. در ادامه فرد با ورود به سایت رفاهی، امکان ثبت شماره حساب جدید خود را خواهد داشت. برای وارد شدن به سامانه رفاهی هم مانند نحوه تغییر شماره تلفن یارانه سرپرست خانوار، باید اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. ۱ابتدا باید نشانی سایت مربوطه یعنی www.refahi.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. سپس اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج با همین آدرس و عنوان «سامانه رفاهی - Refahi.ir» مربوط به تغییر شماره حساب یارانه است. پس بر روی آن کلیک نموده و وارد شوید.

    سرچ آدرس اینترنتی سامانه رفاهی

     

  2. ۲در گام بعد از شما درخواست می شود جهت استفاده از خدمات سایت رفاهی و تغییر شماره حساب، به حساب خود در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند وارد شوید. جهت این امر، بر روی لینک موجود در بخش میانی صفحه کلیک کنید.
  3. ۳با انتخاب گزینه قبل، صفحه ورودی سایت تغییر و ثبت اطلاعات خانوار یارانه یا همان پنجره خدمات دولت هوشمند نمایش داده می شود. اکنون باید شماره تلفن همراه سرپرست را وارد کرده و پس از تایید کد امنیتی، گزینه «ارسال رمز یکبار مصرف»‌ را بزنید.

    پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

  4. ۴در گام بعد از شما درخواست می شود کد احراز هویت ارسال شده را وارد نمایید. با تایید کد مذکور، به حساب خود در سایت رفاهی وارد شده و امکان تغییر شماره حساب یارانه و ثبت شماره حساب جدید را خواهید داشت.

    ورود به سایت اطلاعات خانوار یارانه

 

بیشتر بخوانید: جدا کردن یارانه بعد از ازدواج

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

نحوه اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار برای یارانه

در بخش قبل، روش ورود به سایت ثبت نام یارانه و تغییر شماره حساب را توضیح دادیم. موضوع مهم دیگر در این رابطه، اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار برای یارانه است. زیرا این اطلاعات از قبیل تعداد اعضای خانواده، اموال و شناسنامه اقتصادی، به صورت مستقیم بر فرایند وسع سنجی و دهک بندی خانوار تاثیر دارند. بر اساس اطلاع رسانی های انجام شده از سوی وزارت رفاه، متولی ورود و ویرایش هر یک از این اطلاعات، دستگاه های اجرایی مولد آن ها می باشد. برای مثال، افراد جهت تغییر اطلاعات خودروهای فک پلاک شده باید به مراکز تعویض پلاک مراجعه نمایند. یا در صورتی که برخی از اعضای خانوار به دلایلی هم چون تولد، فوت، طلاق، حضانت و غیره کم یا زیاد شده باشند، سرپرست با مراجعه به شعب پلیس +۱۰ می تواند تغییرات لازم را ثبت کند. زیرا امکان اصلاح این موارد از طریق سایت ویرایش اطلاعات یارانه وجود ندارد.

 

 

بیشتر بخوانید: شماره پیامک اعتراض به یارانه معیشتی

نحوه تغییر شماره تلفن یارانه سرپرست خانوار

افراد برای ورود به سامانه ثبت نام جاماندگان یارانه یا سایت تغییر شماره حساب، به یک شماره تلفن همراه نیاز دارند که به نام خودشان بوده و در سامانه ثبت شده باشد. زیرا ورود به اکثر سامانه های مربوط به یارانه از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند انجام می گیرد و به یک شماره تلفن همراه معتبر نیاز دارد. در بسیاری از موارد، کاربران در پی اطلاع از نحوه تغییر شماره تلفن یارانه سرپرست خانوار هستند تا شماره جدید خود را وارد نمایند. در این مورد باید بگوییم که جهت تغییر شماره تلفن یارانه، باید حضورا به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: استعلام کالابرگ یارانه با کد ملی

نحوه اصلاح اعضای خانوار برای یارانه

گاهی اوقات ممکن است اعضای خانوار به دلایل گوناگون از جمله ازدواج فرزندان، فوت، تولد، طلاق، حضانت یا موارد این چنینی دیگر، تغییر کند. در همین راستا، سرپرست خانوار باید تغییرات اعمال شده را گزارش کند تا یارانه شان متناسب سازی شود. در این رابطه باید بگوییم که اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار برای یارانه به صورت حضوری و از طریق مراجعه حضوری به شعب پلیس +۱۰ انجام می گیرد. بنابراین سرپرستان خانوار جهت اصلاح اعضای خانواده خود، باید اقدامات لازم را از طریق مراکز پلیس +۱۰ محل سکونت شان انجام دهند.

منبع : اصلاح اطلاعات ثبتی خانوار برای یارانه



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

بنابراین ثبت نام kmc ۱۴۰۳ می تواند برای متقاضیان مزایای اقتصادی داشته باشد. با توجه به این که مدل های مختلف این برند از جمله kmc تی ۸، تی ۹ و جی ۷ در بازار بورس عرضه می شوند، تنوع بالایی هم وجود داشته و مشتریان می توانند بسته به نیاز خود، خودرو مد نظر را انتخاب نمایند. علاقه مندان به خرید مدل های مختلف kmc در بورس کالا، باید به اطلاعیه های عرضه دقت داشته و در موعد مقرر ثبت نام شان را انجام دهند.

نکته قابل توجه دیگر برای خرید خودروهای مختلف از جمله مدل های مختلف کی ام سی در بورس کالا، توجه به شرایط مورد نیاز جهت این امر می باشد. زیرا یک سری شرایط عمومی برای معامله در بورس کالا وجود دارد که باید رعایت شوند. از طرف دیگر، ثبت نام kmc در بورس کالا هم شرایط خاص خود را دارد که این موارد هم در کنار شرایط عمومی، باید مورد توجه قرار گیرند. کیفیت مناسب نسبت به قیمت، طراحی زیبا و قدرت خودروهای کی ام سی باعث شده تا افراد زیادی دنبال خرید این اتومبیل ها از بورس کالا باشند. به همین خاطر، در ادامه نحوه خرید و ثبت نام مدل های مختلف kmc از طریق بازار بورس کالا را بیان کرده و شرایط مورد نیاز را توضیح می دهیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در رابطه با نحوه ثبت نام و شرایط فروش کی ام سی کرمان موتور در بورس، به دست آورید.



خرید kmc از بورس کالا ۱۴۰۳

طی سال های اخیر، شرایط عرضه خودرو در بورس کالای ایران فراهم شده و بسیاری از شرکت های خودروسازی نسبت به فروش محصولات خود با این روش اقدام کرده اند. شرکت کرمان موتور هم که مونتاژکننده برندهای مطرحی مانند جک و کی ام سی می باشد، طی چندین مرحله محصولات خود را در بازار بورس عرضه کرده است. این روند به احتمال زیاد برای سال آینده هم ادامه داشته و علاقه مندان امکان خرید kmc از بورس کالا ۱۴۰۳ را خواهند داشت. جهت خرید محصولات مختلف کی ام سی از جمله پیکاپ های تی ۸ و تی ۹، سواری جی ۷ و دیگر مدل های جدید در بورس کالا، باید به اطلاعیه های عرضه توجه داشته باشید. زیرا فروش این محصولات در بورس کالا، طی یک بازه زمانی مشخص انجام می گیرد. از طرف دیگر، باید شرایط ثبت نام را هم فراهم کنید که در صورت انتشار اطلاعیه عرضه، جهت ثبت نام kmc ۱۴۰۳ با مشکل مواجه نشوید. در ادامه نحوه خرید و شرایط لازم را بررسی خواهیم کرد.

خرید کی ام سی از بورس کالا 1403

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام کارت سلامت رانندگان

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

نحوه ثبت نام kmc در بورس کالا

خرید خودروهای kmc از بورس کالا چندان پیچیده نبوده و در صورت آشنایی با مراحل لازم، به راحتی می توانید سفارش خود را ثبت کنید. به طور کلی، خرید محصولات مختلف از بورس کالا دارای مراحلی است که باید توسط مشتریان به صورت گام به گام طی شوند. افرادی که قبلا نسبت به معامله در بازار بورس اقدام کرده باشند، بسیاری از این مراحل را طی کرده و اکنون جهت ثبت نام kmc در بورس کالا مسیر ساده تری پیش رو دارند. اما کسانی هم که برای اولین بار قصد خرید خودرو کی ام اسی از بورس را داشته باشند، به راحتی می توانند پیش نیازهای لازم را ایجاد کنند. زیرا امکان انجام اکثر مراحل به صورت آنلاین فراهم شده است. در این قسمت مراحل اصلی خرید kmc در بازار بورس را بیان خواهیم کرد تا جهت این امر با چالشی مواجه نشوید. این مراحل مورد نیاز برای شرکت در طرح های فروش کی ام سی کرمان موتور در بورس کالا، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد بورسی
  2. ۲ نام نویسی در یک کارگزاری معتبر و اخذ فرم افتتاح حساب وکالتی
  3. ۳ افتتاح حساب وکالتی در بانک های مجاز
  4. ۴ واریز مبلغ پیش ثبت نام در حساب وکالتی
  5. ۵ ثبت سفارش خرید kmc در بورس
  6. ۶ تکمیل وجه خرید کی ام سی توسط پذیرفته شدگان
  7. ۷ مراجعه به نمایندگی کرمان موتور و تکمیل ثبت نام

    ثبت نام کی ام سی در بورس کالا

 

  1. ۱ ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد بورسی

اولین قدم برای خرید kmc از بورس کالا یا هر محصول دیگری، نام نویسی در سامانه سجام و اخذ کد بورسی می باشد. زیرا ایجاد حساب کاربری در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) و دریافت کد بورسی برای فعالیتی در بازارهای بورس اوراق بهادار و بورس کالا الزامی است. با توجه به این که امکان نام نویسی در سجام به صورت غیر حضوری فراهم شده، کاربران می توانند در کم ترین زمان ممکن این مرحله را انجام دهند. به منظور ثبت نام در سامانه سجام، اخذ کد بورسی و ثبت نام kmc ۱۴۰۳، باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

  1. ۱ ابتدا باید آدرس اینترنتی www.sejam.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. سپس اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج با همین نشانی و عنوان «سجام» را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

    سرچ سامانه سجام

  2. ۲ با انتخاب گزینه قبل، به صفحه اصلی سامانه سجام منتقل شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. در این قسمت گزینه های گوناگونی وجود دارد که هر یک خدمات مختلفی را ارائه می دهند. جهت نام نویسی در سجام و ثبت نام kmc در بورس کالا، بر روی گزینه «ثبت نام در سجام» کلیک کنید.

    ثبت نام در سجام

  3. ۳ در مرحله بعد، شرایط و قوانین نام نویسی در سایت سجام برای تان نمایش داده می شود. این موارد را با دقت بررسی کرده و از قسمت انتهایی صفحه مجددا گزینه «ثبت نام در سجام» را بزنید.

    پذیرش قوانین سجام و ثبت نام در سجام

  4. ۴به این ترتیب، وارد فرایند ثبت نام سامانه سجام شده و باید مراحل مورد نیاز را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارید.

با تکمیل اطلاعات خواسته شده، نام نویسی شما در سایت سجام با موفقیت انجام می گیرد. پس از آن، باید احراز هویت را هم انجام دهید تا کد بورسی تان صادر شده و امکان شرکت در طرح فروش کی ام سی کرمان موتور در بورس کالا را داشته باشید. در حال حاضر، امکان احراز هویت سجام به شکل حضوری و آنلاین فراهم است.

  1. ۲نام نویسی در یک کارگزاری معتبر و اخذ فرم افتتاح حساب وکالتی

دومین مرحله برای خرید مدل های مختلف خودرو kmc از بورس کالا، ثبت نام در یک کارگزاری معتبر می باشد. زیرا امکان فعالیت در بورس کالا و ثبت درخواست خرید و فروش، به صورت مستقیم توسط اشخاص فراهم نیست. بلکه متقاضیان باید درخواست خود را به کارگزاری ارائه دهند تا کارگزاری آن را ثبت کند. پس جهت خرید kmc از بورس کالا هم باید در یک کارگزاری معتبر ثبت نام کنید. با توجه به این که امکان ثبت نام در اکثر کارگزاری های بورسی به صورت آنلاین فراهم شده، جهت این امر نیازی به مراجعه حضوری وجود ندارد. در ادامه نحوه ورود به سایت جامع مدیریت سفارش های کارگزاری سازمان بورس، انتخاب یک کارگزاری و ثبت نام آن را برای تان آورده ایم:

  1. ۱ جهت ثبت نام kmc ۱۴۰۳ از بورس کالا، نشانی اینترنتی سامانه جامع مدیریت سفارش های کارگزاری یعنی https://ebgo.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. سپس اولین سامانه بالا آمده در لیست گوگل با همین نشانی و عنوان را انتخاب کرده و وارد شوید.

    سرچ نشانی اینترنتی سامانه  مدیریت سفارشهای کارگزاری

  2. ۲ به این ترتیب، وارد صفحه اصلی سایت مذکور خواهید شد. جهت مشاهده لیست کارگزاری ها و انتخاب کارگزاری مد نظر، کمی به سمت پایین صفحه حرکت کرده و بر روی گزینه «مشاهده لیست کارگزاری ها» کلیک نمایید.

    مشاهده لیست کارگزاریها

  3. ۳ در گام بعد، لیست کارگزاری ها بر اساس حروف الفبا نمایش داده شده و جهت انتخاب کارگزاری مد نظر، باید بر روی حرف اول نام آن کلیک کنید. برای مثال اگر قصد ثبت نام kmc در بورس کالا از طریق کارگزاری آگاه را دارید، باید گزینه «الف» را بزنید.

    کارگزاریهای فعال به ترتیب حروف الفبا

  4. ۴ این گونه لیست کارگزاری هایی که نام شان با حرف «الف»‌ آغاز می شود را مشاهده خواهید کرد. جهت ثبت نام در کارگزاری آگاه ، بر روی عنوان «کارگزاری آگاه» کلیک کنید.

    نمایش لیست کارگزاریهایی که با حروف الف شروع می شوند

  5. ۵ با انتخاب گزینه قبل، به صفحه اصلی سایت کارگزاری آگاه منتقل خواهید شد. جهت ثبت نام در این کارگزاری، اخذ فرم افتتاح حساب وکالتی و شرکت در طرح فروش کی ام سی کرمان موتور، باید گزینه «اخذ کد آنلاین در بورس کالا» را بزنید.

    اخذ کد آنلاین در بورس کالا

  6. ۶ در مرحله بعد، به صفحه ثبت نام آنلاین کارگزاری آگاه منتقل خواهید شد. اکنون باید کد ملی و شماره تلفن همراه خود را وارد کرده و کد امنیتی را تایید کنید. سپس تیک مربوط به عبارت «نیاز به بروزرسانی اطلاعات از سجام دارم» را قرار داده و بر روی گزینه «ادامه» کلیک نمایید.

    اخذ کد بورس کالا در کارگزاری آگاه

با طی کردن مراحل بالا و تکمیل اطلاعات مورد نیاز، نام نویسی شما در کارگزاری مد نظر هم با موفقیت انجام می گیرد. بنابراین اکنون پیش نیازهای لازم برای خرید kmc از بورس کالا فراهم شده اند.

  1. ۳ افتتاح حساب وکالتی در بانک های مجاز

    مرحله بعدی خرید کی ام سی در بورس کالا، ایجاد حساب وکالتی در یکی از بانک های مورد تایید سازمان بورس می باشد. زیرا این حساب های امکان مسدودسازی و رفع مسدودی وجه را برای کارگزاری و بورس کالا فراهم می سازند. شما باید وجه مورد نیاز برای ثبت نام kmc ۱۴۰۳ را در این حساب واریز کنید تا کارگزاری آن را برداشت و به حساب خودروساز واریز کند. در حال حاضر، امکان افتتاح حساب وکالتی از طریق مراجعه حضوری به بانک ها یا سایت های آن ها وجود دارد.

 

  1. ۴ واریز مبلغ پیش ثبت نام در حساب وکالتی

بعد از این که فراخوان عرضه محصولات کی ام اسی در بورس کالا منتشر شد، متقاضیان برای این که امکان ثبت سفارش خرید را داشته باشند، باید بخشی از مبلغ را تحت عنوان مبلغ پیش پرداخت یا پیش ثبت نام به حساب وکالتی خود نزد کارگزاری وارد نمایند. مبلغ پیش پرداخت مورد نیاز برای ثبت نام kmc در بورس کالا طی مراحل قبل، معمولا ۱۰ درصد قیمت پایه بوده است. اما برای اطلاع از مبلغ دقیق پیش ثبت نام، باید اطلاعیه مربوط به هر مرحله عرضه را بررسی کنید.

ثبت نام ماشین کی ام سی در بورس کالا

 

  1. ۵ثبت سفارش خرید kmc در بورس

بعد از ایجاد حساب وکالتی و واریز مبلغ پیش ثبت نام، می توانید به حساب کاربری خود در سایت کارگزاری مراجعه نموده و سفارش خود را برای خرید خودرو کی ام سی ثبت کنید. جهت این امر، باید به مهلت ثبت سفارش و حداکثر قیمت پیشنهادی دقت داشته باشید.

 

  1. ۶ تکمیل وجه خرید کی ام سی توسط پذیرفته شدگان

افرادی که در طرح فروش کی ام سی کرمان موتور پذیرفته می شوند، باید مهلت تعیین شده مابقی وجه لازم را که شامل هزینه های عوارض، کارمزد کارگزاری و مابه التفاوت قیمت خودرو نسبت به مبلغ پیش پرداخت است، به حساب وکالتی واریز کنند.

 

  1. ۷مراجعه به نمایندگی کرمان موتور و تکمیل ثبت نام

آخرین مرحله خرید خودرو کی ام سی از بورس، مراجعه به نمایندگی و امضای قرارداد است. در این مرحله خرید شما نهایی شده و مدتی بعد جهت تحویل خودرو، باید به نمایندگی مربوطه مراجعه کنید.

 

 

بیشتر بخوانید: استعلام بیمه شخص ثالث با کد ملی

شرایط فروش کی ام سی در بورس کالا

  •   امکان خرید kmc از بورس کالا به صورت نقدی و اقساطی وجود دارد؛
  •  تمامی جزئیات و اطلاعات مورد نیاز در بخشنامه فروش توضیح داده شده است؛
  •  متقاضیان باید در سامانه سجام ثبت نام کرده و کد بورسی داشته باشند؛
  •  مشتری باید در یکی از کارگزاری های معتبر بازار بورس کالا نام نویسی کند؛
  •  مراجعه به یکی از بانک های مجاز کشور و ایجاد حساب وکالتی الزامی است؛
  •  وجه تعیین شده به عنوان مبلغ پیش ثبت نام باید به حساب وکالتی متقاضی واریز شود.

 

بیشتر بخوانید: اشتعلام خلافی خودرو با کد ملی

ثبت نام kmc t8 ۱۴۰۳

با توجه به شرایط ثبت نام kmc t8 ۱۴۰۳، امکان خرید این محصول کرمان موتور در طرح های فروش نقدی و اقساطی وجود دارد. بنابراین مشتریان می توانند با توجه به شرایط خود، خرید نقد یا اقساط را انتخاب کنند. به احتمال زیاد شرایط لازم برای ثبت نام kmc ۱۴۰۳ هم با طرح های مشابه انجام گیرد تا علاقه مندان امکان خرید این پیکاپ لوکس و قدرتمند کی ام سی را به صورت نقد و اقساط داشته باشند.

 

بیشتر بخوانید: فروش حواله خودرو قرعه کشی

ثبت نام kmc j7 ۱۴۰۳

روش ثبت نام ثبت نام kmc j7 ۱۴۰۳هم کاملا مشابه فرایندی است که در بخش های قبل توضیح دادیم. یعنی متقاضیان پس از ثبت نام در سجام ، کارگزاری و ایجاد حساب وکالتی، می توانند مبلغ پیش ثبت نام را به حساب وکالتی خود واریز کرده و جهت ثبت سفارش، اقدام نمایند. فروش این محصول هم در هر مرحله، با شرایط متفاوتی انجام می گیرد. بنابراین علاقه مندان به ثبت نام خرد kmc در بورس کالا، باید بخشنامه فروش را به صورت کامل مطالعه کنند.

منبع : خرید kmc از بورس کالا



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 زمان ثبت نام مدارس شاهد، هر ساله برای پایه های مختلف اطلاع رسانی می شود. به این ترتیب، دانش آموزان متقاضی نام نویسی و ورود به این مدارس، می توانند در موعد مقرر فرایند ثبت نام را انجام دهند. بازه زمانی ثبت نام معمولا برای هر یک از مقاطع تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم متفاوت است. پس علاقه مندان باید از زمان اعلام شده اطلاع داشته باشند تا فرصت نام نویسی و ورود به مدرسه شاهد را از دست ندهند.

ثبت نام دانش آموزان در تمامی پایه های تحصیلی در مدارس شاهد الزامی است. اما این موضوع برای دانش آموزان پایه های ورودی یعنی اول ابتدایی، هفتم (متوسطه اول) و دهم (متوسطه دوم) اهمیت بیش تری دارد. زیرا ثبت نام مدارس شاهد برای دانش آموزان میان پایه به صورت حضوری هم امکان پذیر می باشد. اما متقاضیان پایه های ورودی حتما باید از طریق درگاه آنلاین مای مدیو نام نویسی خود را انجام داده و امتیاز و شرایط علمی آن ها مورد بررسی قرار گیرد. در حال حاضر، نام نویسی در مقاطع مختلف این مدارس برای دانش آموزان شاهد شامل فرزندان شهدا، آزادگان، جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر، قطعی است. اما دانش آموزان غیر شاهد تنها در صورت کسب امتیازات لازم و پس از احراز شرایط علمی، امکان ثبت نام را خواهند داشت. با توجه به تقاضای بالایی که جهت تحصیل در مدارس شاهد وجود دارد، در این مقاله توضیحات لازم را در رابطه با سایت، زمان، نحوه نام نویسی و استعلام ثبت نام مدرسه شاهد ارائه می دهیم.

لینک سایت ثبت نام مدارس شاهد



سایت ثبت نام مدارس شاهد

پس از انقلاب و جنگ تحمیلی، مدارس شاهد ایجاد شدند تا فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان، بتوانند در این مدارس با کیفیت تحصیلی بالا تدریس کنند. به تدریج با کاهش آمار فرزندان و دانش آموزان شاهد، بخشی از ظرفیت های این مدارس خالی شد. به این ترتیب، شرایط پذیرش دانش آموزان غیر شاهد هم در صورت برخورداری از امتیازات لازم و احراز شرایط علمی، فراهم گردید. در همین راستا، متقاضیان ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۳ باید به در بازه زمانی اعلام شده، به سایت مربوطه مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند. سامانه تعیین شده جهت نام نویسی این مدارس همان درگاه واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش یعنی مای مدیو می باشد. از این رو دانش آموزان و اولیای آن ها نیازی به مراجعه حضوری جهت ثبت نام نخواهند داشت. با توجه به این که دانش آموزان زیادی در سراسر کشور قصد نام نویسی و تحصیل در مدرسه های شاهد را دارند، در ادامه نحوه ورود به سایت ثبت نام را برای تان آورده ایم.

جهت ورود به سایت مذکور در زمان ثبت نام مدارس شاهد، باید یک سری مراحل ساده را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید که در ادامه به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز برای وارد شدن به سامانه ثبت نام، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ ابتدا باید آدرس اینترنتی این سامانه یعنی my.medu.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. سپس اولین سایت بالا آمده در لیست گوگل با همین نشانی و عنوان « My Medu - وزارت آموزش و پرورش» را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

    سرچ نشانی اینترنتی وزارت آموزش و پرورش

  2. ۲ با انتخاب گزینه قبل، پنجره ورودی سایت ثبت نام مدارس شاهد برای تان نمایش داده می شود. دانش آموزان در این قسمت با تایید اطلاعات کاربری خود شامل نام کاربری و کلمه عبور، می توانند به حساب کاربری شان وارد شوند. اما دقت داشته باشید که جهت ثبت نام مدارس شاهد، بهتر است از طریق پنل اولیاء وارد شوید. جهت این امر، از قسمت بالای صفحه بر روی گزینه «ورود فرهنگیان / عموم» کلیک کنید.

    ورود به پنجره خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش

  3. ۳ به این ترتیب، درگاه ورودی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند برای تان نمایش داده می شود. به منظور استعلام ثبت نام مدرسه شاهد و نام نویسی هر یک از فرزندان برای تحصیل در این مدارس، باید شماره تلفن همراه خود را وارد کنید. پس شماره موبایل تان را در جایگاه مربوطه قرار داده و پس از تایید کد امنیتی، گزینه «ارسال رمز یکبار مصرف» را بزنید.

    درگاه ورودی پنجره ملی خدمات  دولت هوشمند

  4. ۴ با انتخاب گزینه قبل، یک کد احراز هویت بر روی گوشی موبایل تان ارسال خواهد شد. این کد را در جایگاه تعیین شده برای آن قرار دهید تا مستقیما به حساب کاربری خود در سامانه مای مدیو وارد شوید.

    ورودی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

  5. ۵ در صورتی که رمز یکبار مصرف را به درستی تایید کرده باشید، به حساب خود منتقل شده و نام فرزندان خود را در بخش سمت چپ صفحه مشاهده می کنید. جهت ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۳ برای هر یک از آن ها، باید از قسمت رو به رو نام او بر روی گزینه «ورود به پنل خدمت» کلیک کنید. این گونه به پنل مربوط به همان دانش آموز در سایت مای مدیو وارد شده و می توانید مراحل نام نویسی را انجام دهید.

    خدمات الکترونیک فرزندان شما

با انجام اقدامات فوق، به حساب کاربری خود در پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش منتقل شده و امکان ثبت نام دانش آموزتان در مدارس شاهد را خواهید داشت. در ادامه نحوه و زمان ثبت نام مدارس شاهد را هم بررسی خواهیم کرد.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

زمان ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴

اکنون که نحوه ورود به سامانه آنلاین ثبت نام مدرسه شاهد را فرا گرفته اید، به راحتی می توانید وارد حساب کاربری خود در سایت مای مدیو شده و اقدامات لازم را جهت نام نویسی فرزندتان انجام دهید. نکته مهم دیگر که دانش آموزان متقاضی تحصیل در مدارس شاهد و اولیای آن ها باید مد نظر داشته باشند، زمان در نظر گرفته شده برای نام نویسی است. ثبت نام مدارس شاهد در مقاطع تحصیلی مختلف، دارای بازه زمانی مشخصی می باشد که به صورت سالانه اطلاع رسانی خواهد شد. این موضوع به خصوص برای دانش آموزان پایه های ورودی یعنی اول ابتدایی، هفتم و دهم که به تازگی قصد ورود به مدارس شاهد را دارند، اهمیت بیش تری دارد. زمان نام نویسی پایه اول برای سال جاری هنوز اعلام نشده است. اما سال گذشته فرایند ثبت نام این پایه از نیمه اردیهشت ماه آغاز و تا ۲۰ شهریور ادامه داشت. زمان استعلام ثبت نام مدرسه شاهد و نام نویسی پایه های هفتم و دهم هم به شرح ذیل است:

زمان ثبت نام مدارس شاهد پایه هفتم

تا این لحظه هنوز زمان نام نویسی دانش آموزان برای پایه هفتم (متوسطه اول) مدارس شاهد مشخص نشده است. اما سال گذشته فرایند ثبت نام این گروه از ۲۴ خرداد آغاز و تا ۲۰ شهریور ماه ادامه داشت. عملیات اعلام نتایج اولیه، بررسی مدارک و ارسال پیامک توسط مدرسه هم از ۱۲ تیر ماه برای این گروه، شروع شد. با توجه به شرایط یکسان سال گذشته و سال جاری، احتمالا فرایند ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۳ برای پایه هفتم هم از اواخر خرداد ماه آغاز شده و تا شهریور ادامه داشته باشد. با این حال، باید منتظر اطلاع رسانی دقیق زمان ثبت نام این پایه ورودی متوسطه اول باشیم.

زمان ثبت نام مدارس شاهد پایه دهم

زمان آغاز فرایند نام نویسی مدارس شاهد 1403 - 1404 برای پایه ورودی متوسطه دوم یعنی پایه دهم هم تا کنون اعلام نشده است. بنابراین متقاضیان ورود به مدرسه های شاهد و ثبت نام در پایه دهم، باید منتظر اعلام زمان دقیق زمان ثبت نام باشند. سال گذشته زمان ثبت نام مدارس شاهد برای پایه دهم از ۱۵ مرداد ماه آغاز و تا ۲۰ شهریور ادامه داشت. به این ترتیب، متقاضیان حدود یک ماه برای ثبت نام در این مدارس فرصت داشتند. هم چنین فرایند اعلام نتایج اولیه، بررسی مدارک و ارسال پیامک توسط مدرسه برای پایه دهم از اواخر مرداد ماه آغاز شد. بنابراین می توان انتظار داشت که ثبت نام مدرسه های شاهد در پایه دهم برای سال جاری هم از اواسط مرداد ماه شروع و تا شهریور ماه ادامه داشته باشد.

 

 

نحوه ثبت نام مدارس شاهد

همان گونه که اشاره کردیم، ثبت نام مدارس شاهد در مقاطع تحصیلی و پایه های مختلف، به صورت آنلاین از طریق درگاه مای مدیو انجام می گیرد. بنابراین دانش آموزانی که قصد نام نویسی و تحصیل در این مدارس را دارند، باید در بازه زمانی اعلام شده به سایت مذکور مراجعه و اقدامات لازم را انجام دهند. هم چنین والدینی که تمایل به ثبت نام فرزندان خود در این مدارس را دارند، می توانند به حساب کاربری خود در این سامانه مراجعه کرده و مراحل لازم را به صورت غیر حضوری انجام دهند. از آن جایی که بسیاری از دانش آموزان و والدین قصد استعلام ثبت نام مدرسه شاهد و نام نویسی را دارند، در ادامه روش انجام این کار را به صورت مختصر بیان کرده ایم. جهت این امر، باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

  1. ۱ ابتدا باید با توجه به توضیحاتی که در بخش ابتدایی مطلب ارائه دادیم، به حساب کاربری خود در سایت مای مدیو وارد شوید. اگر در بازه زمانی اعلام شده برای ثبت نام به این سامانه مراجعه کنید، گزینه ای تحت عنوان «پیش ثبت نام» را مشاهده خواهید کرد. برای آغاز فرایند ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۳ ، بر روی این گزینه کلیک کنید.
  2. ۲ در گام بعد، از شما درخواست می شود تابعیت دانش آموز را تعیین کنید. اگر دانش آموز ایرانی است، تیک مربوط به گزینه «ایرانی هستم» را انتخاب کرده و کلید «بعدی»‌ را بزنید.

    تابعیت دانش آموز در ثبت نام مدارس شاهد

  3. ۳ سپس باید نوع مدرسه را مشخص نمایید. دانش آموزانی که قصد نام نویسی در مدارس شاهد را داشته باشند، باید از این بخش «مدرسه شاهد» را انتخاب و بر روی گزینه «بعدی»‌ کلیک کنند.

    تعیین نوع مدرسه در ثبت نام مدارس شاهد

  4. ۴ در مرحله بعدی، نوبت به استعلام اطلاعات دانش آموز می رسد. به این ترتیب که باید کد ملی و تاریخ تولد دانش آموز را وارد کرده و پس از تایید کد امنیتی، گزینه «استعلام»‌ را بزنید.

    استعلام اطلاعات دانش آموز در ثبت نام مدارس شاهد

  5. ۵ اگر استعلام اطلاعات دانش آموزان در زمان ثبت نام مدارس شاهد مشکلی نداشته باشد، قوانین و مقررات ثبت نام برای تان نمایش داده می شود. پس از مطالعه مقررات، تیک مربوط به عبارت «با قوانین بالا موافقم» را قرار داده و بر روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.

    پذیرش قوانین و مقررات در ثبت نام مئدارس شاهد

  6. ۶ پس از تایید قوانین و مقررات، لازم است اطلاعات هویتی دانش آموز و دیگر اطلاعات خواسته شده را به شکل دقیق، وارد کرده و گزینه «بعدی» را بزنید. در ادامه هم باید نسبت به انتخاب مدرسه و ثبت نام نهایی اقدام کنید.

    وارد کردن اطلاعات هویتی دانش آموز در ثبت نام  مدارس شاهد

با طی کردن مراحل بالا، فرایند ثبت نام مدارس شاهد با موفقیت در سایت مای مدیو انجام گرفته و کد رهگیری صادر می شود. دانش آموزان شاهد و غیر شاهدی که این مرحله از ثبت نام را انجام داده اند، باید در ادام با همراه داشتن مدارک لازم به مدرسه مد نظر مراجعه کنند. 

 

ثبت نام مدارس شاهد اول ابتدایی

مدارس شاهد در تمامی مقاطع تحصیلی و پایه های مختلف دانش آموز می پذیرند. از جمله مهم ترین پایه ها می توان به پایه اول ابتدایی اشاره کرد. خانواده ها جهت ثبت نام فرزندان خود در این پایه مدارس شاهد، با ابهامات زیادی رو به رو هستند. در این رابطه باید بگوییم که فرایند ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ برای پایه اول ابتدایی هم مانند سایر پایه ها، به صورت آنلاین و از طریق درگاه آنلاین مای مدیو انجام می گیرد. زمان نام نویسی این پایه تا این لحظه تعیین نشده اما سال گذشته از ۱۷ اردیبهشت آغاز و تا ۲۰ شهریور ادامه داشت.

 

استعلام ثبت نام مدرسه شاهد

در بخش های قبل، نحوه ثبت نام در مدارس شاهد برای پایه های مختلف را بررسی کردیم. یکی از اقدامات مهم هنگام انجام فرایند نام نویسی، استعلام ثبت نام مدرسه شاهد می باشد که همه متقاضیان باید آن را طی کنند. در این مرحله، اطلاعات هویتی و دیگر اطلاعات دانش آموز وارد می شود تا شرایط کلی وی برای پذیرش در مدارس شاهد مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که دانش آموز شرایط لازم را نداشته باشد، از ادامه ثبت نام او جلوگیری خواهد شد. در غیر این صورت، می تواند فرایند ثبت نام آنلاین را انجام داده و کد رهگیری دریافت کند.

 

مشکلات ثبت نام مدارس شاهد

بسیاری از دانش آموزان و خانواده ها در زمان ثبت نام مدارس شاهد، با مشکلات گوناگون رو به رو می شوند. از جمله این موارد می توان به عدم اطلاع از زمان و نحوه فرایند نام نویسی اشاره کرد. در این رابطه باید بگوییم که بازه زمانی ثبت نام برای پایه های مختلف متفاوت بوده و به صورت سالانه اعلام می شود. نحوه نام نویسی هم به صورت آنلاین و از طریق درگاه آنلاین مای مدیو است. بنابراین دانش آموزان و والدین باید به این موارد توجه داشته باشند.

منبع : ثبت نام مدرسه های شاهد



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

خرید ارز، سکه و طلا و نگهداری شخصی، برخی از راه های انجام این کار می باشند که البته امنیت زیادی ندارند. افتتاح حساب ارزی آنلاین یا حضوری و واریز ارز به حساب هم از جمله دیگر روش های موجود می باشد که امنیت کامل سرمایه شما را تضمین می کند. افراد می توانند با مراجعه به تعداد زیادی از بانک های کشور که دارای شعبه یا واحد ارزی هستند، نسبت به افتتاح این نوع حساب اقدام نمایند. در ادامه هم ذخایر ارزی خود را به این حساب ها واریز کرده و با امنیت کامل، سرمایه خود را نگهداری کنند.

البته حساب های ارزی انواع مختلفی دارد که کاربران قبل از ایجاد حساب، باید شناخت مناسبی از این موارد داشته باشند. تقریبا در تمامی موارد هم امکان افتتاح حساب ارزی غیر حضوری فراهم شده تا نیازی به مراجعه حضوری و صرف زمان زیادی جهت این امر وجود نداشته باشد. حساب های ارزی قرص الحسنه پس انداز، جاری و سرمایه گذاری، برخی از مهم ترین انواع حساب ارزی محسوب می شوند. در در مورد اول همانند حساب های ریالی، هیچ گونه سودی به فرد تعلق نمی گیرد. اما امکان واریز و برداشت در هر زمانی فراهم است. اما در حساب های سرمایه گذاری که خود به دو دسته کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شوند، سود ارزی هم به صاحبان سپرده تعلق می گیرد. البته افتتاح حساب ارزی معایبی هم دارد که از جمله مهم ترین آن ها، می تواند به کارمزد بالای برداشت اشاره کرد. در ادامه، نحوه ایجاد حساب ارزی، شرایط مورد نیاز، هزینه و شعب مجاز را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.



نحوه افتتاح حساب ارزی

امروزه بسیاری از شهروندان به دلایل مختلف از جمله انتقال وجوه ارزی، صادرات و واردات کالا یا حتی حفظ سرمایه، تصمیم به ایجاد حساب های ارزی دارند. این افراد می توانند با دو روش مختلف شامل مراجعه حضوری به واحدهای ارزی بانک ها یا افتتاح حساب ارزی آنلاین، حساب پس انداز، جاری یا سرمایه گذاری ارزی خود را ایجاد کنند. روش ایجاد این نوع حساب ها هم ساده بوده و شرایط آن ها در اکثر موارد، مشابه شرایط مورد نیاز برای ایجاد حساب های ریالی است. اما قبل از هر چیز، باید اطلاعات کاملی در رابطه با حساب های ارزی داشته باشید. زیرا این حساب ها هم مزایا و معایب خود را دارند. برای مثال، امکان نگهداری ارز با امنیت کامل در آن ها وجود دارد. اما پس از افتتاح حساب ارزی غیر حضوری یا حضوری، جهت برداشت وجه از شما کارمزد دریافت خواهد شد. به هر حال، در ادامه نحوه ایجاد حساب ارزی را با دو روش حضوری و غیر حضوری برای تان آورده ایم.

افتتاح حساب ارزی غیر حضوری

نحوه ایجاد حساب ارزی حضوری

یکی از روش های افتتاح حساب از نوع ارزی، مراجعه حضوری به شعب بانک های دارای واحد ارزی یا دایره ارزی بانک مد نظر می باشد. در این روش مشتری باید مدارک و اطلاعات لازم از جمله اصل کارت ملی، اصل شناسنامه، کد پستی و حداقل موجودی ارزی مورد نیاز برای افتتاح حساب ارزی را به همراه داشته باشد. ذکر این نکته هم الزامی است که برای ایجاد حساب ارزی در اکثر بانک ها، مشتریان باید واجد شرایط افتتاح حساب های ریالی هم باشند. پس قبل از مراجعه حضوری، شرایط مورد نیاز را هم بررسی کنید تا هنگام مراجعه به شعبه با مشکلی مواجه نشوید.

نحوه ایجاد حساب ارزی غیر حضوری

علی رغم این که برخی بانک ها امکان ایجاد حساب ارزی را صرفا به صورت حضوری فراهم کرده اند، تعدادی از بانک ها شرایط افتتاح این نوع حساب را به شکل غیر حضوری هم ایجاد می کنند. روش افتتاح حساب ارزی آنلاین در این بانک ها هم اغلب مشابه ایجاد حساب ریالی به صورت غیر حضوری می باشد. یعنی باید به سایت، اینترنت بانک یا همراه بانک مد نظر مراجعه کرده و اقدامات لازم را جهت ایجاد حساب ارزی خود انجام دهید. در ادامه نحوه افتتاح غیر حضوری این نوع حساب را برای یکی از بانک ها بررسی خواهیم کرد.

 

 

بیشتر بخوانید: طرح افق بانک رفاه

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

افتتاح حساب ارزی غیر حضوری

بسیاری از بانک ها علاوه بر روش حضوری، امکان ایجاد حساب ارزی را به صورت آنلاین هم فراهم کرده اند. جهت افتتاح حساب ارزی غیر حضوری بانک های مختلف، باید به نرم افزار همراه بانک، اینترنت بانک یا سایت آن ها مراجعه کنید که این بسته به شرایط هر بانک، متفاوت است. یکی از بانک هایی که شرایط ایجاد حساب ارزی آنلاین را تا حد امکان ساده کرده، بانک ملی ایران می باشد. به این ترتیب، مشتریانی که در بانک ملی دارای حساب بوده و قبلا اپلیکیشن یا سامانه بام خود را فعال کرده باشند، طی چند دقیقه می توانند حساب ارزی خود را هم به صورت غیر حضوری ایجاد نمایند. برای افتتاح حساب ارزی بانک ملی از طریق سامانه بام، کافی است مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

  1. ۱ ابتدا باید نشانی اینترنتی سایت بام بانک ملی یعنی baam.bmi.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. این گونه صفحه ورودی این سامانه برای تان نمایش داده می شود. اگر قبلا در بام ثبت نام کرده باشید، اکنون با تایید نام کاربری و رمز عبور می توانید به حساب تان وارد شوید. پس این اطلاعات را در جایگاه مربوطه قرار داده و سپس کدی که بر روی گوشی تان ارسال می شود، تایید کنید.

    سرچ نشانی اینترنتی سایت بام بانک ملی

  2. ۲ با تایید اطلاعات کاربری و رمز ارسال شده، به حساب کاربری خود در سامانه بام منتقل خواهید شد. جهت افتتاح حساب ارزی آنلاین، از بخش میانی صفحه بر روی گزینه «افتتاح حساب»‌ کلیک کنید.

    افتتاح حساب ارزی آنلاین

  3. ۳ با انتخاب گزینه قبل، به صفحه افتتاح حساب منتقل شده و باید از قسمت بالای صفحه گزینه «حساب ارزی» را انتخاب کنید. سپس از میان حساب های ارزی موجود، تیک مربوط به حساب مد نظر را قرار داده و بعد از تایید پذیرش توافق نامه، گزینه «تایید» را بزنید.

    افتتاح حساب ارزی در سامانه بام بانک ملی

  4. ۴ در مرحله بعد، نوبت به تکمیل اطلاعات مشتری می رسد. اطلاعات مورد نیاز برای افتتاح حساب ارزی غیر حضوری در سامانه بام، شامل سریال پشت کارت ملی، شهر محل سکونت، کد پستی، شهر محل تولد، شهر محل صدور شناسنامه، تاریخ صدور شناسنامه و وضعیت المثنی بودن شناسنامه می باشند. این اطلاعات را تکمیل کرده و از قسمت انتهایی صفحه، بر روی گزینه «تایید» کلیک نمایید.

    تکمیل اطلاعات مشتری جهت افتتاح حساب ارزی آنلاین

با طی کردن مراحل بالا و تکمیل سایر اطلاعات مورد نیاز، حساب ارزی شما به صورت آنلاین ایجاد خواهد شد. پس می توانید از مزایای آن بهره مند شده و دیگر جهت افتتاح حساب ارزی، نیازی به مراجعه حضوری نخواهید داشت.

 

 

بیشتر بخوانید: دانلود اپلیکیشن باجت تجارت

شرایط افتتاح حساب ارزی

افتتاح حساب های ارزی هم مانند حساب ریالی ساده بوده و شرایط چندان دشواری برای آن در نظر گرفته نشده است. برای مثال، برخی بانک ها مانند بانک تجارت اعلام کرده اند، مشتریانی امکان ایجاد حساب ارزی را دارند که واجد شرایط حساب ریالی هم باشند. یعنی شرایط مورد نیاز برای ایجاد حساب ارزی در اکثر موارد، تقریبا همان شرایط لازم برای افتتاح حساب های ریالی است. شرایط مهمی که متقاضیان افتتاح حساب ارزی آنلاین و حضوری باید به آن توجه داشته باشند، حداقل مبلغ قابل قبول می باشد. این مبلغ برای حساب قرض الحسنه پس انداز معمولا ۱۰۰ دلار، برای حساب جاری ارزی معمولا حداقل ۵ هزار دلار و برای حساب های سپرده مدت دار، معمولا ۱۰۰۰ دلار می باشد. پس در صورت تمایل به ایجاد حساب های ارزی، باید به این مورد توجه داشته و حداقل مبلغ ارزی را تهیه نمایید.

 

بیشتر بخوانید: دریافت وام نگین امید بانک سپه

هزینه افتتاح حساب ارزی

یکی از سوالات رایج کاربران در رابطه با افتتاح حساب ارزی غیر حضوری یا با مراجعه حضوری به شعب بانک ها، هزینه انجام این فرایند می باشد. در این رابطه باید بگوییم که مشتریان جهت ایجاد حساب ارزی در بانک ها، نیازی به پرداخت هزینه چندانی ندارند. موضوع مهم در این رابطه، حداقل مبلغ قابل قبول برای افتتاح حساب می باشد که باید آن را آماده داشته و ارائه دهند. همان گونه در بخش قبل اشاره کردیم، حداقل مبلغ قابل قبول برای افتتاح حساب ارزی قرض الحسنه پس انداز، جاری و سپرده مدت دار، به ترتیب معمولا ۱۰۰، ۵۰۰۰ و ۱۰۰۰ دلار می باشد. البته این مبلغ برای بانک های مختلف فرق دارد. اما مشتریان باید آمادگی تهیه و ارائه حداقل مبلغ تعیین شده توسط بانک را داشته باشند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه تسهیلات بانک ملی

اپلیکیشن افتتاح حساب ارزی

در بخش های قبل، نحوه ایجاد حساب ارزی به صورت غیر حضوری و برای نمونه از طریق سامانه بام بانک ملی توضیح دادیم. اما توجه داشته باشید که شرایط لازم برای افتتاح حساب ارزی آنلاین از طریق برخی اپلیکیشن ها هم فراهم شده است. برای مثال، برنامه ایوا یکی از اپلیکیشن هایی است که امکان ایجاد حساب ریالی و ارزی را برای شما فراهم می سازد. جهت این امر، باید این برنامه را نصب کرده و پس از ورود به صفحه اصلی، گزینه «نشان بانک» و سپس «افتتاح حساب» را انتخاب کنید. با تایید اطلاعات در این قسمت، امکان ایجاد حساب ارزی و ریالی را خواهید داشت. 

اپلیکیشن افتتاح حساب ارزی

 

شعب افتتاح حساب ارزی

تعداد زیادی از بانک های کشور از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مجوز افتتاح حساب ارزی غیر حضوری و حضوری را به دست آورده اند. برخی از این بانک ها دارای یک سری دوایر مجزا با عنوان دایره ارزی هستند. اما در اکثر موارد، در همان شعب بانک بخشی با عنوان واحد ارزی تعریف می شود. بنابراین مشتریان با مراجعه به دوایر یا واحدهای ارزی بانک ها، می توانند درخواست خود را جهت ایجاد حساب ارزی با ارز مد نظر خود ارائه دهند. شرایط لازم برای ایجاد این نوع حساب ها در شعب ارزی هم عمدتا مشابه افتتاح حساب های ریالی است.

منبع : افتتاح حساب ارزی



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

فاکتورهای متعددی در امتیاز بندی مدارس شاهد تاثیر گذار می باشند که باید به صورت کامل توسط متقاضیان بررسی شوند. زیرا در نهایت آن دسته از دانش آموزان موفق به کسب جواز حضور در مدرسه های شاهد خواهند شد که نسبت به دیگر متقاضیان، امتیاز بالاتری کسب کرده باشند. البته این امتیاز بندی بیش تر در پذیرش دانش آموزان غیر شاهد تاثیرگذار است.

با توجه به کاهش آمار دانش آموزان شاهد، معمولا پذیرش آن ها در تمامی مقطع و همه مدارس شاهد سطح کشور، بدون محدودیت انجام می گیرد. زیرا امتیاز ایثارگران در مدارس شاهد به قدری بالا است که دانش آموزان غیر شاهد حتی در صورت برخورداری از مقامات و امتیازات فرهنگی، علمی، ورزشی و قرآنی، به آن ها نمی رسند. به هر حال، بررسی جدول امتیاز بندی این مدارس برای دانش آموزان متقاضی تحصیل در مدرسه شاهد و والدین آن ها الزامی است. این گونه می توانند موفقیت ها و عناوین گوناگون علمی، فرهنگی، قرآنی و غیره را که توسط فرزندشان کسب شده، در فرم ثبت نام ارائه دهند. از آن جایی که دانش آموزان زیادی قصد ثبت نام و تحصیل در این مدارس را دارند، در ادامه حداقل امتیاز مورد نیاز برای پذیرش را بررسی کرده و جدول امتیاز بندی را در اختیارتان قرار می دهیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی درباره امتیاز نوه ایثارگر در مدارس شاهد و دانش آموزان غیر شاهد به دست آورید.



حداقل امتیاز برای قبولی در مدارس شاهد

یکی از مهم ترین سوالات خانواده ها و دانش آموزان متقاضی پذیرش در مدارس شاهد، مربوط به حداقل امتیاز مورد نیاز جهت پذیر در این مدارس می باشد. در این مورد باید بگوییم که حداقل امتیاز مشخصی جهت این امر در نظر گرفته نشده است. زیرا در وهله اول، دانش آموزان شاهد یعنی فرزندان شهدا، آزادگان، جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر، معمولا بدون محدودیت پذیرفته می شوند. از این رو، حداقل امتیاز برای قبولی در مدارس شاهد بیش تر برای دانش آموزان غیر شاهد که قصد تکمیل ظرفیت خالی را دارند، اهمیت پیدا می کند. معمولا حداقل امتیاز لازم برای پذیرش در این مدارس، امتیاز ۶۰۰ می باشد. اما باز هم این میزان برای مدارس مختلف متفاوت بوده و به ظرفیت خالی مدارس شاهد، تعداد متقاضیان و امتیاز آن ها بستگی دارد. زیرا گاهی اوقات ممکن است تعداد زیادی از متقاضیان برای اساس فاکتورهای امتیاز بندی مدارس شاهد، از امتیاز بالایی برخوردار بوده یا اکثر آن ها امتیاز پایینی به دست آورند.

حداقل امتیاز برای قبولی در مدارس شاهد

 

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

جدول امتیاز بندی پذیرش مدارس شاهد

همان طور که گفتیم، امتیاز مدرسه های شاهد بیش تر برای دانش آموزان غیر شاهد حائز اهمیت است. زیرا فرزندان شهدا، جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، بدون محدودیت در این مدارس پذیرفته می شوند. اما دانش آموزانی که سهمیه ایثارگری پایین تری دارند مانند فرزندان رزمندگان، فرزندان جانبازان با درصدهای پایین، نوه ایثارگران و غیره، باید جدول امتیاز ایثارگران در مدارس شاهد را بررسی کنند. از سوی دیگر، برخی از دانش آموزان هیچ گونه ارتباطی با ایثارگران و رزمندگان ندارند، اما متقاضی ثبت نام و پذیرش در این مدارس هستند. برای این دسته از دانش آموزان که به اصطلاح دانش آموزان غیر شاهد نامیده می شوند هم فاکتورهایی جهت کسب امتیاز، تعریف شده است. بنابراین در صورت به دست آوردن حداقل امتیازات لازم، فرصت ثبت نام و تحصیل در مدارس شاهد را خواهند داشت. در ادامه جدول امتیاز بندی پذیرش مدارس شاهد بر اساس سهمیه ایثارگری و مانند امتیاز نوه ایثارگر در مدارس شاهد و جدول امتیاز بندی دانش آموزان غیر شاهد را برای تان آورده ایم.

امتیاز بندی مدارس شاهد بر اساس سهمیه ایثارگری
وضعیت داوطلبامتیازمدارک
دانش آموز جانباز ۳۰۰۰ امتیاز درج کد ایثارگری در سامانه سیدا توسط متقاضی
فرزند جانباز ۲۵ درصد ۲۰۰۰ امتیاز
خواهر و برادرشهید و جانباز ۷۰ درصد و بالاتر هر مورد ۷۰۰  امتیاز معرفی نامه یا کارت شناسایی معتبر از بنیاد شهید و امور ایثارگران
نوه شهید و نوه جانباز ۷۰ درصد و بالاتر هر مورد ۸۵۰ امتیاز (حداکثر ‍۷۰۰ امتیاز)
نوه شهید اتباع ۸۵۰ امتیاز
فرزند جهادگر و رزمنده بسیجی خدمت بسیجییان در جبهه ۸ سال دفاع مقدس (شهریور ۵۹ تا شهریور ۶۷ - حداکثر ۹۶ ماه) هر ماه ۵۰ امتیاز گواهی معتبر از نیروی مقاومت بسیج یا جهاد سازندگی مطابق بند ۲ - ۶ (با قید مدت حضور داوطلبانه درجبهه یا منطقه جنگی مطابق با گواهی معتبر)
فرزند رزمنده جبهه مقاومت هر ماه ۵۰ امتیاز گواهی معتبر از حوزه ایثارگران سپاه
فرزند رزمنده نظامی یا وظیفه
  1. حضور در جبهه و مناطق جنگی در ۸ سال دفاع مقدس (هرماه ۲۵ امتیاز)
  2. حضور در مناطق امنیتی از تاریخ ۱ مهر ۶۷ به بعد، حداکثر ۹۰ ماه (هر ماه ۲ امتیاز)
  3. حضور در مناطق عملیاتی از تاریخ ۱ مهر ماه ۶۷ به بعد، حداکثر
    ۶۰ ماه (هر ماه ۱.۵ امتیاز)
  4. حضور در مناطق امنیتی (شمال غرب ایران) از تاریخ ۱ فروردین ماه ۵۸ به مدت ۱۸ ماه (هر ماه ۱۵ امتیاز)
گواهی معتبر از مراجع مذکور در (بند ۲ - ۶) دفترچه ثبت نام
با قیدمدت حضور در جبهه و مناطق عملیاتی و امنیتی
نوه آزاده - نوه جانباز ۵۰ تا ۶۹ درصد هر مورد ۱۵۰ امتیاز معرفی نامه یا کارت شناسایی معتبر از بنیاد شهید و امور ایثارگران
نوه آزاده با جانبازی تا ۶۹ درصد هر مورد ۲۰۰ امتیاز

نوه جانباز تا ۴۹ درصد (۲ مورد)

سلاله (نتیجه) شهید (۲ مورد)
هر مورد ۱۰۰ امتیاز
فرزند همسر (شهید، جانباز ۵۰ درصد به بالا و آزاده) ۵۰ امتیاز
نوه رزمنده هرماه ۱۰ امتیاز حداکثر ۱۲۰ امتیاز گواهی معتبر حضور در جبهه مطابق بند ۲ - ۶ دفترچه
فرزند گروه جهادی شمیم شاهد هر ماه ۳ امتیاز حداکثر ۱۰۰ ماه معرفی نامه از گروه جهادی شمیم شاهد با مهر برجسته
خواهرزاده یا برادرزاده شهید و جانباز ۷۰ درصد به بالا هر مورد ۱۵۰ امتیاز معرفی نامه یا کارت شناسایی معتبر از بنیاد شهید و امور ایثارگران

 

امتیاز بندی مدارس شاهد برای دانش آموزان غیر شاهد
شرایط دانش آموزامتیازمدارک
حافظ قرآن کریم هر جزء ۱۵ امتیاز ارائه گواهی معتبر از واحد مرتبط اداره کل آموزش و پرورش استان
دارنده رتبه اول تا سوم در مسابقات سالانه حفظ، مفاهیم، قرائت قر آن و نهج البلاغه آموزش و پرورش درسطح منطقه، استان، کشور و بین المللی

مسابقات در سطح منطقه ۵ امتیاز

مسابقات در سطح استان ۳۰ امتیاز

مسابقات در سطح کشور ۵۰ امتیاز

مسابقات در سطح بین الملل ۶۰ امتیاز

        حداکثر امتیاز در این بخش ۱۵۰ امتیاز می باشد
گواهی معتبر از واحد مرتبط در اداره آموزش و پرورش منطقه،
استان، حوزه ستادی (حداکثر ۲ گواهی از منطقه قابل پذیرش است)
رتبه اول تا سوم درمسابقات فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی دانش آموزان منطقه، استان،کشور و بین المللی

مسابقات در سطح منطقه ۵ امتیاز

مسابقات در سطح استان ۳۰ امتیاز

مسابقات در سطح کشور ۵۰ امتیاز

مسابقات در سطح بین الملل ۶۰ امتیاز

حداکثر امتیاز در این بخش ۱۵۰ امتیاز می باشد

گواهی صادره از واحد مرتبط در اداره آموزش و پرورش منطقه، استان، حوزه ستادی (حداکثر ۳ گواهی از منطقه پذیرفته شود)

مسابقات علمی شامل المپیادهای علمی و جشنواره خوارزمی
فرزند کارمند رسمی و پیمانی آموزش و پرورش و بنیاد شهید شاغل در طرح شاهد

اشتغال فعلی در طرح شاهد (۱۴۰۱ – ۱۴۰۲) :

عوامل آموزشی به ازای هر ۶ ساعت درهفته ۲۰ امتیاز

عوامل اداری به ازای هر ۶ ساعت در هفته ۱۵ امتیازسابقه خدمت تا پایان ۱۴۰۰: به نسبت ۲۴ ساعت در طرح – پایان ۱۴۰۰

شاهد هر سال ۸ امتیاز – سابقه سنوات گذشته

اداری در طرح شاهد هر سال ۱۰ امتیاز

حداکثر امتیاز این بند برای زوج کارمند و فرهنگی شاغل در طرح شاهد ۳۰۰ امتیاز است
آخرین حکم استخدامی یا ابلاغ رسمی و یا گواهی سوابق خدمت مبنی بر اشتغال موظف در طرح شاهد از مراجع ذیربط
دانش آموزان متقاضی ثبت نام در مدرسه شاهد محل تدریس والدین به ازای هر ۶ ساعت ۲۵ امتیاز، با حداقل ۱۲ ساعت (حداکثر ۱۰۰ امتیاز) با تایید ستاد اجرایی شاهد منطقه
فرزندان کارکنان رسمی آموزش و پرورش شاغل در مدرسه ایثارگران

اشتغال فعلی در مدارس ایثارگران (۱۴۰۱ – ۱۴۰۲):

عوامل آموزشی (هر ۶ ساعت در
هفته ۸ امتیاز)

عوامل اداری (هر ۸ ساعت در هفته ۸ امتیاز)

سابقه خدمت تمام وقت موظف در مدارس ایثارگران (هر سال ۴ امتیاز)
آخرین حکم استخدامی صادره در سال جاری (برای شاغلین
فرزندان فرهنگیان شاغل به تدریس در مدارس مناطق امنیت درگیر و غیر درگیر ۱۰۰ امتیاز به تایید ستاد شاهد منطقه
فرزند کارمند رسمی آموزش و پرورش و بنیاد شهید (شاغل یا بازنشسته، مامور یا انتقالی به ادارات دیگر)

هر سال سابقه خدمت رسمی و پیمانی ۵ امتیاز

حداکثر امتیاز زوج کارمند ۳۰۰ امتیاز
آخرین حکم استخدامی صادره در سال جاری (شاغلین)، آخرین حکم بازنشستگی و یا گواهی سوابق خدمت در آموزش و پرورش برای مامورین و انتقالی ها
فرزند و یا نوه خیر مدرسه ساز

احداث و ساخت مدرسه ‍۲۰ امتیاز

اهدا زمین ۸۰ امتیاز
ارائه گواهی از اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان
امتیاز علمی دانش آموز

ثبت نام در پایه دهم: (معدل × ۳۰) + نمره تراز + ۱۵۰ امتیاز بابت کسب اولویت الف یا ۵۰ امتیاز بابت کسب اولویت ب

ثبت نام در میان پایه: متوسطه اول (معدل کل × ۳۰) و
متوسطه دوم (معدل سال × ۳۰)
کارنامه تحصیلی دانش آموز

 

 

امتیاز ایثارگران در مدارس شاهد

تا این جای کار، حداقل امتیاز برای قبولی در مدارس شاهد را بررسی کرده و جدول امتیاز بندی ایثارگران و دانش آموزان غیر شاهد را در اختیارتان قرار دادیم. بنابراین دانش آموزانی که به هر نحوه دارای سهمیه ایثارگری باشند، می توانند میزان امتیاز خود را در این جدول مشاهده کنند. با وجود این که جدول امتیاز بندی مذکور به صورت سالانه منتشر می شود، اما تغییرات خاصی نداشته یا تغییرات آن بسیار جزئی هستند. از این رو بهترین و معتبرترین معیار برای محاسبه امتیاز ایثارگران در مدارس شاهد به شمار می آید. ذکر این نکته هم الزامی است که فرزندان شهدا، جانبازه ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، بدون هیچ گونه محدودیتی در مدرسه های شاهد پذیرفته می شوند. زیرا امتیاز آن ها معمولا از تمام موارد موجود در جدول امتیاز بندی ایثارگران، بالاتر است.

امتیاز ایثارگران در مدارس شاهد

امتیاز فرهنگیان در مدارس شاهد

یکی از امتیازاتی که برای پذیرش در مدارس شاهد تعریف می شود، امتیاز فرهنگیان است. البته این مورد شامل همه فرهنگیان نبوده و تنها آن دسته از کارکنان رسمی آموزش و پرورش که در مدرسه های شاهد شاغل بوده اند، مشمول امتیاز بندی مدارس شاهد می شوند. به این صورت که فرزندان آن ها جهت ثبت نام در این مدارس به عنوان دانش آموز، امتیاز والدین را دریافت خواهند کرد. نحوه امتیازدهی به فرهنگیان در این روش هم به ازای هر ۴ سال سابقه خدمت تمام وقت، ۴ امتیاز می باشد.

امتیاز نوه ایثارگر در مدارس شاهد

با توجه به کاهش آمار فرزندان ایثارگران طی سال های اخیر، امکان استفاده از سهمیه مدرسه های شاهد برای نوه های رزمندگان و ایثارگران هم فراهم شده است. در بخش مربوط به جدول امتیاز بندی، امتیاز نوه ایثارگر در مدارس شاهد را به صورت کامل بررسی کردیم. از این رو متقاضیان با بررسی این جدول می توانند متوجه شوند که نوه شهید، آزاده، جانباز و رزمنده به چه میزان می باشد. مطابق این جدول امتیاز تعریف شده برای نوه های شهید نسبت به دیگر موارد بیش تر است. هم چنین نوه های جانبازان و آزادگان، نسبت به رزمندگان عادی امتیاز بالاتری دریافت خواهند کرد.

امتیاز نوه ایثارگر در مدارس شاهد

نمونه فرم امتیاز بندی مدارس شاهد

با توجه به این که ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۳ به صورت آنلاین انجام می گیرد، استعلامات اولیه از سامانه ثبت نام یعنی مای مدیو انجام گرفته و متقاضیان باید اطلاعات خود را در این سامانه وارد کنند. بنابراین افرادی که حداقل امتیاز برای قبولی در مدارس شاهد را به دست نیاورند، امکان انجام ثبت نام در سامانه را از دست می دهند. اما کسانی که در مرحله اولیه ثبت نام یعنی نام نویسی آنلاین را با موفقیت پشت سر می گذارند، باید با همراه داشتن مدارک لازم به مدارس شاهد مراجعه کنند. در این مرحله، فرم امتیاز بندی برای دانش آموز تکمیل شده و مطابق جدولی که در بخش های قبل ارائه دادیم، به هر دانش آموز امتیاز تعلق می گیرد. نمونه فرم امتیاز بندی مدارس شاهد هنگام مراجعه به این مدارس قابل مشاهده است. 

منبع : حداقل امتیاز برای قبولی در مدارس شاهد



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 بنابراین رانندگانی که کارت سلامت نداشته و یا تاریخ آن به اتمام رسیده باشد، باید در اسرع وقت نسبت به دریافت این کارت اقدام نمایند. ثبت نام کارت سلامت رانندگان در حال حاضر به صورت حضوری و با مراجعه به مراکز طب کار انجام می گیرد. بنابراین رانندگان متقاضی اخذ کارت سلامت، باید به یکی از مراکز طب کار محل سکونت خود که دارای مجوز از سازمان حمل و نقل جاده ای است، مراجعه نمایند. این گونه پس از انجام آزمایش های پزشکی مورد نیاز، کارت برای راننده صادر خواهد شد. در نتیجه برای ادامه کار رانندگی حرفه ای خود، با مشکلی مواجه نخواهید شد.

هدف اصلی الزامی شدن دریافت کارت سلامت برای رانندگان از سوی سازمان حمل و نقل جاده ای، در وهله اول حفظ سلامت آن ها و بعد از آن، کاهش مخاطرات جاده ای و سلامت دیگر رانندگان است. دریافت کارت سلامت رانندگان این موضوع را نشان می دهد که راننده از سلامت کاملی جسمی، روحی و روانی برخوردار بوده و برای انجام این شغل حرفه ای، مشکلی ندارد. زیرا شغلی رانندگی به طور کلی یک شغل مخاطره آمیز بوده و در صورتی که راننده معیارهای سلامت لازم را نداشته باشد، خطر آن بیش تر هم خواهد شد. با توجه به این که افراد زیادی در سراسر کشور به صورت حرفه ای به شغل رانندگی مشغول هستند، در این مقاله توضیحات لازم را در رابطه با سامانه صدور کارت سلامت رانندگان و نحوه ثبت نام این کارت ارائه می دهیم. هم چنین به روش استعلام آنلاین کارت سلامت می پردازیم تا بتوانید از اعتبار کارت خود، اطمینان حاصل نمایید. پس تا انتها با ما همراه باشید.

لینک ورود به سامانه صدور کارت سلامت رانندگان



کارت سلامت رانندگان چیست

اهمیت حفظ سلامت رانندگان و جلوگیری از تصادفات جاده ای، باعث شده تا سازمان حمل و نقل کشور دریافت کارت سلامت را برای تمامی رانندگان حرفه ای، الزامی کند. در همین راستا، برخی افراد با این سوال مواجه هستند که کارت سلامت رانندگان چیست و چه کاربردی دارد. در این رابطه باید بگوییم که کارت سلامت، کارتی است که پس از انجام معاینات و آزمایشات پزشکی گوناگون، در اختیار رانندگان قرار می گیرد. رانندگان بخش قابل توجهی از زمان خود را در حال نشسته سپری می کنند و اغلب تحت لرزش خودرو و آلودگی سوتی قرار دارند. این موارد، خطر مواجه شدن با امراض و بیماری های مختلف اسکلتی، بینایی، شنوایی و غیره را در رانندگان افزایش می دهد. بنابراین این گروه ها باید در بازه های زمانی مشخص نسبت به ثبت نام کارت سلامت رانندگان اقدام کرده و آزمایشات لازم را پشت سر بگذارند. در صورتی که راننده تمامی فاکتورهای سلامت را داشته باشد، کارت وی صادر شده و جهت رانندگی محدودیتی نخواهد داشت.

کارت سلامت رانندگان چیست

ذکر این نکته هم الزامی است که کارت سلامت دارای اعتبار زمانی محدودی بوده و پس از پایان اعتبار، مجددا باید تمدید شود. رانندگانی که به تازگی قصد استخدام در شرکت های مربوطه یا شروع شغل حرفه ای رانندگی را دارند، باید جهت دریافت کارت سلامت رانندگان اقدام کنند. مهلت اعتبار این کارت برای رانندگان زیر ۴۰ سال سن، ۲ سال می باشد. بنابراین پس از پایان مهلت اعتبار، مجددا باید به مراکز طب کار مراجعه نموده و نسبت به تمدید کارت خود اقدام کنید. اما مهلت اعتبار کارت سلامت برای رانندگانی که بالای ۴۰ سال سن داشته باشند، تنها یک سال می باشد. بنابراین این دسته از رانندگان باید به صورت سالانه کارت خود را تمدید کنند تا جهت رانندگی در جاده های کشور، با مشکلی مواجه نشوند. سامانه صدور کارت سلامت رانندگان امکان استعلام اعتبار و وضعیت کارت های سلامت را برای رانندگان فراهم کرده است. بنابراین رانندگان می توانند با استعلام کارت خود، از وضعیت اعتبار آن مطلع شوند.

 

 

بیشتر بخوانید: استعلام کارت هوشمند رانندگان

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

سامانه صدور کارت سلامت رانندگان

اکنون که اطلاعات لازم را در رابطه با کارت سلامت به دست آورده اید، می دانید که دریافت این کارت برای تمامی رانندگانی که به صورت حرفه ای فعالیت دارند، الزامی است. بسیاری از رانندگان در پی اطلاع از سایت صدور کارت سلامت رانندگان باری هستند تا بتوانند این گونه، درخواست خود را جهت اخذ کارت ارائه دهند. در این رابطه باید بگوییم که تا کنون سامانه خاصی جهت دریافت کارت سلامت به صورت آنلاین ایجاد نشده است. زیرا رانندگان برای دریافت این کارت باید آزمایشات گوناگون پزشکی اعم از بینایی، شنوایی، روانشناسی و آزمایش خون را انجام دهند که تمامی این موارد نیاز به مراجعه حضوری به مراکز طب کار دارد. بنابراین افرادی که قصد ثبت نام کارت سلامت رانندگان را داشته باشند، باید حضورا به یکی از مراکز طب کار دارای مجوز از سازمان حمل و نقل جاده ای مراجعه کرده و درخواست خود را ارائه دهند. البته مجریان طرح امکان ورود به سایت صدور کارت سلامت و استفاده از آن را خواهند داشت.

مراکز طب کار دارای مجوزی که نسبت به صدور کارت سلامت اقدام می کنند، با طی کردن چند مرحله ساده می توانند به سامانه صدور این کارت وارد شده و نتایج آزمایشات رانندگان را ثبت کنند. اقدامات لازم برای ورود مجریان طرح به سایت دریافت کارت سلامت رانندگان، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا باید آدرس اینترنتی سایت مربوطه یعنی dhm.behdasht.gov.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. جهت ورود به این سامانه می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای استفاده کرده و از این نظر محدودیتی نخواهید داشت.
  2. ۲پس از این که نشانی فوق را سرچ کردید، مستقیما به صفحه اصلی سامانه صدور کارت صحت و سلامت رانندگان حرفه ای وارد می شوید. برای وارد شدن به حساب کاربری خود، باید نام کاربری و کلمه عبورتان را در بخش میانی صفحه ثبت کرده و پس از تایید کد امنیتی، گزینه «ورود» را بزنید.

    ورود به سامانه dhm.behdasht.gov.ir

  3. ۳در صورتی که اطلاعات کاربری را به درستی وارد کرده باشید، به حساب خود در سامانه صدور کارت سلامت رانندگان برای مجریان طرح وارد خواهید شد. در نتیجه می توانید اطلاعات رانندگان و نتایج آزمایشات آن ها را ثبت کنید.

با طی کردن این چند مرحله ساده، امکان ورود به سایت صدور کارت سلامت برای رانندگان فراهم است. البته باز هم دقت داشته باشید که این سامانه مربوط به مجریان طرح و مراکز طب کار بوده و تا این لحظه، سامانه خاصی جهت ثبت نام رانندگان معرفی نشده است.

 

 

بیشتر بخوانید: سکوی وصول دیون قانونی خودرو

ثبت نام کارت سلامت رانندگان

با توجه به این که سامانه خاصی جهت ثبت درخواست کارت سلامت رانندگان راه اندازی نشده، این سوال ایجاد می شود که رانندگان باید چگونه جهت ثبت نام این کارت اقدام کنند. در این مورد باید بگوییم که نام نویسی و اخذ کارت سلامت برای تمامی رانندگان حرفه ای از جمله سواری، وانت، مینی بوس، اتوبوس، کامیون و تریلی به صورت حضوری انجام می گیرد. بنابراین این گروه ها باید حضورا به مراکز طب کار مراجعه کرده و درخواست خود را جهت دریافت کارت سلامت، ارائه دهند. البته متقاضیان ثبت نام کارت سلامت رانندگان باید اطلاع کاملی از مدارک مورد نیاز داشته و هنگام مراجعه به مراکز طب کار، این مدارک را هم ارائه دهند. رانندگانی که طی دوره های قبل نسبت به دریافت کارت سلامت اقدام کرده باشند، شناخت کافی از فرایند مربوطه دارند. در ادامه فرایند ثبت نام کارت سلامت و مدارک مورد نیاز را توضیح داده ایم تا رانندگانی هم که برای اولین بار قصد دریافت این کارت را دارند، با مشکل مواجه نشوند.

 

ثبت نام کارت سلامت رانندگان

مراحل ثبت نام کارت سلامت برای رانندگان حرفه ای

 

رانندگانی که به تازگی در شرکت های مختلف استخدام شده یا قصد شروع فعالیت رانندگی حرفه ای را دارند، پس از مراجعه به مراکز طب کار باید یک سری مراحل را جهت دریافت کارت سلامت رانندگان انجام دهند. البته این مراحل برای آن دسته رانندگانی هم که قصد تمدید کارت سلامت خود را دارند، مشابه است. به هر حال، آشنایی با این مراحل به شما کمک می کند تا فرایند ثبت نام و اخذ کارت سلامت را به راحتی طی کرده و جهت این امر با مشکلی مواجه نشوید. این مراحل مورد نیاز، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱پذیرش در مرکز طب کار؛ در اولین گام باید به یکی از مراکز طب کار دارای مجوز از سازمان حمل و نقل جاده ای مراجعه کرده و پذیرش شوید.
  2. ۲تشکیل پرونده؛ بعد از پذیرش، باید مدارک مورد نیاز را ارائه دهید تا پرونده سازی انجام شود. در این مرحله، اطلاعات شما توسط مرکز در سامانه صدور کارت سلامت رانندگان ثبت خواهد شد.
  3. ۳معاینه توسط پزشک طب کار؛ در اولین گام جهت اخذ کارت سلامت، معاینات عمومی و کلی توسط پزشک مرکز انجام می گیرد.
  4. ۴تست روانشناسی و خواب؛ از جمله مهم ترین فاکتورهای مورد بررسی برای ارائه کارت سلامت به رانندگان، سلامت روحی و روانی و وضعیت خواب آن ها است. بنابراین تست های لازم در این زمینه انجام خواهند شد.
  5. ۵بینایی سنجی و شنوایی سنجی؛ رانندگان به طور مداوم در معرض آلودگی صوتی قرار داشته و بینایی مناسب شان از اهمیت بالایی برخوردار است. بنابراین باید نتایج موفقیت آمیزی در این تست ها به دست آورند.
  6. ۶آزمایش خون و ادرار؛ بخش قابل توجهی از نتایج کارت سلامت رانندگان، به این آزمایشات وابسته است. چرا که امراض و بیماری های داخلی را تشخیص می دهند که با سایر تست ها قابل مشاهده نیست.
  7. ۷مشاوره در صورت لزوم؛ اگر راننده از نظر روحی، روانی یا مشکلات جسمی و حرکتی به مشاوره نیاز داشته باشد، در این مرحله اطلاعات لازم و مسیر درمان در اختیارش قرار می گیرد.
  8. ۸تایید نهایی پرونده؛ افرادی که تمامی مراحل و آزمایشات را با موفقیت پشت سر گذاشته باشند، پرونده شان به صورت نهایی توسط متخصص طب کار تایید خواهد شد.
  9. ۹صدور کارت سلامت؛ با تایید پرونده توسط پزشک طب کار، کارت سلامت رانندگان به صورت هوشمند صادر خواهد شد.

مراحل ثبت نام کارت سلامت برای رانندگان حرفه ای

 

مدارک لازم برای ثبت نام کارت سلامت

متقاضیان ثبت نام کارت سلامت رانندگان، باید اطلاعات لازم را در رابطه با مدارک مورد نیاز داشته و هنگام مراجعه به مراکز طب کار، این مدارک را ارائه دهند. در غیر این صورت، امکان تشکیل پرونده و انجام آزمایشات وجود نخواهد داشت. مدارک مورد نیاز جهت نام نویسی و شرکت در آزمایشات اخذ کارت سلامت برای رانندگان، عبارتند از:

  •  کارت ملی (اصل و کپی)
  •  گواهینامه رانندگی (اصل و کپی)
  •  کارت پایان خدمت (اصل و کپی)
  •  یک قطعه عکس

 

بیشتر بخوانید: تعویض پلاک خودرو در منزل

استعلام کارت سلامت رانندگان با کد ملی

تا این جای کار، نحوه ثبت نام و دریافت کارت سلامت رانندگان را به صورت کامل برای تان توضیح دادیم. موضوع مهم دیگر در این رابطه، استعلام کارت سلامت است. با توجه به اهمیت کارت سلامت برای رانندگان و الزامی بودن دریافت آن، امکان استعلام این کارت ها به صورت آنلاین و با استفاده از کد ملی فراهم شده است. جهت این امر، کافی است یک سری مراحل ساده را طی کنید که در ادامه به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی سامانه صدور کارت سلامت رانندگان و استعلام آن یعنی dhm.behdasht.gov.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. سپس اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج با همین آدرس و عنوان را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

    سامانه صدور کارت سلامت رانندگان

  2. ۲گام بعد، به صفحه اصلی سایت استعلام کارت رانندگان منتقل شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون از شما درخواست می شود جهت استعلام کارت سلامت رانندگان با کد ملی، شماره ملی خود را در جایگاه مربوطه قرار دهید. پس کد ملی خود را وارد کرده و گزینه «دریافت اطلاعات» را بزنید.

    استعلام کارت سلامت رانندگان

  3. ۳ به این ترتیب، اطلاعات مربوط به کارت سلامت شما نمایش داده می شود. در صورتی هم که کارت سلامت فعالی با این کد ملی وجود نداشته باشد، موضوع به شما اطلاع رسانی خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید: استعلام خلافی خودرو با کد ملی

سایت تمدید کارت سلامت رانندگان

کارت سلامت دارای اعتبار زمانی محدودی بوده و پس از پایان اعتبار، باید تمدید شود. همانند فرایند ثبت نام کارت سلامت رانندگان، برای تمدید آن هم سامانه خاصی تعیین نشده است. بنابراین متقاضیان باید پس از پایان اعتبار کارت خود، حضورا به یکی از مراکز طب کار دارای مجوز از سازمان حمل و نقل جاده ای مراجعه کرده و نسبت به تمدید آن، اقدام نمایند. کارت سلامت برای رانندگان زیر ۴۰ سال، ۲ و برای رانندگان بالا ۴۰ سال، یک سال اعتبار دارد.

 

محل دریافت کارت سلامت رانندگان

از جمله دیگر سوالات مهم برای افرادی که قصد نام نویسی و دریافت کارت سلامت رانندگان را دارند، محل دریافت این کارت ها می باشد. در این رابطه باید دقت داشته باشید که محل جداگانه ای برای اخذ کارت سلامت تعریف نشده است. بلکه زمانی که رانندگان به مراکز طب کار مراجعه می کنند، پس از طی کردن تمامی مراحل لازم می توانند کارت خود را هم در همان مرکز، دریافت نمایند. به عبارت دیگر، محل ثبت نام، انجام آزمایشات پزشکی و دریافت کارت سلامت یکسان بوده و همان مرکز طب کار می باشد. زیرا این مراکز به سامانه صدور کارت سلامت رانندگان دسترسی دارند و پس از تایید اطلاعات سلامت آن ها در سامانه، می توانند کارت سلامت را به صورت هوشمند چاپ کرده و در اختیار راننده قرار دهند.

محل دریافت کارت سلامت رانندگان

 

جواب آزمایش کارت سلامت رانندگان

اکثر آزمایشات مورد نیاز برای دریافت کارت سلامت، به صورت فوری انجام شده و نتیجه آن ها مشخص خواهد شد. تست هایی از قبیل بینایی سنجی، شنوایی سنجی، تست خواب و تست روانشناسی، از جمله این موارد می باشند. نتایج مورد نیاز در آزمایش خون و ادرار هم اغلب به صورت فوری ارائه می شوند. بنابراین در صورتی که راننده مشکلی از نظر جنبه های مختلف سلامتی نداشته باشد، می تواند کارت سلامت رانندگان را دریافت کند. البته گاهی اوقات ممکن است جواب برخی آزمایشات به خصوص خون و ادرار، نیاز به بررسی بیش تر داشته باشد. در موارد این چنینی، راننده باید چند روز بعد جهت دریافت جواب آزمایش خود به مرکز طب کار مراجعه کند.

منبع : کارت سلامت رانندگان



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

به منظور دسترسی ساده تر و بهتر مردم به امکانات این سایت، خدمات آن با چند روش مختلف دسته بندی شده اند. اولین نوع دسته بندی در سایت خدمات دولت به مردم، تقسیم بندی بر اساس نوع خدمات و دستگاه اجرایی است. از این رو مردم با توجه به خدمات مورد نیاز خود، می توانند وارد گروه مربوطه شده و نهایتا خدمت مد نظر را از میان موارد موجود، پیدا کنند. این موضوع سبب می شود که کاربران در سریع ترین زمان ممکن، امکان رسیدگی به درخواست های خود را داشته باشند.

البته علاوه بر دسته بندی امکانات سامانه مدیریت خدمات دولت بر اساس نوع و دستگاه اجرایی، روش دیگری هم جهت این امر انتخاب شده است. به این صورت که خدمات موجود بر اساس این که مبتنی بر اینترنت، اینترانت، تلفن گویا، شبکه دولت، دفاتر پیشخوان یا پیامک و موبایل هستند هم طبقه بندی شده اند. بنابراین کاربران با توجه به این که چگونه قصد استفاده از خدمت مورد نظر را دارند، می توانند به بخش مربوطه وارد شده و جست و جوهای لازم را انجام دهند. با توجه به مزایای فراوان درگاه آنلاین khadamat.mardom.ir، تمامی مردم باید شناخت مناسبی از این سامانه، روش ورود و نحوه استفاده از امکانات آن داشته باشند. در این مقاله نحوه وارد شدن به این سامانه را بیان کرده و خدمات گوناگون قابل ارائه از طریق آن را به صورت کامل توضیح می دهیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی در رابطه با سایت خدمات دولت به مردم و نحوه استفاده از آن ها به دست آورید.

لینک ورود به سامانه مدیریت خدمات دولت



ورود به سامانه مدیریت خدمات دولت

دولت به منظور حرکت به سمت ارائه خدمات آنلاین و بهبود کیفیت خدمات رسانی به مردم، طی سال های اخیر سامانه های متعددی ایجاد کرده است. یکی از جدیدترین سایت های دولت، سامانه مدیریت خدمات می باشد که امکان دسترسی به خدمات دستگاه های اجرایی مختلف را به صورت آنلاین فراهم می سازد. استفاده از سامانه مدیریت خدمات دولت، تا حد زیادی منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه کاربران می شود. زیرا بخش قابل توجهی از مکاتبات مورد نیاز بین دستگاه های مختلف را حذف کرده و روند رسیدگی به درخواست مردم را تسریع می کند. در همین راستا، مردم باید شناخت مناسبی از این سامانه داشته و بتوانند از خدمات آن استفاده کنند. اولین گام جهت استفاده از خدمات سایت مذکور، وارد شدن به آن است. با توجه به امکانات گسترده و کاربردی سایت خدمات دولت به مردم، در این قسمت نحوه ورود به آن را برای تان آورده ایم. در ادامه هم به معرفی و بررسی خدمات گوناگون این سایت خواهیم پرداخت.

برای وارد شدن به سامانه مدیریت خدمات، نیازی به طی کردن مراحل پیچیده و دشواری وجود ندارد. بلکه باید یک سری اقدامات ساده را به صورت گام به گام انجام دهید که در ادامه آن ها را توضیح داده ایم. این اقدامات مورد نیاز، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا باید آدرس اینترنتی آن یعنی khadamat.mardom.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. جهت ورود به سایت خدمات دولت، می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای استفاده نموده و از این نظر محدودیتی نخواهید داشت.
  2. ۲پس از این که نشانی فوق را سرچ کردید، کمی صبر کنید تا گوگل نتیجه جست و جویتان را نمایش دهد. سپس اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج با همین آدرس و عنوان «سامانه مدیریت خدمات دولت» را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

    ورود به سامانه khadamat.mardom.ir

  3. ۳به این ترتیب، وارد صفحه اصلی درگاه آنلاین خدمات دولت به مردم شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. در این سامانه امکان جست و جوی خدمات مورد نظر برای کاربران فراهم شده تا بتوانند در سریع ترین زمان ممکن، از امکانات سایت استفاده کنند.

    درگاه آنلاین خدمات دولت

با طی کردن این چند مرحله ساده، می توانید به سامانه اینترنتی khadamat.mardom.ir وارد شده و از امکانات دستگاه های اجرایی مختلف، به صورت آنلاین بهره مند شوید. در ادامه خدمات الکترونیکی قابل دریافت از طریق این سامانه را هم توضیح می دهیم تا شناخت مناسبی از آن ها داشته باشید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه جدید اعتراض به دهک بندی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

خدمات الکترونیکی سامانه مدیریت خدمات دولت

اکنون که نحوه ورود به سایت مدیریت خدمات دولت را فرا گرفته اید، به راحتی می توانید وارد این سامانه شده و از امکانات آن استفاده کنید. با توجه به این که زمان زیادی از ایجاد سایت خدمات دولت به مردم نمی گذرد، ممکن است برخی کاربران اطلاعات زیادی در رابطه با امکانات این سایت نداشته باشند. در این باره باید بگوییم که خدمات تمامی دستگاه های اجرایی وابسته به دولت، از طریق این سامانه قابل ارائه می باشند. در حال حاضر، خدمات موجود بسیار گسترده بوده و برای دسترسی سریع به خدمت مد نظر، بهتر است از قابلیت جست و جوی سایت استفاده کنید. البته سامانه مدیریت خدمات دولت پیوسته در حال به روز رسانی بوده و امکانات جدید دیگری هم به آن افزوده می شود. به هر حال، در این قسمت تعدادی از مهم ترین انواع خدمات الکترونیکی درگاه آنلاین مدیریت خدمات دولت را برای معرفی کرده و توضیح داده ایم. این خدمات، شامل موارد زیر هستند:


  • خدمات اقتصادی

    امکانات اقتصادی سایت khadamat.mardom.ir خود به چند دسته مختلف تقسیم می شود که امور اقتصادی، بازرگانی و نیروی انسانی، كشاورزی، جنگل داری، ماهی گیری و شكار، حمل و نقل، سوخت و انرژی، ارتباطات، معدن، صنعت و ساختمان و تحقیق و توسعه در امور اقتصادی برخی از مهم ترین آن ها محسوب می شود. هر یک از این دسته ها، خود شامل چندین زیر مجموعه هستند که کاربر با ورود به آن ها، امکان مشاهده و استفاده از خدمت مورد نظر را خواهد داشت.

    خدمات الکترونیکی سامانه مدیریت خدمات دولت


  • خدمات امور عمومی

    از دیگر امکانات سایت خدمات دولت به مردم، می توان به خدمات امور امومی اشاره کرد. مواردی از قبیل سازمانهای اجرایی و قانونگذاری، امور مالی و اعتباری، امور خارجی، خدمات عمومی، خدمات امور عمومی طبقه بندی نشده درجای دیگر، تحقیق و توسعه در خدمات امور عمومی، نقل و انتقال بدهی های عمومی، كمك های اقتصادی خارجی و انتقالات متفرقه بین سطوح مختلف دولتی، مهم ترین امکانات بخش عمومی سامانه مدیریت خدمات دولت محسوب می شوند.

  • خدمات آموزشی

    متقاضیان دریافت خدمات آموزشی برای جست و جوی خدمت مورد نظر خود، باید از بخش «خدمات آموزشی» اقدام کنند. آموزش طبقه بندی نشده در جای دیگر، آموزش دوره سوم، آموزش سطح بندی نشده، تحقیق و توسعه در آموزش، خدمات یارانه ای به آموزش، آموزش دبستانی ‌ و پیش، آموزش راهنمایی و متوسطه و آموزش پس از متوسطه و قبل از دوره سوم، مهم ترین دسته های امکانات این بخش سایت khadamat.mardom.ir هستند.

  • بهداشت و درمان

    از جمله مهم ترین امکانات سایت خدمات دولت، می توان به امورات بهداشتی و درمانی اشاره کرد. مردم با ورود به صفحه اصلی سامانه و بخش «بهداشت و درمان»، می توانند خدمات مورد نیاز خود را از میان دسته های مختلفی هم چون بهداشت و درمان طبقه بندی نشده در جای دیگر، خدمات طبی سرپایی، خدمات بهداشت عمومی، تحقیق و توسعه در بهداشت و درمان، محصولات، وسایل و لوازم پزشكی و خدمات بیمارستانی یافته و مورد استفاده قرار دهند.

    امکانات سایت خدمات دولت


  • مسکن و تسهیلات شهری

    بخش قابل توجهی از امکانات قابل ارائه از طریق سایت خدمات دولت به مردم، مربوط به مسکن و تسهیلات شهری هستند. مسكن و امكانات رفاهی جامعه طبقه بندی نشده در جای دیگر، توسعه شهری، تأمین آب، توسعه مسكن، تحقیق و توسعه در بخش مسكن و امكانات رفاهی جامعه و روشنایی معابر، مهم ترین دسته بندی های خدمات این بخش محسوب می شوند.

  • دیگر خدمات سامانه

    علاوه بر موارد فوق، امکانات دیگری در زمینه های مختلف از جمله امورات فرهنگی، مذهبی و تفریحی، حمایت اجتماعی، نظم و امنیت عمومی، حفاظت محیط زیست و دفاع، در سامانه مدیریت خدمات دولت قابل دسترسی هستند. هم چنین، پیوسته به تعداد و نوع این خدمات افزوده می شود. بنابراین کاربران با ورود به سامانه، به راحتی می توانند خدمت مورد نیاز خود را پیدا کرده و از آن استفاده کنند.

    امکانات سامانه مدیریت خدمات دولت

 

 

بیشتر بخوانید: سامانه ۱۳۵ تعزیرات

پیگیری خدمت در سامانه مدیریت خدمات دولت

تا این جای کار، نحوه ورود به سایت خدمات دولت و امکانات مختلف این سامانه را برای تان توضیح دادیم. اما موضوع مهم دیگر برای مردم، آگاهی از نحوه پیگیری خدمات دریافتی از سامانه است. به عبارت دیگر، کاربران می خواهند بدانند پس از ثبت درخواست خدمات گوناگون در سامانه khadamat.mardom.ir، چگونه باید آن را پیگیری کنند. در این مورد باید بگوییم که امکان پیگیری آخرین وضعیت خدمات دریافتی هم به صورت آنلاین، از طریق همین سامانه وجود دارد. جهت پیگیری خدمات مورد نظر از طریق سایت مذکور، باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. ۱ابتدا باید با روشی که در بخش قبل توضیح دادیم، به صفحه اصلی درگاه آنلاین مدیریت خدمات دولت وارد شوید. سپس از منوی موجود در قسمت بالای صفحه، بر روی گزینه «پیگیری خدمات» کلیک کنید.

    پیگیری خدمت در سامانه مدیریت خدمات دولت

  2. ۲با انتخاب گزینه قبل، وارد صفحه پیگیری سایت خدمات دولت به مردم خواهید شد. در این قسمت از شما درخواست می شود که کد ملی یا شماره موبایل به همراه کد رهگیری درخواست خود را وارد کنید. هر یک از این اطلاعات را در جایگاه مربوط به خود قرار داده و بر روی علامت «ذره بین» کلیک نمایید.

    صفحه پیگیری سایت خدمات دولت به مردم

  3. ۳در صورتی که اطلاعات مورد نیاز را به درستی وارد کرده باشید، پیگیری خدمت با موفقیت انجام گرفته و اطلاعاتی از قبیل عنوان خدمت، عنوان مرحله، سازمان مورد تقاضا، تاریخ ارجاع و وضعیت نمایش داده می شوند.

منبع : سامانه مدیریت خدمات دولت



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

به این ترتیب، امنیت استفاده از چک در معاملات تا حد زیادی افزایش می یابد. از جمله سوالات رایج کاربران حین کار با سامانه صیاد این است که عودت چک یعنی چه و روش انجام آن به چه صورت است. در این رابطه باید بگوییم که فرایند مذکور به معنی بازگرداندن برگ صادر شده و ثبت شده چک به صاحب آن می باشد. این عملیات ممکن است به دلایل گوناگونی هم چون نقص در اطلاعات چک یا تسویه حساب با روشی دیگر، انجام گیرد.

در گذشته افراد جهت عودت چک، به جای مراجعه به بانک و نقد کردن آن، برگ کاغذی چک را به صاحب حساب تحویل می دادند. اما امروزه به دلیل تغییراتی که در فرایند ثبت صدور چک رخ داده، دیگر عودت چک صیادی به صاحب چک با همان روش ساده قبلی امکان پذیر نیست. بلکه شخص باید اقدامات لازم را در سامانه صیاد انجام داده و مراحل عودت را طی کند. سپس برگ کاغذی چک را هم به صاحب چک بازگرداند تا فرایند عودت با موفقیت انجام گیرد. جهت انجام مراحل آنلاین این فرایند، کاربران می توانند از طریق همراه بانک، اینترنت بانک یا موارد این چنینی دیگر به سامانه صیاد بانک مد نظر وارد شوند. ثبت عودت چک در این سامانه هم به زمان زیادی نیاز نداشته و طی چند ثانیه می توانید عملیات مذکور را انجام دهید. با این حال، در ادامه نحوه عودت چک صیادی را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم تا در صورت نیاز، جهت انجام این فرایند با مشکلی مواجه نشوید.



عودت چک صیادی چیست

همان طور که گفتیم، امکان عودت چک های جدید صیادی هم در کنار دیگر قابلیت های موجود در سامانه صیاد از جمله ثبت صدور چک ، انتقال و تایید فراهم شده است. بنابراین افرادی که به هر دلیل قصد عودت چک دریافتی را داشته باشند، به راحتی می توانند وارد سامانه صیاد شده و اقدامات لازم را انجام دهند. اما سوال مهمی که ممکن است برای بسیاری از افراد ایجاد شود، این است که عودت چک یعنی چه و کاربرد آن چیست. فرض کنید شخصی به دلیل معامله یا هر موضوع دیگری، چکی با مبلغ مشخص در اختیار شما قرار داده و ثبت اینترنتی آن را هم انجام می دهد. در ادامه هم شما با مراجعه به سامانه صیاد، دریافت آن را تایید می کنید. اکنون می توانید با مراجعه به بانک، چک را نقد کرده و وجه آن را دریافت نمایید. اما ممکن است برخی اطلاعات مانند تاریخ، مبلغ و غیره اشتباه وارد شده باشند. در این گونه موارد امکان عودت چک صیادی به صاحب چک وجود دارد.

عودت چک صیادی چیست ؟

در صورتی که طرفین صادرکننده و دریافت کننده بر سر موضوع مالی به توافق برسند، دریافت کننده می تواند چک را عودت داده و چک جدیدی دریافت کند. البته گاهی اوقات هم ممکن است شخص صادرکننده چک تمایل داشته باشد حساب خود را با روش دیگری تسویه کنید. در این مورد هم امکان عودت چک فراهم خواهد بود. بنابراین افرادی که از چک های صیادی در معاملات خود استفاده می کنند، باید بدانند روش عودت چک صیادی چیست. ذکر این نکته هم الزامی است که فرایند عودت چک با ثبت اطلاعات در سامانه صیاد پایان نمی پذیرد. بلکه باید لاشه چک کاغذی را هم به شخص صادرکننده تحویل دهید. هم چنین توجه داشته باشید که عودت چک با لغو یا ابطال چک تفاوت دارد. زیرا عودت توسط شخص گیرنده و به اختیار او انجام می گیرد و به راحتی امکان پذیر است. اما شرایط لغو یا ابطال چک توسط صادرکننده، با مراجعه حضوری به شعبه و تحت شرایطی خاص فراهم خواهد بود.

 

 

بیشتر بخوانید: استعلام چک صیاد

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

نحوه عودت چک صیادی به صاحب چک

حال که می دانید عودت چک یعنی چه، باید روش انجام این کار را هم بدانید. اگر برای اولین بار قصد عودت چکی را دارید، نیازی به نگرانی نیست. زیرا این فرایند بسیار ساده بوده و تنها به چند ثانیه زمان نیاز دارد. در صورتی که همراه بانک یا اینترنت بانک تان فعال باشد، به راحتی می توانید با آن ها به سامانه صیاد وارد شده و عودت چک را ثبت کنید. در ادامه هم با تحویل لاشه چک به صاحب آن، فرایند را به پایان برسانید. اما اگر این نرم افزارهای بانکی هم فعال نباشند، امکان عودت چک صیادی به صاحب چک با استفاده از عابر بانک مربوطه وجود دارد. کافی است به یکی از دستگاه های خودپرداز بانک صادرکننده چک مراجعه و اقدامات لازم جهت عودت آن را انجام دهید. با توجه به این که امروزه بسیاری از کاربران جهت انجام امورات چک های صیادی خود دارای همراه بانک یا موبایل بانک هستند، در ادامه روش عودت با این برنامه ها را توضیح داده ایم.

جهت ثبت عودت چک از طریق نرم افزارهای همراه بانک، موبایل بانک یا اینترنت بانک، باید یک سری مراحل ساده را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید. مراحل لازم جهت عودت چک صیادی از طریق همراه بانک یا دیگر نرم افزارهای تمامی بانک ها، تقریبا مشابه است. این مراحل، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ ابتدا باید به نرم افزار همراه بانک، اینترنت بانک یا موبایل بانک خود وارد شوید. پس از ورود به صفحه اصلی نرم افزار، باید از میان گزینه های موجود عنوان «خدمات چک» را انتخاب کنید.

    خدمات چک در صفحه اصلی  نرم افزار بانکی

  2. ۲ با انتخاب این گزینه، لیست خدمات مرتبط با عملیات چک صیادی یعنی ثبت صدور چک، تایید دریافت / لغو دریافت چک، انتقال و عودت چک برای تان نمایش داده می شود. اکنون که می دانید عودت چک یعنی چه، در مواقع نیاز می توانید از این قابلیت برای بازگردان چک صیادی صادر شده به صاحب آن استفاده کنید. پس از منوای عملیات چک صیادی، بر روی گزینه «عودت چک» کلیک نمایید.

    عودت چک در عملیات چک صیادی

  3. ۳ با انتخاب گزینه قبل، وارد صفحه زیر شده و از شما درخواست می شود اطلاعات چک از جمله شناسه ۱۶ رقمی صیاد آن را وارد کنید. هم چنین اگر بیش از یک حساب بر روی همراه بانک تان فعال است، ابتدا باید شماره حساب گیرنده را هم مشخص کنید. جهت عودت چک صیادی به صاحب چک، پس از تکمیل این اطلاعات از قسمت پایین صفحه گزینه سبز رنگ «استعلام» را بزنید.

    استعلام چک صیادی در مدیریت چک

  4. ۴ بعد از این که شناسه چک را تایید کردید، نوبت به ثبت شرح عملیات عودت چک می رسید. در این قسمت باید توضیح دهید که چرا قصد برگرداندن چک به صاحب آن یا گیرنده قبلی را دارید. پس از درج توضیحات، بر روی گزینه «ادامه» کلیک کنید.

    ثبت شرح چک برای عودت چک

  5. ۵ در نهایت، اطلاعات چک صیادی که قصد عودت آن را دارید، نمایش داده می شوند. این موارد را با دقت بررسی کرده و در صورتی که از صحت آن ها اطمینان دارید، جهت عودت چک صیادی گزینه «عودت چک» را بزنید.

    عودت چک صیادی از طریق نرم افزارهای بانکی

با انجام این مراحل ساده، فرایند ثبت عودت چک از طریق سامانه صیاد با موفقیت انجام می گیرد. اکنون باید لاشه چک صیادی را هم به صاحب آن تحویل دهید تا فرایند عودت تکمیل شود.

 

 

بیشتر بخوانید: لغو چک در سامانه صیاد

عودت چک صیادی به صاحب چک در آپ

در بخش قبل توضیحات لازم را در رابطه با عودت چک و نحوه انجام این کار از طریق نرم افزارهای همراه بانک، اینترنت بانک یا موبایل بانک، ارائه دادیم. اکنون که می دانید عودت چک یعنی چه، به راحتی می توانید وارد همراه بانک خود شده و اقدامات لازم را جهت این امر انجام دهید. اما دقت داشته باشید که علاوه بر نرم افزارهای بانکی نظیر اینترنت بانک، همراه بانک و موبایل بانک، امکان انجام عملیات های گوناگون مربوط به چک صیادی از جمله عودت، از طریق اپلیکیشن آپ هم وجود دارد. بنابراین اگر به هیچ یک از نرم افزارهای بانکی دسترسی ندارید، می توانید به این برنامه وارد شده و فرایند عودت چک را به صورت آنلاین انجام دهید. فرایند عودت چک صیادی به صاحب چک در آپ هم کاملا مشابه نحوه انجام این کار از طریق همراه بانک می باشد که در بخش قبل آن را توضیح دادیم. با این حال، در ادامه روش انجام این کار در نرم افزار آپ را هم برای تان آورده ایم.

  1. ۱ ابتدا باید نرم افزار آپ را بر روی گوشی موبایل تان نصب کنید. اگر این اپلیکیشن را نصب دارید، به صفحه اصلی آن وارد شده و گزینه «چک صیادی» را انتخاب کنید.

    چک صیادی در اپلیکیشن آپ

  2. ۲ به این ترتیب، وارد صفحه مربوط به خدمات چک های صیادی خواهید شد. این خدمات در چند بخش مختلف از جمله خدمات صادر کننده چک و خدمات گیرنده چک قابل مشاهده هستند. به منظور عودت چک صیادی، باید از بخش «خدمات گیرنده چک»‌ بر روی گزینه «عودت انتقال چک» کلیک نمایید. این گونه امکان بازگشت چک تایید شده به صاحب آن یا گیرنده قبلی را خواهید داشت.

    عودت چک صیادی از طریق اپلیکیشن آپ

  3. ۳ پس از انتخاب گزینه قبل، از شما درخواست می شود شناسه ۱۶ رقمی صیاد چک خود را تایید کنید. این شناسه را در جایگاه تایید شده برای آن قرار داده و از قسمت انتهایی صفحه، گزینه «استعلام» را بزنید. هم چنین امکان ثبت شناسه از طریق اسکن آن برای تان فراهم شده است.

    وارد کردن شناسه صیادی برای عودت چک صیادی

  4. ۴ به هر حال بعد از وارد کردن شناسه صیادی، باید شرح عودت چک صیادی به صاحب چک یا گیرنده قبلی را هم توضیح دهید. سپس اطلاعات چک را تایید کرده و گزینه «عودت چک» را بزنید.

در این قسمت نحوه عودت چک از طریق اپلیکیشن آپ را هم برای تان توضیح دادیم. بنابراین در صورت نیاز، به راحتی می توانید اقدامات لازم را جهت ثبت آنلاین عودت چک از طریق این برنامه کاربردی انجام دهید.

منبع : عودت چک صیادی



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 اسفند 1402 | نظرات ()